Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(mineee @ 2009 07 29, 06:06)
labas rytas  4u.gif

kazkaip nepatinka mano turimi zodziai tevams... tokie jau graudus... gal kas turit kokius trumpus, paprastus zodzius prie stalo pasakyti, kai tevu sveikinimui eile ateina  4u.gif

Nezinau gal ka isrinksi is siu eiliu g.gif
Stovėkit kartu, bet ne per arti vienas kito, nes ir šventyklos kolonos stovi atokiau viena nuo kitos tam, kad pajėgtų išlaikyti.
Palikite erdvę tarp savęs Tegul Jūsų meilė būna krantai jūros
Sielos bus krantai, o meile bus jūra
Jūs turėsit namus, bet tegul Jūsų namai netampa inkaru. Tegul namai būna stiebas
Ir nepaskęskite savo buityje, o likit Visatos vaikai
Jūs turėsit savo vaikų, bet jie bus ne Jūsų
Jie bus dukterys ir sūnūs, išsiilgę savo ateities.
Jūs galėsit priglausti jų kūnus, bet ne jų sielas
Nes jų sielos gyvens rytojaus rūmuose, o gyvenimas nelaukia ir nelieka vakarykštės dienos.
Mylėkit vienas kitą Globokit vienas kitą Gerbkit vienas kitą
Ir tegul Jūsų namai būna visiems atviri
Būkit dosnūs, net gi nieko neturėdami viską atiduokite
Ir tada Jūsų skrynia niekad neištuštės
Nes tiktai duodamas gali gauti
Sėkmės Jums...

PIRŠLIŲ IR TĖVŲ PALINKĖJIMAI
SV.
Gyvenimas tikriausiai toks ir liks jis,
Kol jo gyvąja dalimi esi –
Tai miglotą dieną keičia saulės blyksnis,
Tai vėl sutrikęs neria debesin...
O tos giedros, o tos ramybės,
Jau vis dažniau dairytis teks kely.
Gyvenimas – tai didelis stebuklas,
Kurį suvokti ne visada gali.

PR.
Kaskartą tenka sau mažiau palikti,
Save kitam lyg skolą atiduot.
Ir spręsti šią nelengvą lygtį,
Nors dar toli, labai toli ruduo...
Toksai gyvenimas...
Tokia, galbūt, visa žmogaus gama:
Ieškodamas erdvės aukščiausio taško
Kažkam esi šviesa ir šiluma...

SV. Būkite meile, šiluma, šviesa vienas kitam, būkit laimingi suradę vienas kitą, būkit laimingi visus savo bendro gyvenimo metus. (Visi išgeria)
Dabar suteikiamas žodis tėveliams (Sveikina tėvai)

SV. Mums atrodo, kad Jūs visi jau pavargot sėdėti ir Jūsų širdys bei kojos tiesiog veržiasi į šokių aikštelę. Kaip visad – užleiskime į priekį jaunuosius.

TĖVŲ PAGERBIMAS

PR. Šiandien mes su didele pagarbą žvelgiame į ............. ir .............. tėvus. Jie augino, naktis nemiegojo, buvo teisingi, kai baudė, švelnūs ir kantrūs. Jie buvo šventi, kai supo savo vaikus ant rankų.
SV. Jei Jūs, Tėveliai, galėtumėt,
Jūs akmenis nuristumėt nuo kelio
Ir būtų jis paprastas, tiesus.
Jei Jūs, Tėveliai, galėtumėt,
Paverstumėt į saulės spindulius
Žvarbius lietaus lašus.
Jei Jūs, Tėveliai, galėtumėt,
Surinktumėt bėdas, skausmus,
Papuoštumėt vaikų dienas
Žiedais pavasariniais....

PR. Siūlau visiems išgerti už jaunųjų tėvelių sveikatą.

ŽIDINIO UŽDEGIMAS

Atsakyti
ojojoj kaip greitai bega laikas doh.gif
na bet gal kazkaip suspesim.... po mervakario jauciuos dar pavargus ir jau kaip po sventes... Kazkur dingo azartas ruostis... Na bet reikia... Jaunoji jau taip kiek vienam zingsny asaroja... darbu milijonai... galvosukiu visokiu pilna...va,kad ir vakar atrodo,kas cia tokio sugalvot kas kur sedes prie stalo,bet.... doh.gif ir vistiek visiems neitiksi...
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2009 07 29, 10:29)
ojojoj kaip greitai bega laikas  doh.gif

