Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(Minnra @ 2009 07 29, 11:36)
Nu cia tai ne kas, kai parodo nepasitenkinima. Mes tai eisim i mano drauges vestuves, tai ji iskart mums sumele "atbasliavo"

nu tai matai, kai jau paskyre pinigu suma, tai viskas aisku, o anuo atveju gal nebuvo sutarta uz kokia suma g.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 29, 12:20)
nepergyvenk taip, gal greit sutvarkys tau kompa, ir viskas bus gerai 4u.gif arba dirbk darbelius, kuriem nereikia maketavimo, o tuos kuriem reikia darbelius pasidarysi paskui mirksiukas.gif
p.s.lengva cia patarti itariu man taip nutiktu ir nervinciaus doh.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif
Bet kad liko tie darbeliai kuriems ir reikia maketavimo, visus karpymus, lankstymus ir kita daro MB, o as makletavima pasilikus sau, nu zodziu, as tikiuosi kad vakare suszinosiu gera naujiena, ir veiks man tas kompas, ir nenervins manes daugiau tas kompas.
Nu kazkokia man baisi diena siandien, pasiskambinau uzikanti, sakau noriu susitikti tas tipo nereikia, ryte pasnekesim pries vestuves, as sakau vistiek butinai reikia, nu tai nezinau ar cia man pavyks kita savaite su juo susitikti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 07 29, 11:33)
Mergaitės, susipainiojau  doh.gif  Piršliui gėlytę turiu įsegti į dešinį šoną?

Ir dar, jei kartais būtų svečių, kurie trukdytų kalbėti, mėtytų replikas esu suplanavusi įteikti čiulptuko formos saldainius - mintis, kad burna būtų užimta ir netrukdytų vesti vakaro. Bet va ką pasakyti, kad būtų juoko forma ir žmonių neužgaučiau. Apskritai tikiuos, kad svečiai bus supratingi ir tų čiulptukų nepireiks  ax.gif .

Dešinėj

Man patiko mintis su čiulptukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 29, 12:33)
Nu kazkokia man baisi diena siandien, pasiskambinau uzikanti, sakau noriu susitikti tas tipo nereikia, ryte pasnekesim pries vestuves, as sakau vistiek butinai reikia, nu tai nezinau ar cia man pavyks kita savaite su juo susitikti. g.gif

o as tai zinokit nebuvau susitikus su muzikantais ir nepapasakojau scenarijaus, tik per pacias vestuves eigoje as pasakydavau, ka mes darom, padarom, tada jie ka nors, po to mes ir viskas ok gavosi smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 29, 12:33)
nu tai matai, kai jau paskyre pinigu suma, tai viskas aisku, o anuo atveju gal nebuvo sutarta uz kokia suma g.gif

buvo ,buvo sutarta,tik kai galutinius reikia atiduot,jau liyudni veidai.... biggrin.gif ajjjjjjj, man atrodo kai biskuti daugiau patirties tures,supras,kad viskas kainuoja,ir kad svente buvo visai nebloga.......siaip as jau tokia esu kad man turi buti viskas grazu, per sventes....o ir pati nemegstu smulkmenintis kas liecia pinigus,nors ju daug tikrai neturiu....tik zinau ir jau esu ant savo kailio patyrusi kad su pinigais reikia elgtis laisvai,,,,nes jie sugryzta,ir dar su kaupu,,,,gaila man tu kurie labai skrucinasi,,,,,jie tikrai daugiau netures ju....prirasiau cia,bet as taip galvoju....
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 07 29, 11:33)
Tai va, kad su jaunimu sunku šiais laikais...Nu man atrodo, kad per vestuves reik linksmintis, o pas mus buvo taip, kad jaunimo nenuvarysi šokt ar jokios kitos veiklos nepripažino. Dar čia anksčiau skundžiausi, kad muzikantai nelabai padėjo. Dabar sužinojau kodėl! Pasirodo mūsų jaunieji taip norėjo doh.gif O argumentavo tuo, kad nei jų draugai, nei jie nemėgsta šokt, geriau pasėdėt, pakalbėt doh.gif  doh.gif  doh.gif Tai va taip panašiai ir buvo. Kol mes, piršliai, kažką vedėm, buvo lyg ir nieko, visi įjungti, bet kai šokt kvietė, tai visi pakampiais, tik vyresni ir mes šokom unsure.gif Žodžiu, jaunieji darė balių, kad draugai būtų patenkinti doh.gif  doh.gif  doh.gif

