Musu vestuvese svocios kasikelyje buvo sudeti sumustinukai, saldainiukai ir serveteles uzkandziavimui lauke. Tai ji to kasikiuko nesinesiojo visa laika. Tik pasieme, kai vaziavom i gamta.
O kur gerimai buvo - neatsimenu. Bet ne cemodane. O kur - nekreipau demesio, ne tas rupejo.
Tiesa, pas mus vestuvese atsigerimui-pagerimui gamtoje buvo vien tik vienkartiniai indukai. Tai paskui nuotraukose siaip sau ziurejosi, kur jaunieji (t.y. mes) geria is vienkartiniu...
Zodziu, jauniesiems reiktu paimt stiklines taures
QUOTE(darule @ 2009 07 29, 13:15)
musu jaunieji sake, kad muzikantai patys noretu su mumis susitikti, aptarti reikliukus tai manau geras zenklas, ir muzikantai mum pades
Papildyta:
dabar jus man blondinei paaiskinkit, ka svocia nesiojas savo kasikelyje? tik saldainius, ar dar kazka?
Papildyta:
dabar jus man blondinei paaiskinkit, ka svocia nesiojas savo kasikelyje? tik saldainius, ar dar kazka?
Sveikutes, darule as manau i krepseli svocia deda saldzias vaisias atejusiems pasveikinti. As pvz. desiu saldainius su jaunuju atvaizdais ir nusipirksiu grybuku (tokiu maciau bazei nediduku). Dar maciau ir kastonu, zirniu, braskiu ir t.t. bet tokie gramozdni, tai labai nedailiai padaryti. Du idesi ir pilnas kasikiuks. Tai ju atsisakysiu nebent rasciau kur bobulytes daro mazucius grazucius. O dar zadu kokiu pigesniu saldainuku atskirai maiselyje tureti (tai pametysiu vaikuciams prie zakso ir baznycios, gal kokiam bromui reiks issipirkt).
Merginos, mano jaunoji nezino ka tokio prasmingo tevams padovanot, praso patarimo, o ast.p. nieko doro nesumastau. Gal jusu jaunieji su jumis yra pasidaline savo dovanu idejomis, gal ka pacios patart galit. Buciau labai dekinga.
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 07 29, 13:57)
Tiesa, pas mus vestuvese atsigerimui-pagerimui gamtoje buvo vien tik vienkartiniai indukai. Tai paskui nuotraukose siaip sau ziurejosi, kur jaunieji (t.y. mes) geria is vienkartiniu...
as turejau ne stiklines, bet vienkartines persvieciamas taures, tai visai gerai atrode
Jaunieji dovanojo tėvams keramikinius angelus. O dar yra variantas dovanoti pačių jaunųjų foto (na aišku dar nesusituokusių) gražiame rėmelyje.
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 29, 12:02)
as turejau ne stiklines, bet vienkartines persvieciamas taures, tai visai gerai atrode
Aga, cia irgi geras variantas.
Nes musu buvo paprasti vienkartiniai indeliai. Tada tai buvo dzin, bet dabar , kai ziurim foto, sakom, galejom ir pagalvot apie tai...
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 29, 12:33)
as tai pvz. tokio dalyko neturejau, mano pirslys bromams saldainius ir gerimus ir siaip kitus gamtoj reikalingus daiktelius dejosi i "cemudana"
aš igi neturėsiu , pas mus Jaunieji sakė jie nori visur visus savo svečius vaišinti
Tai negi prieštarausi, čia jų šventė Be to Jauniesiems jau ne niolika, o palei keturiasdešimt, gal jie geriau žino
QUOTE(zydrunyte @ 2009 07 29, 13:59)
Merginos, mano jaunoji nezino ka tokio prasmingo tevams padovanot, praso patarimo, o ast.p. nieko doro nesumastau. Gal jusu jaunieji su jumis yra pasidaline savo dovanu idejomis, gal ka pacios patart galit. Buciau labai dekinga.
As dovanojau vestuvinius albumus nuotraukoms (i kuri po to sudejome musu vestuvines nuotraukas), ir dar pasakiau, kad tipo va, gyvenom atskiruose seimose, o dabar dovanojame jums musu seimos pradzios albuma, kuriame bus musu seimos istorija ir t.t. nu zodziu, kazkaip neisejo graziai perteikt tu zodziu, bet draugai naudojasi sia ideja
sveikos mielosios,as jau senokai atsvociavau pries dvi savaiteles,tik db radau laiko ie jegu prisesti prie kompiuterio ir siek tiek pasidalinti mintimis apie vestuves siaip viskas praejo labai gerai,aisku buvo sveteliu ivairiu bet nieko pirslelis sutvrake visus skaitinejau ka jus snekates tai galiu pasakyti kad pas mus pulkasirgi idomus buvo prie baznycios mes su pirsliais laksteme o poros stovejo ir lauke kol jiems ipilsim tai tikrai stumt reikejo biski nervas ime bet pirslelis ramino buvom taresi kad nebebus stalo uzsedimo o juanojo mama padare kai pamaciau kad stalas uzsestas taip susinervinau buvom apie tai kalbeje n kartu bet nieko nera padeties be iseities siaip visiem be galo patiko filmukas apie jaunuosius zodziai atrakcijos sulaukem daug padekos zodziu is jaunuju ju tevu bei sveciu buvo ir man problemu su sveikata ir daba dar nepraeina esu issekusi psichologiskai tai pastoviai silpnuma jauciu bet nieko tikiu preis kai tik mintis nukreipsiu kita linkme mandra sandra patikek isivaizduoju kiap jautiesi ir tiekiesi kad per vestuves nieko neskaudes o man skaudejo buvo migrenos priepolis tai kentejau dantis suknadus bet praejo...resziume tai mergaites jei taip stengiates tikrai neliksit neivertintos stiprybes visoms laikykites snd gausiu foto imeisu kelias pasirodyti
QUOTE(zydrunyte @ 2009 07 29, 13:59)
gali padovanot is savo foto knyga ar kokius kuponus i masazus, koncerta ir pan.