žinom situacija. aš mergvakario tai neruošiu pasakiau. su vaiku aš ir taip daug darbų. tegu pamergės judina kumpius. ba nieko doro nepadaro. prašiau, kad laikraštį sumaketuotų, nusiunčiau visą medžiagą. tik dirbk. tai jos... doh.gif užsakė, kad gamintų ir pinigus mokės doh.gif toliau, prašiau, kad laikraštį aš pamatyčiau prieš spausdinimą, tai vėl - užsakė ten kur gamins jau iš karto 30 kopijų... doh.gif svečių bus daugiau...ale, sakė bus gerai po vieną porai...aš kūriau kryžiažodį, tai nusiunčiau vyr. pamergei, perdavė tiems laikraščių gamintojams, tai bent jį įdės...toliau prašiau, kad padarytų ant durų ženklą netrukdyti, pirmoji naktis ar kažkas panašaus. tai irgi sakė, kad užsakė, kažkas padarys doh.gif ot šiuolaikinis jaunimas, nieko patys, jokio kūrybiškumo, nei rūros pajudint kad tik nereikėtų. pinigai į priekį schmoll.gif
ir šiaip parašiau gan ilgą laišką vyr. pamergei kas po ko bus, kaip planuoju pas jaunąją daryti, kad reikės jų pagalbos. tai nei kriu, nei mū neatsakė. po so skypinau su kita pamerge, tai paklausiau ar ta sakė, ką aš sugalvojau. atsakymas buvo: sakė. ir viskas blink.gif , nei gerai, nei padėsim, gal negerai...siaubiakas. mano pulkas bus stumk trauk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 29, 10:00)
mano pulkas bus stumk trauk  cool.gif

mano pulkas buvo irgi panasiai, nors as ju nieko neprasiau vestuvems padaryti, bet per vestuves reikejo visiem viska sakyti, pvz. kad eitu auto puosti, sampo atidarytu, aptarnautu vieni kitus ir pan, nes atsistoje sau ziuri, nesusiprateliai doh.gif
Atsakyti
Aciu labai pasidalinusioms savo scenarijais ir patarimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O, kazkaip bijau, kad ir man jaunuju pulkui teks nurodinet nuo a iki z. Nes net jaunieji del kai kuriu is pulko bijo - is serijos, jiems nepatiks, jie negeria, jiems niekas nepatinka ir pan. Tai net uzsiutino mane: sakau, sau ar jiems vestuves rengiat, ar juos kas prievartauja gert... Ir apskritai, jei zmones nenores linksmintis, niekas ju nepalinksmins. Svarbu, kad jums patiems smagu butu ir butu, ka prisiminti. Zodziu... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 29 liepos 2009 - 10:37
Labas rytas
[quote=TAI AS,2009 07 28, 16:55]
http://www.youtube.c...h?v=hxCTdlsHi10
linksmas zaidimukas,bet reikia muzikanto pagalbos.o gamtoj dar smagiai zaidziasi degtuku dezutes maut nuo nosies ant nosies
[/quote]

fainas, tokia muzikike uzvedanti thumbup.gif , bet pas mus nebus muzikantu, tai neiseis verysad.gif

[quote=darule,2009 07 28, 18:38]

Papildyta:

thumbup.gif thumbup.gif geras, man patiko, zinau kazka panasaus, bet cia zaidzia visi sedintys uz stalu, muzikantai dainuoja - jeigu moki sia dainele taip daryk - tada visi turi subelst su sakute 2k. i lekste, subelst su peiliu 2k. i lekste, tada 2k.pasokt savo kedej, ir 2k.pabuciuot sone sedinti - savo pora, tada muzikantai vel dainuoja ta pati, tik jau greiciau, ir greiciau, vaizdelis thumbup.gif thumbup.gif
tik nzn ar aiskiai paaiskinau blush2.gif ax.gif
[/quote]

Yra toj pacioj nuorodoj tas zaidimukas, gerai atrodo, prisijuokiau is vaizdelio

[quote=fatima74,2009 07 28, 23:31]
O ka tu turi omeny ,,per brangus"? g.gif [/quote]
TI KAI REIKEJO SUMOKET UZ ISLEISTUS PINIGELIUS-NU MES BUVOM TAIP SUTARE-TAI JU VEIDELIAI NEBUVO LINKSMI smile.gif SIAIP JIE NEBUVO MUM LABAI ARTIMI KAD JIEM VELTUI DARYTUMEM SVENTE,TUO LABIAU NELABAI JIE KA IR RUPINOSI..
[/quote]

