Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(gvatemala @ 2009 07 30, 13:38)
Sveikos merginos,

Liolike, išduok paslaptį, kur pirkai tą kaklaraištį su paršiukais? Pagalvojau, kad pabroliams būtų neblogai įteikti  smile.gif

Romeniuk, štai prašom vienas iš vakaro taisyklių variantų:
Atmintinė vestuvių pokylio dalyviams:
1.Vestuvių metu pasimetusius šeimos narius be vargo bus galima surasti šių namų rūsiuose.
2.Griežtai draudžiama kelti triukšmą, skleisti blogą kvapą bei blogą nuotaiką.
3.Draudžiama aštrius kaulus, graužtukus, saldainių popieriukus kišti nepatinkančiam draugui į kišenę.
4.Draudžiama taukuotus pirštus ir sloguotą nosį valyti damai į suknelę.
5.Moterims po sekančių trijų stiklelių leidžiama perdažyti lūpas, vyrams – atsirišti kaklaraiščius ir nusiauti batus.
6.Vyrams bučiuoti svetimas moteris leidžiama tik visiškoje sutemoje.
7.Neleisti muzikantui ramiai sėdėti, o šeimininkei skųstis svečių nevalgumu.
8.Draudžiamas solo partijos dainuojant. Norintys užtraukti dainą turi pasirūpinti apsijungimu į chorą.
9.Nelaimės ištiktą draugą, netyčia nuslydusį pastalėn, negalima palikti vieną. Palaikykite jam malonią draugiją.
10.Miegoti išleidžiama tik užgiedojus tretiems gaidžiams.
11.Namo būsite išleidžiami būriu tik galutinai realizavus visus maisto ir skysčių išteklius.
Taigi, nesnaudžiam ir naikinam, kol dar turim jėgų!

labai aciu 4u.gif o gal dar kitokias kuri turit ????
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 07 30, 13:04)
Utenoje turguje  smile.gif . Buvo ir su avytėm  lotuliukas.gif  Bet kiek žinau, tai vežėsi iš Gariūnų  smile.gif

Aš pabroliams dovanosiu ryškias gaydykles drugeliams palinkėdama, kad jei pabėgs pamergėlė, turėtu kuo ją pasigauti. O pamergėms kvapnius lūpų blizgesius, kad pabrolius viliotų  smile.gif

Irgi neprastas variantas thumbup.gif Pas mane tik viena problemėlė: porų bus 12 doh.gif Tai galvoju, kaip čia rast optimaliausią kainos ir idėjos variantą. Jei būtų 3-4 poros, tai galėtum ir brangesnių dovanėlių pasižiūrėt, o kai čia tiek, tai reiks žiūrėt, kaip pigiau išsisukti...
Atsakyti
QUOTE(mineee @ 2009 07 30, 15:25)
Mandra Sandra, pintine superine ,ir as tokios noriu  biggrin.gif

Gal kuri planuojat i ora leisti balionus su megautine pavarde ir turit zodzius tinkamus? help.gif

blush2.gif ačiū
pasidaryk, labai lengva. susiradau kažkur karoliukų, namie voliojosi, nėriau virvelę, juos įnėriau. tada apvyniojau tokia karoliuota virvele rankeną. kiti karoliukai buvo kiek didesni, skylutė mažesnė, tai dariau taip: nusinėriau iš siūlų virvelę, kaišiojau ją su adata per krepšelio šonus, tada moviau kur ne kur po karoliuką. o šonuose pririšau gėlytes, pirkau iš bobutės sendaikčiuose kažkokiuose už 2 Lt biggrin.gif

dabar reik saldaininę virvę daryt. aš darysiu karolius...tik kaip tvirtint, kad neišsirištų ji...gal nert irgi g.gif

mes konservuosim mergautinę
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2009 07 30, 14:28)
labai aciu  4u.gif  o gal dar kitokias kuri turit ????

NUOSTATAI VESTUVININKAMS

1. Judančio transporto priemonių apsauga rūpinasi patys savininkai.
2. Vestuvėse griežtai draudžiama: kelti triukšmą, skleisti blogą kvapą, aštrius daiktus (kaulus, saldainių popieriukus, ir kt.) kišti kaimynui į kišenę.
3. Taip pat draudžiama taukuotus pirštus, sloguotą nosį valyti į damos suknelę, o kavalieriams į skverną.
4. Moterims po 8 - to stikliuko leidžiama pasidažyti lupas, o vyrams - atsirišti kaklaraiščius (varlytes).
5. Bučiuotis viešai leidžiama po 10 - to stikliuko.
6. Eiti namo leidžiama po trečių gaidžių. Neįžeidinėkite šeimininkų, paskubomis eidami namo. Būkite mandagūs, palaukite kol išprašys.
7. Draudžiama pavieniui laidyti gerklę. Jei kas nori dainuoti - prisijungia prie choro.
8. Nelaimės ištiktą draugą (jei nugrius po stalu), nepalik vieno, nes juk draugą nelaimėje pažinsi.
9. Po 11- to ir po 20 - to stikliuko vyrams leidžiama atsilaisvinti diržus, o damoms apsižvalgyti.
11. Svečiams draudžiama gerti iš butelių, sales ribose deginti laužus, plėšyti sukneles ir kitą smulkesnę aprangą.
13. Griežtai draudžiama nakties metu dviese pasišalinti daugiau kaip pusvalandžiui, nes ilgesnis laikas kenkia sveikatai.
14. Prie stalo elgtis padoriai: nedėti rankų ant svetimų moterų kelių.
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 30, 15:28)
Irgi neprastas variantas  thumbup.gif  Pas mane tik viena problemėlė: porų bus 12  doh.gif Tai galvoju, kaip čia rast optimaliausią kainos ir idėjos variantą. Jei būtų 3-4 poros, tai galėtum ir brangesnių dovanėlių pasižiūrėt, o kai čia tiek, tai reiks žiūrėt, kaip pigiau išsisukti...

