Sveikutes
gal galėtumėte įmesti gražių sveikinimo žodžių jauniesiems? Aš jau išsisėmiau o po susitikimo su muzikantais, dar vieno sveikinimo, kurį turiu įrašyti įvečių knygą. Taip muzikantai patarė, kad būtų mūsų pradžia padaryta toje knygoje.
Mandra Sandra, saugok save
QUOTE(Gilaja @ 2009 07 28, 14:45)
Sveikutes
gal galėtumėte įmesti gražių sveikinimo žodžių jauniesiems? Aš jau išsisėmiau o po susitikimo su muzikantais, dar vieno sveikinimo, kurį turiu įrašyti įvečių knygą. Taip muzikantai patarė, kad būtų mūsų pradžia padaryta toje knygoje.
Brangus Jaunavedziai,
Mylekit viens kita, bet meiles nepaverskit panciais...
Pripildykite vienas kito taures, bet negerkite is vienos...
Duokite vienas kitam savo duonos, bet nevalgykite is tos pacios riekes...
Dziaukites kartu, bet pabukit ir atskirai...
Atiduokit savo sirdis, bet ne viens kito nuosavyben...
Ir stovekit kartu, bet ne per arti vienas kito...
Nes Azuolas ir Liepa neauga vienas kito seselyje...
Būkite laimingi,
Į šiuos žodžius tegul įeina viskas...
Ir gyvenimo džiaugsmas, ir stipri meilė,
Ir saulėta nuotaika, ir giedras vaikiškas juokas.
Dabar jau keturiom rankom
Jūs laimę sieksit.
Bendrom svajom pavasariai žydės
Kartu dainuosit ir kartu liūdėsit
Ir tyliai lauksite trečios širdies
Dabar Jūs eikite abu rankas ištiesę
Tokie be galo artimi ,
Per visą žemę eikit dviese
Po mėnesienos lietumi .
Laikykitės, kaip medžiai vienas kito
Visom šakom ,šaknim ir širdimis .
Tegul po kojomis Jums žvaigždės krinta
Ir širdys dega ugnimi .
Į vieną šeimą susiburę
Per visą žemę eikite kartu.
-----------------------
Linkime, kad žingsniai pirmi nebūtų alsūs
Ir kliūties nepabūgtumėt pirmos,
Kad akys, rankos žodžiai, balsas
Kasdien ieškotų džiaugsmo, šilumos.
Kiek pavasarių žaliuoja prieky,
Mokėkit laukti - patys jie ateis
Gyvenimą mylėdami mokėkit
Dalytis juo kai reikia su kitais
Pagirdykit medžius, kai šauks iš karščio
Ir jūrą atpažinkite laše,
Mokėkit linksmintis ir džiaugtis garsiai
Liūdėt ir verkti - tyliai paslapčia.
Mokėkit gimti kas dieną, kas sekundę
Ir savyje išsaugoti kitus
Tegul pro šalį dienos nepradunda
Te jos ilgesnės būna už metus...
prasom
Mergyės,o kaip pristatyti jaunųnų tortą?ar jis jau turi būti ant stalo,ar reikia inešti?gal kas kokius žodžius turite?
QUOTE(ramune82 @ 2009 07 28, 13:46)
atsiprasau jok trukdau!bet neberandu kur buvot kazkuri idejusios zaidimus gamtoje?ten su virves pnimu ir dar kazkokiu zadimuku ???
MEILĖS BURTAI - Kortelės
SEGTUKAI
Į merginų drabužius, prisegama daug segtukų po dešim, vaikinam užrištom akim, reikia kuo greičiau surasti visus segtukus ir surinkti. (segtukai, skarelės akims užrišti - 4)
KAMUOLIUKAS
Porom duodama po kamuoliuką, davus starto ženklą, savo antrąjai pusei, moterys turi pro vieną kelnių klešnę įkišti, pro kitą ištraukti kamuoliuką. (kamuoliukai)
RASK LAZDĄ
Pažymina starto linija. Prieš ją už kokių 10m. įsmeigiama lazda. Žaidėjai sustoja prie starto linijos, pasižiūri į lazdą, po to užrišamos akys, ir apsukamas žaidėjas tris kartus. Užrištomis akimis žaidėjas turi prieiti prie lazdos ir jos nepaliezdamas kuo arčiau padėti kokį nors daiktą. Lazdą palietęs žaidėjas pralaimi, laimi tas, kuris savo daiktą padėjo arčiausiai. (lazda įsmeigt į žemę, juostelė pažymėt starto linijai, skarelė akim užrišt, daiktas kuri turi padėti)
BADMINTONAS
Duodamas balionas ir musių muštukai. Tada stoja visi prie starto ir turi atmušinėti jį iki finišo. Laimi tas, kas pirmas pasiekia finišą (6 pletnės, balionai)
ŽIEDAS DEGTUKAS
Kiekvienam duodama įsikąsti po degtuką, visi sustoja ratu, ir reikia perduoti žiedą nuo degtuko, ant degtuko. (degtukų dėžutė)
mano zaidimai gamtoj, gal kas tix
Pinti kasas dviem komandom iš 3 žmonių su virvėm arba kaspinais.
jaunoji ir jaunasis laiko virvių galus, o pabroliai ir pamergės turi perlipdami per virves supinti kasą. Pas jaunąją pabroliai, pas jaunikį pamergės. tikriausiai sito zaidimo klausei
QUOTE(astarna @ 2009 07 28, 14:23)
MANDRA SANDRA - baik baikas , cia jau ne juokas.