Nu cia tai ne kas, kai parodo nepasitenkinima. Mes tai eisim i mano drauges vestuves, tai ji iskart mums sumele "atbasliavo"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minnra: 29 liepos 2009 - 10:38
Merginos, zumeskit aki cia. Labai smagi atrakcija - tik beda, kad cia raisti uzmauna, o ne numauna...
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 07 29, 10:43)
Merginos, zumeskit aki cia. Labai smagi atrakcija - tik beda, kad cia raisti uzmauna, o ne numauna...
http://www.youtube.c...feature=related

thumbup.gif sitas jau buvo kazkurioj temoj idetas, mes dar svarstem, is kur tokia saunia mociute paimt reiktu thumbup.gif lotuliukas.gif

su pulku tai nesidziaugiu ir as doh.gif bet nieko nepadarysi, tikiuos viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ai pas mus tai irgi su pulku jauciu bedos bus, 4 pamerges labai fainos, jaunosios sesuo irgi labai faina, organizuota, tai su jom nebus bedos, bet su pora gali but sunkiau, nes likus keliom dienom atsisake dalyvauti mergvakaryje, o mum automatiskai kyla pinigu suma kuria reikia mestis, ir seip galvojau visos susipazintume per mergvakari, tai vyriausia pamerge kuri ir organizuoja ta mergvakari susipyko su tom dviem pamergem kuros nedalyvauja doh.gif , nu vienu zodziu, bijau kad per vestuves man ten nieko nebutu. Ir seip labai jaunas pulkas, o su jaunimu dabar sunku jie nei sokt nori nei zaisti, keisti blink.gif , bent kiek maciau dalyvaudama vestuvese. Nors uz mane jie tik kokiais 3 metais jaunesni, bet vistiek kitap masto. Bet as manau viskas bus ok, svarbu kelios poros yra fainos, kurios zinau kad pades man.

O man mergaites beda atsitiko verysad.gif , mano kompas suslubavo, isveziau tvarkyti, gali tekt perinstaliuoti, o tai ilgai uztruks, o man kiekviena diena svarbi nes daug reikia padaryti darbeliu, turiu kita kompa, bet ten nera maketavimo programu, nu net nezinau, taip susinervinau vakar cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 29, 11:11)
O man mergaites beda atsitiko  verysad.gif , mano kompas suslubavo, isveziau tvarkyti, gali tekt perinstaliuoti, o tai ilgai uztruks, o man kiekviena diena svarbi nes daug reikia padaryti darbeliu, turiu kita kompa, bet ten nera maketavimo programu, nu net nezinau, taip susinervinau vakar  cray.gif  cray.gif  cray.gif

nepergyvenk taip, gal greit sutvarkys tau kompa, ir viskas bus gerai 4u.gif arba dirbk darbelius, kuriem nereikia maketavimo, o tuos kuriem reikia darbelius pasidarysi paskui mirksiukas.gif
p.s.lengva cia patarti itariu man taip nutiktu ir nervinciaus doh.gif
Atsakyti
Tai va, kad su jaunimu sunku šiais laikais...Nu man atrodo, kad per vestuves reik linksmintis, o pas mus buvo taip, kad jaunimo nenuvarysi šokt ar jokios kitos veiklos nepripažino. Dar čia anksčiau skundžiausi, kad muzikantai nelabai padėjo. Dabar sužinojau kodėl! Pasirodo mūsų jaunieji taip norėjo doh.gif O argumentavo tuo, kad nei jų draugai, nei jie nemėgsta šokt, geriau pasėdėt, pakalbėt doh.gif doh.gif doh.gif Tai va taip panašiai ir buvo. Kol mes, piršliai, kažką vedėm, buvo lyg ir nieko, visi įjungti, bet kai šokt kvietė, tai visi pakampiais, tik vyresni ir mes šokom unsure.gif Žodžiu, jaunieji darė balių, kad draugai būtų patenkinti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, susipainiojau doh.gif Piršliui gėlytę turiu įsegti į dešinį šoną?

Ir dar, jei kartais būtų svečių, kurie trukdytų kalbėti, mėtytų replikas esu suplanavusi įteikti čiulptuko formos saldainius - mintis, kad burna būtų užimta ir netrukdytų vesti vakaro. Bet va ką pasakyti, kad būtų juoko forma ir žmonių neužgaučiau. Apskritai tikiuos, kad svečiai bus supratingi ir tų čiulptukų nepireiks ax.gif .
Atsakyti