na idomus tavo jaunieji?juk jei darai svente, tai juk ne tam, kad kitiem butu gerai, o kad tau paciam smagu butu, ir kox cia sedejimas ir snekejimasis? doh.gif ir siaip susitike pasneket gali, o jau jei atejai i svente - tai buk malonus ir pasilinxmink mirksiukas.gif

o su ciulptukais mintis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif manau reix man ir taip padaryt, nes du zmones zinau is sveciu, kurie tikrai repliku nepagailes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 29, 12:39)
o as tai zinokit nebuvau susitikus su muzikantais ir nepapasakojau scenarijaus, tik per pacias vestuves eigoje as pasakydavau, ka mes darom, padarom, tada jie ka nors, po to mes ir viskas ok gavosi smile.gif  thumbup.gif

va man muzikantai irgi ta pati sako, bet as su muzikantais labai skaudzia patirti turiu nuo savo vestuviu, kur labai sugadino svente ir nuotaika, del to ir noriu butinai susitikti, nes nenoriu kad but nesusikalbejimas ir nesamoniu darymas, kaip kad buvo per musu vestuves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fatima74 @ 2009 07 29, 12:44)
buvo ,buvo sutarta,tik kai galutinius reikia atiduot,jau liyudni veidai.... biggrin.gif ajjjjjjj, man atrodo kai biskuti daugiau patirties tures,supras,kad viskas kainuoja,ir kad svente buvo visai nebloga.......siaip as jau tokia esu kad man turi buti viskas grazu, per sventes....o ir pati nemegstu smulkmenintis kas liecia pinigus,nors ju daug tikrai neturiu....tik zinau ir jau esu ant savo kailio patyrusi kad su pinigais reikia elgtis laisvai,,,,nes jie sugryzta,ir dar su kaupu,,,,gaila man tu kurie labai skrucinasi,,,,,jie tikrai daugiau netures ju....prirasiau cia,bet as taip galvoju....

tai, jei buvo sutarta, tuomet keista ju reakcija g.gif o siaip is tikruju, vestuves daug siais laikais kainuoja, tik tie, kurie turi gera pajamu saltini, gali sau viska leisti mirksiukas.gif ir siaip tos tradicines vestuves - juk galima sakyti sveciams ruosiamos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 29, 12:53)
tai, jei buvo sutarta, tuomet keista ju reakcija g.gif o siaip is tikruju, vestuves daug siais laikais kainuoja, tik tie, kurie turi gera pajamu saltini, gali sau viska leisti mirksiukas.gif ir siaip tos tradicines vestuves - juk galima sakyti sveciams ruosiamos rolleyes.gif

na, per musu vestuves musu pirsliai su tais paciais muzikantais nelabai susiderino, pasak pirsliu, su jais nebuvo galima susisneket, nezinau kodel, nors ir vyresni gerokai uz mus (aisku, as tik po vestuviu suzinojau) g.gif o man viskas thumbup.gif pavyko rolleyes.gif
Atsakyti
musu jaunieji sake, kad muzikantai patys noretu su mumis susitikti, aptarti reikliukus mirksiukas.gif tai manau geras zenklas, ir muzikantai mum pades mirksiukas.gif
Papildyta:
dabar jus man blondinei paaiskinkit, ka svocia nesiojas savo kasikelyje? blush2.gif g.gif tik saldainius, ar dar kazka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 29, 13:15)
dabar jus man blondinei paaiskinkit, ka svocia nesiojas savo kasikelyje? blush2.gif  g.gif tik saldainius, ar dar kazka? g.gif

as tai pvz. tokio dalyko neturejau, mano pirslys bromams saldainius ir gerimus ir siaip kitus gamtoj reikalingus daiktelius dejosi i "cemudana" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 29, 13:33)
as tai pvz. tokio dalyko neturejau, mano pirslys bromams saldainius ir gerimus ir siaip kitus gamtoj reikalingus daiktelius dejosi i "cemudana" ax.gif

Vat ir as ta pati galvoju, kam cia man dar tampytis g.gif
Atsakyti

Papildyta:
dabar jus man blondinei paaiskinkit, ka svocia nesiojas savo kasikelyje? blush2.gif g.gif tik saldainius, ar dar kazka? g.gif
[/quote]

aš tai dėsiuos saldainių,sampano,adatą su siulais,pleistriukų smile.gif ir šiaip visokių smulkmenėlių kurių gali prireikti,sako pas piršlienę turi buti visko
Atsakyti