Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

senas,linksmas zaidimas isjudint svecius.zinau as ji. o del bolionu...daugiau niekada nemetysiu jiems pinigu.dariau krikstynoms.ne visi,gal puse tik pakilo su ugnelem i dangu.o pasiiemiau ta pacia diena ir dar garantavo,kad visi kils
Atsakyti
Sveikos, kad ir kaip nenorėjau ir atsikalbinėjom, bet vis tiek teks ir man šitas "malonumas" rugsėjo 5d. blink.gif . Laiko mažiau negu mažai. Jau perskaičau 3 temas karsta.gif minčių daug, ir klausimų nemažai doh.gif .
Rytoj atvažiuos jaunieji, oficialiai pakviesti ir aptarti visokių dalykų. Manau tikrai ne kartą prašysiu jūsų pagalbos ir patarimų 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 28, 15:57)
Brangus Jaunavedziai,
Mylekit viens kita, bet meiles nepaverskit panciais...
Pripildykite vienas kito taures, bet negerkite is vienos...
Duokite vienas kitam savo duonos, bet nevalgykite is tos pacios riekes...
Dziaukites kartu, bet pabukit ir atskirai...
Atiduokit savo sirdis, bet ne viens kito nuosavyben...
Ir stovekit kartu, bet ne per arti vienas kito...
Nes Azuolas ir Liepa neauga vienas kito seselyje...
Būkite laimingi,
Į šiuos žodžius tegul įeina viskas...
Ir gyvenimo džiaugsmas, ir stipri meilė,
Ir saulėta nuotaika, ir giedras vaikiškas juokas.
Dabar jau keturiom rankom
Jūs laimę sieksit.
Bendrom svajom pavasariai žydės
Kartu dainuosit ir kartu liūdėsit
Ir tyliai lauksite trečios širdies

Dabar Jūs eikite abu rankas ištiesę
Tokie be galo artimi ,
Per visą žemę eikit dviese
Po mėnesienos lietumi .
Laikykitės, kaip medžiai vienas kito
Visom šakom ,šaknim ir širdimis .
Tegul po kojomis Jums žvaigždės krinta
Ir širdys dega ugnimi .
Į vieną šeimą susiburę
Per visą žemę eikite kartu.

-----------------------
Linkime, kad žingsniai pirmi nebūtų alsūs
Ir kliūties nepabūgtumėt pirmos,
Kad akys, rankos žodžiai, balsas
Kasdien ieškotų džiaugsmo, šilumos.
Kiek pavasarių žaliuoja prieky,
Mokėkit laukti - patys jie ateis
Gyvenimą mylėdami mokėkit
Dalytis juo kai reikia su kitais
Pagirdykit medžius, kai šauks iš karščio
Ir jūrą atpažinkite laše,
Mokėkit linksmintis ir džiaugtis garsiai
Liūdėt ir verkti - tyliai paslapčia.
Mokėkit gimti kas dieną, kas sekundę
Ir savyje išsaugoti kitus
Tegul pro šalį dienos nepradunda
Te jos ilgesnės būna už metus...
prasom mirksiukas.gif

darule, nuoširdus ačiūūūū wub.gif wub.gif
Atsakyti
na as jau atsisveikinu su jumis ,tikiuosi labai ilgam laikui,aciu visoms uz pagalba,zemai lenkiuosi.as jau po visko ,dar atsigauti negaliu,truksta miego ir siaip ramybes. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 07 28, 13:39)
Musu visu baimes ir panasios ir skiriasi

PVZ. as baiminuosi kad permazai pasiruosus .

SKUNDAS - vestuvems ruosiuosi is visos sirdies -  taip lyg tai butu mano pacios vestuve - bet - visi pozymiai rodo kad tiems is kuriu as laukiu palaikymo visai nerupi , jie net i vestuve nesiruosia atvykti . Aisku viskas skirta Jauniesiems , bet as labai tikejausi kad gimine mane palaikys.

ATSIPRASAU - silpnumo momentas

taip,sirdele,tas svarbiausia kad ruosiames is visos sirdies ir kaip sau,ir liudniausia kad neivertina.........mes jau atsokom vestuves ,stengemes,,,buvo libnksma,,,,gavom 10 min aplodismentu is sveciu kad liuksiska svente buvo......bet turiu nuojauta kad jauniesiems buvome per brangus.....VISAS MALONUMAS NUBLANKSTA PRIES PINIGUS doh.gif doh.gif doh.gif TAI KAM TADA DARYT TAS VESTUVES doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 28, 10:55)
che, va jau relaksuoju:

nepykit, po vakar priepolio man šiandien crazy nuotaika  blush2.gif  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na tu thumbup.gif , kaip gerai moki atstatyti save. Saunuole, tu ne tik superine svociute, bet ir psihologe thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(enrikyte @ 2009 07 28, 13:34)
Sveikutės.  4u.gif  Žiurstuko ir skarutės nepirkau, nes tikrai brangu.