o kada tas dovanas žadate dovanoti porininkams?
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 30, 14:28)
Irgi neprastas variantas  thumbup.gif  Pas mane tik viena problemėlė: porų bus 12  doh.gif Tai galvoju, kaip čia rast optimaliausią kainos ir idėjos variantą. Jei būtų 3-4 poros, tai galėtum ir brangesnių dovanėlių pasižiūrėt, o kai čia tiek, tai reiks žiūrėt, kaip pigiau išsisukti...

tai jiems galima kad ir kamasutros arba vyrisko organo saldainiu dezute nupirkt ir duot po 1 ar pan. mirksiukas.gif antrai dienai pirslio korimui as pirkau ciulpinukus, prie kuriu pritvirtinti plastmasines lupos su dantimis (jei idomu, galesiu foto idet), kuriuos pirslys iteike pabroliams (apie 1 lt. kainuoja) ax.gif
Atsakyti
bandžiau nerti virvę su saldainiais, neišeina schmoll.gif , bandžiau vyniot į tokį kaip maišas ir rada rišti, negražu schmoll.gif tuoj visus suvalgysiu biggrin.gif
o kaip daryti? kat laikytų?
Atsakyti
Na ka, Liolike puikiausiai pasiruosusi thumbup.gif
Ir Mamos Sandros krepsys thumbup.gif atrodo

O man toks kvailas klausimas kilo apie tuos nuostatus vestuvininkams: kaip ir kada jie naudojami? Ant sienos pakabinami? Prie leksciu pridedami? Ar kaip cia???

Apsvieskite nesusipratele... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 07 30, 13:55)

Aš žadu dovanot kai jaunuosius išleidinėsim miegoti, tai ir poroms tuo pačiu po kokią smulkmenėlę. Pamergėms tai jau kaip ir aišku, po stringus su plytos ženklu, o vat pabroliams, tai dar gaudau idėjas...

Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 30, 13:57)
tai jiems galima kad ir kamasutros arba vyrisko organo saldainiu dezute nupirkt ir duot po 1 ar pan. mirksiukas.gif antrai dienai pirslio korimui as pirkau ciulpinukus, prie kuriu pritvirtinti plastmasines lupos su dantimis (jei idomu, galesiu foto idet), kuriuos pirslys iteike pabroliams (apie 1 lt. kainuoja) ax.gif

Labai įdomu biggrin.gif
O tai pabroliams už ką čia tuos saldainius davei? Nes aš tai galvoju, kad po korimo tik "Piršlio krauju" reikės su šaukštu pavaišint, o apie kažkokias dovanėles net nepagalvojau...
Atsakyti
As tai pamergem dovanosiu stringus su spynelem, kad niekas nelystu ten kur nereikia, o pabroliams atsvaitus
QUOTE(iquana @ 2009 07 30, 14:55)

as tai dovanosiu islydint miegoti kai jaunuosius islydesiu, tada ir poroms iteiksiu.

QUOTE(gvatemala @ 2009 07 30, 15:04)
Aš žadu dovanot kai jaunuosius išleidinėsim miegoti, tai ir poroms tuo pačiu po kokią smulkmenėlę. Pamergėms tai jau kaip ir aišku, po stringus su plytos ženklu, o vat pabroliams, tai dar gaudau idėjas...

tai pabroliams gali po masinyte dovanoti, kad zaistu bet laikydamiesi keliu eismo taisykliu. Per mano vestuvs taip dare. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 07 30, 15:04)

O man toks kvailas klausimas kilo apie tuos nuostatus vestuvininkams: kaip ir kada jie naudojami? Ant sienos pakabinami? Prie leksciu pridedami? Ar kaip cia???

as tai perskaitysiu prie stalo, jei matysiu, kad su laiku sutelpam, o jei ne - praleisiu visai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 30, 15:08)

Labai įdomu  biggrin.gif
O tai pabroliams už ką čia tuos saldainius davei? Nes aš tai galvoju, kad po korimo tik "Piršlio krauju" reikės su šaukštu pavaišint, o apie kažkokias dovanėles net nepagalvojau...

tai cia pirslys kai savo palikima skaite, tai ir dalijo: pabroliams - dantis, pamergems akis, netekejusioms ir naslems - pirslio daikta (irgi is saldziu maju), peruka - jaunajai, kad turetu is ko sepeti pasigaminti, skarele tevams (kadangi pirslys buvo apsirenges ale moteriske) ir t.t. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 07 30, 15:04)

Apsvieskite nesusipratele...  rolleyes.gif

as tai juos dejau i laikrasti ir kai jau visi issipirkom uzsesta stala, padekojau, kad uzleido mums stala ir padavus laikrascius (uzsedejams ir kitiems sveciams), pasakiau, kad susipazintu su tos dienos aktualijomis ir nuostatais smile.gif
Atsakyti