siaip manau kasikiuko neverta niekur tampytis, tik isejus ir pasifotkinus is zakso ar baznycios (vistiek visi buriuojasi prie savo masinu, o nestovi centre). Tada ir prigriebi kasikiuka su vaisem ir apdalini visus atejusius pasveikint. O gamtoj tai mamos ruos vaises ir mums ides. O as tik saldumynu ir kasikiuko pasiulysiu.
aciu mergaites uz paaiskinima apie svocios krepseli
del dovanos tevam mano jaunieji zada dovanoti seimos medi, kur nuotraukeles dedasi, ten sudes savo tevu, savo foto, ir palix dvi nuotraukeles tuscias - viena rozines spalvos ten parasys anuke, kita zydros - anukui
jauniesiems gamtoj esu nupirkus vienkartines taures, su juoda kojele tokios, manau turetu but grazu
deizzy smagu, kad viskas sauniai praejo, ir smagu girdet, kad sone turejai toki puiki pagalbininka - pirsly dziaugiuos uz tave, ir linkiu greiciau atsigauti, ir pasijust geriau
del dovanos tevam mano jaunieji zada dovanoti seimos medi, kur nuotraukeles dedasi, ten sudes savo tevu, savo foto, ir palix dvi nuotraukeles tuscias - viena rozines spalvos ten parasys anuke, kita zydros - anukui
jauniesiems gamtoj esu nupirkus vienkartines taures, su juoda kojele tokios, manau turetu but grazu
deizzy smagu, kad viskas sauniai praejo, ir smagu girdet, kad sone turejai toki puiki pagalbininka - pirsly dziaugiuos uz tave, ir linkiu greiciau atsigauti, ir pasijust geriau
Sveikos,
Noriu paklausti, kaip vyksta svečių supažindinimas? Tiesiog atsistoja pasako savo vardą ir kokie ryšiai su jaunaisias sieja? Ar kaip kitaip? Ar po prisistatymo pasiūloma išgerti?
Gal kas galėtų pasidalinti laikraštuko maketu? jolanta.veikutiene@gmail.com
Liko vos daugiau nei mėnesis , bijau kad nieko nespėsiu .
Prisiminiau pora žaidimukų.
1. Skirstom komandom vyrų ir moterų , kiekvienam ant kojų pririšam balionus. Reikia susprogdinti priešininko balionus, o savo saugoti.
2. Reikia dviejų komandų-vyrų ir moterų, ilgos virves (2vnt), na gal kokių 3-6 m. (priklauso kiek žmonių žais ). Ant abiejų galų užrišam po šaukštą. Moterys turi vieną virvės galą perkišti per palaidine (nuo viršaus į apačią), perduoti šalia stovinčiai ir taip ištraukti visą virvę.
Vyrai kiša per kelnių apačia ir ištaukia per klyną, taip visa vorele, vienas po kito, laimi ta komanda kuri greičiau tai atliks.
Tikiuosi aiškiai parašiau .
Aij dar klausimėlis: kai būna tie visokie žaidimai, užduotys, tai tiesiog kažkas laimi ir viskas? Jokių prizų nebūna? .
Noriu paklausti, kaip vyksta svečių supažindinimas? Tiesiog atsistoja pasako savo vardą ir kokie ryšiai su jaunaisias sieja? Ar kaip kitaip? Ar po prisistatymo pasiūloma išgerti?
Gal kas galėtų pasidalinti laikraštuko maketu? jolanta.veikutiene@gmail.com
Liko vos daugiau nei mėnesis , bijau kad nieko nespėsiu .
Prisiminiau pora žaidimukų.
1. Skirstom komandom vyrų ir moterų , kiekvienam ant kojų pririšam balionus. Reikia susprogdinti priešininko balionus, o savo saugoti.
2. Reikia dviejų komandų-vyrų ir moterų, ilgos virves (2vnt), na gal kokių 3-6 m. (priklauso kiek žmonių žais ). Ant abiejų galų užrišam po šaukštą. Moterys turi vieną virvės galą perkišti per palaidine (nuo viršaus į apačią), perduoti šalia stovinčiai ir taip ištraukti visą virvę.
Vyrai kiša per kelnių apačia ir ištaukia per klyną, taip visa vorele, vienas po kito, laimi ta komanda kuri greičiau tai atliks.
Tikiuosi aiškiai parašiau .
Aij dar klausimėlis: kai būna tie visokie žaidimai, užduotys, tai tiesiog kažkas laimi ir viskas? Jokių prizų nebūna? .