Na jei nerasi tai galiu perleisti savo, mokejau uz ziursta ir skaryte 10lt, o jei dar berete jaunajam tai 15lt
Atsakyti
loretita, blush2.gif o kas belieka smile.gif
dabar pradėjau jau kitaip vertinti. džiaugtis momentu, diena, kai jautiesi gerai thumbup.gif šiandien sakiau broliui, jei būsiu sveika, vestuvės tavo bus 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 28, 07:36)
Labas rytas ,as jau po darbu  mirksiukas.gif
Viskas buvo labai saunu , jaudulio nebuvo nei viena minute ,gal tik pacioj pradzioj kiek balsas padrebejo ,bet del to kad mamos islydedamos verkia .
Kiek pasiruosiau daugmaz viska panaudojau , liko keletas zaidimeliu nesunaudotu , laiskas gandrui kazkaip isgaravo is minciu ,turbut todel kad jaunieji jau turi dukra  biggrin.gif
O patarimai is mano puses butu tokie ,kad kuo maziau eiliu ir kuo daugiau savo zodziu , tikrai nereikia nieko skaityt kai pasitinka tevai su duona ir druska . Geriau pasirinkt daugiau linksmu tostu .
Antra diena isvis mes neemem papkiu net i rankas , viska savais zodziais . o paskui padarem laisva programa ,tai patikekit sveciam labai patiko ir tada jau prasidejo ju iniciatyva , pirslio korimas ,manes pagrobimas ,anytos isvezimas ir parvezimas naujos seimininkes ,pamerges voge . Na buvo tikrai smagu  thumbup.gif 
Gamtoj taip pat nesinesiau jokiu papkiu jokiu zodziu viska savais zodziais .
Tiesa buvo keletas sveciu su uriais rekejo pastoviai dalyvaut zodziu mūšyj . O va cia jau reikia  doh.gif  moket atsikirtinet kai atsiranda tokiu sveciu ,bet kazkaip pavyko . Viena is ju isrinkom apsaugininku tai ir buvo patenkintas  thumbup.gif
Tai va tiek . Smulkiai nepasakosiu visko . Ir aciu visom padejusioms  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As labai labai pritariu. As is karto kai ruosiausi, tai jokiu zodziu, eiliu ta prasme, man nepatinka, kai ten skaito. Tai as tik vienu metu, kai tevai nese zvakes zidiniui, biski paskaiciau. O siaip viska bandziau savais zodziais. Ir manau, labai gerai pavyko. Va si savaitgali man buvo pirmas kartas svociaujant, ir tikrai jokio jaudulio nebuvo, tik gal pas jaunaja namie, kol pradejom viska, o paskui sivaziavau ir super viskas buvo. I gamta isvis nesuprantu, kam ta papke reikalinga. Juk ten ir vaziuoji, kad padurniuoti . Mums tai pavyko, net fotografe sake, nu kai kurie momentai isverte is koto, dar neteko tiek juoktis

Papildyta:
QUOTE(fatima74 @ 2009 07 28, 22:34)
taip,sirdele,tas svarbiausia kad ruosiames is visos sirdies ir kaip sau,ir liudniausia kad neivertina.........mes jau atsokom vestuves ,stengemes,,,buvo libnksma,,,,gavom 10 min aplodismentu is sveciu kad liuksiska svente buvo......bet turiu nuojauta kad jauniesiems buvome per brangus.....VISAS MALONUMAS NUBLANKSTA PRIES PINIGUS doh.gif  doh.gif  doh.gif TAI KAM TADA DARYT TAS VESTUVES doh.gif  doh.gif  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

O ka tu turi omeny ,,per brangus"? g.gif
Atsakyti

O ka tu turi omeny ,,per brangus"? g.gif [/quote]
TI KAI REIKEJO SUMOKET UZ ISLEISTUS PINIGELIUS-NU MES BUVOM TAIP SUTARE-TAI JU VEIDELIAI NEBUVO LINKSMI smile.gif SIAIP JIE NEBUVO MUM LABAI ARTIMI KAD JIEM VELTUI DARYTUMEM SVENTE,TUO LABIAU NELABAI JIE KA IR RUPINOSI..
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2009 07 28, 21:38)
na as jau atsisveikinu su jumis ,tikiuosi labai ilgam laikui,aciu visoms uz pagalba,zemai lenkiuosi.as jau po visko ,dar atsigauti negaliu,truksta miego ir siaip ramybes. bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Labai smagu kai kazkas prisijungia prie musu ir liudna kai atsisveikina.
Sekmes Tau ,
uzbeg dar pas mus , jei eisi pro sali ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, svočiutės 4u.gif Kaip gerai, kad aš jus čia radau thumbup.gif thumbup.gif Man vestuvės rugpjūčio 15d., bet dar nieeeko nesiruošiu. Prieš metus buvau svočia, bet vestuves vedė Tetulytė iš laidos Dzin, tai visiškai nieko nereikėjo man daryti bigsmile.gif Šį kartą situacija kita, reiks ir man padirbėt. Labai daug čia prisiskaičiau, gerų minčių prisirinkau thumbup.gif .

Ojeeei, jau beveik rytas, o aš dar čia skaitinėju doh.gif

Šypsenėle24, ir Tu čia? mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

kazkaip nepatinka mano turimi zodziai tevams... tokie jau graudus... gal kas turit kokius trumpus, paprastus zodzius prie stalo pasakyti, kai tevu sveikinimui eile ateina 4u.gif
Atsakyti