Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

labas rytas

liolike, man patiko labai kojinytės su atvirukais smile.gif tik aš jau kitaip padarius...
ir dėl dėžės prie stalo, gera mintis, kad supakavai ją. nepagalvojau dar apie tai doh.gif

mano paskutiniai darbeliai čia:
krepšiukas, tik gal nelabai matos
user posted image
user posted image
user posted image
saldainiai krikštynoms nomeda:
user posted image
saldainiai vestuvėms, ne nomeda, nes aptikau pigiau mažų šokoladukų, nomeda brangu labai blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas visoms
[quote=fatima74,2009 07 28, 23:31]
O ka tu turi omeny ,,per brangus"? g.gif [/quote]
TI KAI REIKEJO SUMOKET UZ ISLEISTUS PINIGELIUS-NU MES BUVOM TAIP SUTARE-TAI JU VEIDELIAI NEBUVO LINKSMI smile.gif SIAIP JIE NEBUVO MUM LABAI ARTIMI KAD JIEM VELTUI DARYTUMEM SVENTE,TUO LABIAU NELABAI JIE KA IR RUPINOSI..
[/quote]
Na vat kazkaip musu jaunieji irgi nera mums artimi, nes mes su jais beveik nesam bendrave, tik jaunikio tevai mums artimi. Na bet susibiciuliavom kaip reikalas. Ir kazkaip kai kviete apie pinigus nieko nekalbejom. Jie tik sake, kad jie mneturi pageidavimu, o mes pirma karta tas pareigas gavom, tai pasakem, kad ka paruosim ta, nes tai ju pasirinkimas. Jie sake, kad jiems tinka. Todel as ir ruosiausi pagal savo galimybes. Daug ka pasidariau pati, zodiu isleidau pinigeliu, tik pirmos nakties rinkinukui. O siaip ten tokios smulkmenos, kad net neskaiciavau, kaip uz piniga. Ir dovanai paskyriau siek tiek maziau, nei eiciau i svecius.
Bet uz tai mes nuo jaunuju gavom dovana thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Savaitgali Druskininku SPA bigsmile.gif thumbup.gif

[quote=ericaa,2009 07 29, 12:33]
Tai va, kad su jaunimu sunku šiais laikais...Nu man atrodo, kad per vestuves reik linksmintis, o pas mus buvo taip, kad jaunimo nenuvarysi šokt ar jokios kitos veiklos nepripažino. Dar čia anksčiau skundžiausi, kad muzikantai nelabai padėjo. Dabar sužinojau kodėl! Pasirodo mūsų jaunieji taip norėjo doh.gif O argumentavo tuo, kad nei jų draugai, nei jie nemėgsta šokt, geriau pasėdėt, pakalbėt doh.gif doh.gif doh.gif Tai va taip panašiai ir buvo. Kol mes, piršliai, kažką vedėm, buvo lyg ir nieko, visi įjungti, bet kai šokt kvietė, tai visi pakampiais, tik vyresni ir mes šokom unsure.gif Žodžiu, jaunieji darė balių, kad draugai būtų patenkinti doh.gif doh.gif doh.gif
[/quote]
Na nesutikciau. Kaip ir visais laikais visokiu zmoniu yra. Va musu vestuvese mazai jaunimo buvo, bet dalyvavo visi: soko iki 7 ryto visi, patys uzvedinejo, patys organizavo visokius vestuvinius dalykus, ypac antra diena, ir voge, ir pirsli karti susiorganizavo, nes muzikantai siule nekarti ir t.t. ZOdziu tikrai labai labai linksma veselia buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigitano: 30 liepos 2009 - 09:48
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 30, 10:45)
labas rytas

mano paskutiniai darbeliai čia:

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
labuka

dar prasysiu pagalbos,,,,

labai noriu tu juokingu baliaus taisykliu....turejau net du variantus issisaugojus,,,,bet isgaravo doh.gif

aciu aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 07 30, 09:11)
Labas rytas visoms svočiutėms. Skaitau aš jūsų pasisakymus ir baisu darosi, kokie organizmo išsekimai pas jus  doh.gif . man toks vaizdelis susidarė, arba aš nesiruošiu nors lyg jau viską ir susidėliojusi esu, vestuvės 09-05 d. arba gal kai pasake prieš 3 men. laiko daugiau buvo. O dėl mergvakario tai manau kad tuo turi rūpintis pirmoji pamergė. .
O mano prizai kas gerai pasiordys žaidimuose kinder siurpriz kiausinis

Aš irgi eisiu rugsėjo 5d. bet va oficialiai tik vakar pakvietė doh.gif , nors jau prašė 2 sav. tai nuo tada ir pradėjau skaityti šitą forumą.
Labiausiai nenoriu piršlio korimu schmoll.gif ir labai bijau kalbėti prieš minią žmonių scare.gif.

