Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(zydrunyte @ 2009 07 29, 13:59)

Merginos, mano jaunoji nezino ka tokio prasmingo tevams padovanot, praso patarimo, o ast.p. nieko doro nesumastau. Gal jusu jaunieji su jumis yra pasidaline savo dovanu idejomis, gal ka pacios patart galit. Buciau labai dekinga. 4u.gif

mano jaunieji tėvams dovanos švyturius,su potekste kad visada rastų kelią i namus
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 07 29, 15:04)
Sveikos,

Noriu paklausti, kaip vyksta svečių supažindinimas? Tiesiog atsistoja pasako savo vardą ir kokie ryšiai su jaunaisias sieja? Ar kaip kitaip? Ar po prisistatymo pasiūloma išgerti?

Gal kas galėtų pasidalinti laikraštuko maketu?  blush2.gif jolanta.veikutiene@gmail.com
Liko vos daugiau nei mėnesis , bijau kad nieko nespėsiu  doh.gif .

Prisiminiau pora žaidimukų.
suskirstom komandom vyrų ir moterų , kiekvienam ant kojų pririšam balionus. Reikia susprogdinti priešininko balionus, o savo saugoti.
Reikia dviejų komandų-vyrų ir moterų, ilgos virves (2vnt),  na gal kokių 3-6 m. (priklauso kiek žmonių žais ).  Ant abiejų galų užrišam po šaukštą. Moterys turi vieną virvės galą  perkišti per palaidine (nuo viršaus į apačią), perduoti šalia stovinčiai  ir taip  ištraukti visą virvę.
Vyrai kiša per kelnių apačia ir ištaukia per klyną, taip visa vorele, vienas po kito, laimi ta komanda kuri greičiau tai atliks.

Tikiuosi aiškiai parašiau  unsure.gif  doh.gif .
Aij dar klausimėlis: kai būna tie visokie žaidimai, užduotys, tai tiesiog kažkas laimi ir viskas? Jokių prizų nebūna?  g.gif .

pas mus per vestuves kai pirsliavom tai siunteme per stala toki padekliuka su skambuciu ir stikliuku kiekvienas atsistojes pasakydavo koks rysys su jaunaisiais ir is pirmos savo vardo raides palinkejima mirksiukas.gif mano vardas erika taigi linkejau erotikos blush2.gif ir zinoma pasakius palinkejima isgerti drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=spaNguolė,2009 07 29, 15:04]
Sveikos,

Gal kas galėtų pasidalinti laikraštuko maketu? blush2.gif jolanta.veikutiene@gmail.com
Liko vos daugiau nei mėnesis , bijau kad nieko nespėsiu doh.gif .

pabandyk čia paieskoti
http://www.supermama...?...2350&st=348
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 07 29, 15:07)
pas mus per vestuves kai pirsliavom tai siunteme per stala toki padekliuka su skambuciu ir stikliuku kiekvienas atsistojes pasakydavo koks rysys su jaunaisiais ir is pirmos savo vardo raides palinkejima  mirksiukas.gif  mano vardas erika taigi linkejau erotikos  blush2.gif  ir zinoma pasakius palinkejima isgerti  drinks_cheers.gif

thumbup.gif gera mintis, reikia užsirašyti. Pamenu kažkur skaičiau kad prisistačius iš pirmos vardo raidės pasakyti kokį žodį, kuris tave apibūdintų.
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 07 29, 14:04)
Aij dar klausimėlis: kai būna tie visokie žaidimai, užduotys, tai tiesiog kažkas laimi ir viskas? Jokių prizų nebūna?  g.gif .