Merginos Jus dar jaunos ir daugumos mazi vaikuikai, saugokit save ir nepamirskit seimynele.
Zinau , kiek sirdies Jus sudejot i vestuves - bet nepamirskit saves - mylekit save labai ..labai
Merginos Jus dar jaunos ir daugumos mazi vaikuikai, saugokit save ir nepamirskit seimynele.
Zinau , kiek sirdies Jus sudejot i vestuves - bet nepamirskit saves - mylekit save labai ..labai
pritariu tau!!!!seimyneles pamirst negalima.su manim vyras nekalba antra diena.sako tu labai uzsiemus siandien supazindinsiu ji su scenarijum,kad nors persiskaitytu karteli.dukra ir sako mamyte tau akis skaudes nuo kompiuterio,pribegus apsikabina.namuose jauciasi itampa...bet ryt man pazadetas masazas
svociutes pasilepinkim ir palepinkim savo seimynele!!!!! ka darytu jaunieji like be svociu
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 28, 16:44)
pritariu tau!!!!seimyneles pamirst negalima.su manim vyras nekalba antra diena.sako tu labai uzsiemus siandien supazindinsiu ji su scenarijum,kad nors persiskaitytu karteli.dukra ir sako mamyte tau akis skaudes nuo kompiuterio,pribegus apsikabina.namuose jauciasi itampa...bet ryt man pazadetas masazas
svociutes pasilepinkim ir palepinkim savo seimynele!!!!! ka darytu jaunieji like be svociu
Mano jauneji tai ma istisai ir sako, ka mes be taves darytume, prazutume, sako mes net nesmagiai jauciames, kad tu cia tiek uzsikrauni ir viso darai, praso kad ir jiems duociau kokiu darbeliu kad man galetu padeti , bet tai kad as net nezinau ka jie man padeti galetu
MB daug padeda, bet vis tiek mes niekaip nespejam, savaitgali mergvaaris, tai vel dvi dienos issibraukia, o dar reik su muzikantais susitikti, net nezinau kada iki ju nuvaziuoti
http://www.youtube.c...h?v=hxCTdlsHi10
linksmas zaidimukas,bet reikia muzikanto pagalbos.o gamtoj dar smagiai zaidziasi degtuku dezutes maut nuo nosies ant nosies
linksmas zaidimukas,bet reikia muzikanto pagalbos.o gamtoj dar smagiai zaidziasi degtuku dezutes maut nuo nosies ant nosies
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 28, 15:44)
mano vyras ir kartais paburbuliuoja, kad per tas vestuves savo visus tris vyrus pamirstu manau jis teisus... tikriausiai per daug sirdies dedu i tas vestuves
Sveikos visos būsimos ir jau buvusios svočiutės
Noriu ir aš prie jūsų į būrį , 08.22 eisiu ir aš svočios pareigas . Daug skaičiau bet vis iškyla dar klausimų.
Kaip ten su tais balionais ir bengališkom ugnelėm. Reikia heliu pripildytų balionų ar paprastų?
Dar vienas klausimas - kai darot tą saldainių virvutę išsipirkimui stalo, kaip ten ją ir kas turi traukt
dėkui už pagalbą
Noriu ir aš prie jūsų į būrį , 08.22 eisiu ir aš svočios pareigas . Daug skaičiau bet vis iškyla dar klausimų.
Kaip ten su tais balionais ir bengališkom ugnelėm. Reikia heliu pripildytų balionų ar paprastų?
Dar vienas klausimas - kai darot tą saldainių virvutę išsipirkimui stalo, kaip ten ją ir kas turi traukt
dėkui už pagalbą
QUOTE(roky @ 2009 07 28, 16:04)
Mergyės,o kaip pristatyti jaunųnų tortą?ar jis jau turi būti ant stalo,ar reikia inešti?gal kas kokius žodžius turite?
aš buvau nusipirkus 4 virėjų kepures, uždėjau jas ant blaivieusių vyrukų ir tortą įnešėme su ugnies fontanais iš virtuvės, buvo išjungtos šviesos, labai geras vaizdelis buvo. Kalbėt nieko nekalbėjau, nes visi labai plojo. tik jau aprimus liaudžiai pasakiau, kad tegu padrodo jaunieki kaip moka gyvenimo saldumynais dalintis.
Ir gal nebūtų kam gaila vienos dienos vestuvių scenarijaus -lauksiu adresu z.matukienei@gail.com
QUOTE(Ivile @ 2009 07 28, 16:42)
reikia kad balionai butu pripildyti heliu, nes kitaip nebus jokio efekto, jie turi su priristom ugnelem pakilti
as traukt duosiu uzsedusiem jaunikiui arba jaunajai, sakysiu stai jum saldainiu, pradzia traukt pradesiu as, ir paskui perduosiu jiem traukt
sveika prisijungus prie musu burio
Papildyta:
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 28, 15:55)
geras, man patiko, zinau kazka panasaus, bet cia zaidzia visi sedintys uz stalu, muzikantai dainuoja - jeigu moki sia dainele taip daryk - tada visi turi subelst su sakute 2k. i lekste, subelst su peiliu 2k. i lekste, tada 2k.pasokt savo kedej, ir 2k.pabuciuot sone sedinti - savo pora, tada muzikantai vel dainuoja ta pati, tik jau greiciau, ir greiciau, vaizdelis
tik nzn ar aiskiai paaiskinau