Idėja su kinder kiaušiniais užsirašau thumbup.gif .

Mandra Sandra gražus krepšiukas thumbup.gif . Aš galvoju, gal gyvom gėlėm bandyti puošti g.gif . Žiūrėsiu kokios gėlės žydės rugsėjo pradžioj, tada galvosiu kaip daryt.
Atsakyti
Sveikos,

Sutvarke vakar mano kompa, virusas buvo isimetes, reiktu duoti perinstaliuoti, bet sakau negaliu, padarykit kad man pusantros savaies veiktu ir paskui jau atiduosiu, tai tikiuosi daugiau nebus bedu man.
As neturiu kada fotkinti daiktu, nu bet tikiuosi pries vestuves visa nufotkinisu jum parodysiu rolleyes.gif
Mandra sandra, grazu wub.gif , saunuole tu 4u.gif
Roretėlė smagu kad viskas suaniaipraejo ir kad aisku jus ir sveciai likot patenkinti thumbup.gif
QUOTE(liolikė @ 2009 07 30, 10:14)
Labukas,
Tikiuosi nuotaka neturi laiko ir galimybės (ir dar anksčiau prižadėjo nelįsti į šią temą  thumbup.gif ) prie kompo prisėsti ir taupant laiką  4u.gif , tai keliu nuorodą į mano darbelius nebe slapta  4u.gif  4u.gif

http://public.fotki....74/pirliavimas/

labai grazus darbeliai wub.gif
Atsakyti
dėkui dėkui smile.gif
šiaip nusifotografuokit daiktus. po to išdalinsim, nebus...
Atsakyti
LABAS RYTAS SVOCIUTES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 30, 11:20)
dėkui dėkui smile.gif
šiaip nusifotografuokit daiktus. po to išdalinsim, nebus...

drinks_cheers.gif as taip ir nespejau nufotkinti ax.gif tik is vestuviu kelios foto yra su mano daikteliais smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Liolike, išduok paslaptį, kur pirkai tą kaklaraištį su paršiukais? Pagalvojau, kad pabroliams būtų neblogai įteikti smile.gif

Romeniuk, štai prašom vienas iš vakaro taisyklių variantų:
Atmintinė vestuvių pokylio dalyviams:
1.Vestuvių metu pasimetusius šeimos narius be vargo bus galima surasti šių namų rūsiuose.
2.Griežtai draudžiama kelti triukšmą, skleisti blogą kvapą bei blogą nuotaiką.
3.Draudžiama aštrius kaulus, graužtukus, saldainių popieriukus kišti nepatinkančiam draugui į kišenę.
4.Draudžiama taukuotus pirštus ir sloguotą nosį valyti damai į suknelę.
5.Moterims po sekančių trijų stiklelių leidžiama perdažyti lūpas, vyrams – atsirišti kaklaraiščius ir nusiauti batus.
6.Vyrams bučiuoti svetimas moteris leidžiama tik visiškoje sutemoje.
7.Neleisti muzikantui ramiai sėdėti, o šeimininkei skųstis svečių nevalgumu.
8.Draudžiamas solo partijos dainuojant. Norintys užtraukti dainą turi pasirūpinti apsijungimu į chorą.
9.Nelaimės ištiktą draugą, netyčia nuslydusį pastalėn, negalima palikti vieną. Palaikykite jam malonią draugiją.
10.Miegoti išleidžiama tik užgiedojus tretiems gaidžiams.
11.Namo būsite išleidžiami būriu tik galutinai realizavus visus maisto ir skysčių išteklius.
Taigi, nesnaudžiam ir naikinam, kol dar turim jėgų!
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 30, 13:38)
Liolike, išduok paslaptį, kur pirkai tą kaklaraištį su paršiukais? Pagalvojau, kad pabroliams būtų neblogai įteikti  smile.gif

Utenoje turguje smile.gif . Buvo ir su avytėm lotuliukas.gif Bet kiek žinau, tai vežėsi iš Gariūnų smile.gif

Aš pabroliams dovanosiu ryškias gaydykles drugeliams palinkėdama, kad jei pabėgs pamergėlė, turėtu kuo ją pasigauti. O pamergėms kvapnius lūpų blizgesius, kad pabrolius viliotų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 30 liepos 2009 - 13:07
Mandra Sandra, pintine superine ,ir as tokios noriu biggrin.gif

Gal kuri planuojat i ora leisti balionus su megautine pavarde ir turit zodzius tinkamus? help.gif
Atsakyti