gamtoj kai zaisim zaidimus, tai kas pralaimes, rinksim fantus, paskui uz fanta kazka padaryt tures mirksiukas.gif
o kai jau su sveciais zaisim, tai dovanosim visiem kas laimes po maza buteliuka su etikete mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif

gal kas turi uzraselius apie komendantu rinkimus ir vienos dienos vestuviu scenariju ? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
[COLOR=yellow]aandriukaitiene@gmail.com[COLOR=yellow]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 29 liepos 2009 - 14:40
padekit help.gif kaip ten ka daryt su tais ziurstais,rutom, kepurem,keliaraisciais,nuometais,puokstem... KAs kaip po ko... susimaisiau ir man visko kazkaip per daug...
buciau dekinga jei padetumet susitvarkyt si reikaliuka...ir zodziu tam reikalui neturiu... doh.gif aciuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2009 07 29, 14:38)
sveikutes smile.gif

gal kas turi uzraselius apie komendantu rinkimus ir vienos dienos vestuviu scenariju  ? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
[COLOR=yellow]aandriukaitiene@gmail.com[COLOR=yellow]

lyg pirmoj temoj yra net keli scenarijai ideti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš juokiausi iš saviškio, kad visus darbus, kuriuos turi padaryti susirašinėja ant lapo, ale žiūriu, kad ir man prireiks tokio sąrašo biggrin.gif nes tiek visko daug reikia padaryti ir nupirkti. Šį savaitgalį pas mumi Jūros šventė, tai žadu prasinešti pro mugę, esu ten mačiusi daug įvairių smulkmenų vestuvėms.
Klausykit, merginos, gal kuriai teko susidurti su 4 klasės fejerverkais? Kiek teko girdėti, tokios klasės fejerverkai skirti profesionalams. Ar labai sudėtingas jų paleidimas? ar yra tikimybė, kad jie blogai suveiks? pradės šaudyti ne į viršų, o į šonus ir t.t. Norim su jaunaisiais padaryti staigmeną svečiams. Norisi gražaus reginio, tik galvojam ar susitvarkysim....
Atsakyti
Atleiskit, jei truputi paspaminsiu Jusu temukeje. Gal dar kuri neissirinkote sukneles? Pasizvalgykite CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari: 29 liepos 2009 - 17:13
dekui visoms uz pasiulymus del dovanu tevams. 4u.gif Perdaviau jusu idejas jaunajai tai, dabar telul masto, kas arciau sirdies biggrin.gif
Grazios sukneles, tik gaila, kad ne Kaune. Del tos sukneles, tai jau nakti praeita sapnavau, kad vestuves o rengtis kuo neturiu, tai bandziau prasisukti su savo vysniavais ilgais naktinukais ir maniau nieks nepastebes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2009 07 29, 18:15)
dekui visoms uz pasiulymus del dovanu tevams.  4u.gif Perdaviau jusu idejas jaunajai tai, dabar telul masto, kas arciau sirdies biggrin.gif
Grazios sukneles, tik gaila, kad ne Kaune. Del tos sukneles, tai jau nakti praeita sapnavau, kad vestuves o rengtis kuo neturiu, tai bandziau prasisukti su savo vysniavais ilgais naktinukais ir maniau nieks nepastebes biggrin.gif

del sukneles, jei esi kauniete, tai uzsuk i salona kovo 11osios 57, man ten l.patiko, ir patare, ir atnese matuotis kokias 6sukneles, buvau suzaveta aptarnavimu thumbup.gif thumbup.gif
nes kai nuejau i viena salona, viena pasimatavau, kita, sakau dar kita gal galit parodyt, o ji man sako tai is situ issirinkt nenori? doh.gif tai apsirengiau ir isejau lotuliukas.gif
taiva, siulau ten nueiti, ir manau nenusivilsi mirksiukas.gif
Papildyta:
jau siandien diena doh.gif
maziui ketvirtas dantukas kalas, tai ramus pabuna gal kokias 5min. parasiau vyr. pamergei, kad gal gali plakata padaryt, ta pareiske, kad meniniu sugebejimu neturi doh.gif parasiau jauniesiems, kad kai ka nupirktu, nes bus netoli, pareiske kad as geriau nupirkciau, nes jie dar ne taip ka nupirx, atrodo kad vestuves cia mano ir man itikt reikia doh.gif kosmaras doh.gif
Atsakyti