Sveikos,
Dekui visoms uz patarimus del dovaneliu policininkui
, manau surasiu kazka nebrangaus ir tinkancio
leliukazz Labai aciu tau uz etikete
pantera83 su vestuviu metinemis jus
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 20, 23:08)
Labas vakaras. kadangi mano piršlys bus persirengęs mergina (prostitute), bandau perkuri testamentą, kad jo (testamento) nebus. noriu parašyti svarbiausius 3 punktus trumpai ir aiškiai. bet nesiriša kažkas.
pažiūrėkir ir padėkit. kaip pabaigti?
Taigi šiuo pasisakymu pareiškiu, kad šiandien mano TESTAMENTO NEBUS.
Kodėl? Atsakau:
1. Aš nesiruošiu mirti. Ir manęs šiandien niekas nepaskandins (nepakars). Esu pats šauniausias piršlys, gražus jaunas vyras, tvirto sudėjimo. Iš stuomens ir iš liemens. Esu toks vienintelis ir unikalus, įrašytas į Raudonąją Piršlių knygą kaip nykstanti rūšis, todėl mane reikia saugoti ir maitinti.
2. PAGAL ĮSTATYMĄ LIETUVOJE PANAIKINTA MIRTIES BAUSMĖ. Visi dalyvavę egzekucijoje bus patraukti baudžiamojon atsakomybėn.
3. Ir svarbiausia. Jūs bandote nubausti ne tą žmogų. Piršlys juk turėtų būti vyras, o aš esu ką tik po lyties keitimo operacijos, kuriai išleidau viso gyvenimo santaupas. Todėl kyšio jums duoti negaliu. Štai mano naujas pasas. Pasikeičiau lytį, vardą, pavardę, asmens kodą, pilietybę. Ir prašau pagarbiau elgtis su damomis.
sitas tai geras
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 07 20, 23:52)
Sveikutės, skambinau šiandien muzikantui apsitart ir truputį susinervinau. Iki 24 val. buvau suplanavus daryt 2 užsėdimus. Grįžtam apie 19 val., tai prie stalo planavau susėst apie 20 val., o antrą užsėdimą daryt apie 23 val. Tai jisai man šiandien sako antrą užsėdimą daryt tik 23. 45 val. Tai aš per tas penkiolika minučių nespėsiu nieko, ką buvau suplanavus antram užsėdimui.
Mergaitės, kaip jūs planuojatės su tais užsėdimais?
Žodžiu po pakalbėjimo su muzikantu tik dar neaiškiau paliko viskas. Bijau, kad jie nepradėtų varyt pagal save ir mūsų neklausyt. Nepatiko jie man
Papildyta:
As dar su muzikantais nekalbejau, bet irgi labai nerimauju kaip cia su tais uzsedimais daryt, is pradziu norejau daryt du, bet dabar nezinau kaip cia i ta laika sutilpti ir padaryti viska kas svarbiausia, nes mes griztam irgi apie 19 val, bet as dar manau kad galim ir veluoti. Planavau kad seimos zidini ir teveliu sveikinima darysiu per antra uzsedima, bet nenoriu zidinio egt pries dvylika, o daba rjau nzinau net kaip cia reiks daryti.
Pas mane suplanuota tokia eiga:
Uzduotis kieme jauniesiems
Teveliu pasitikimas
Stalo ispirkimas
Sveikinimai
Trumpas tostas
FIlmukas apie jaunuosius
Dokumentu atidavimas
Karstas
Komendantu rinkimai ir valdzios rinkimai
Susipazinimo zaidimas
Tada dar darysiu su smeliuku
Valsas
po valso sokia ir sokiu metu izdininko rinkimas, darbu pasiskirstymas ir zaidimas su vandens pistoletais.
Dar pora zaidimu sveciams pasiruosiu: buciniu konkursas ir dar gal koki linksma.
Per antra uzsedima
Zidiys, tada po zidinio irgi tokia atrakcija planuoju padaryt bet nezinau dar ar pavyks
Tada tostas uz tevus ir sveikinimas
ir karti karti
Ir tada dvylikos sutikimas
O po dvylikos torto pjovimas
Iteksiu kalendoriu ju seimos
Puokstes metimas
Isleidimas miegoti
Toks mano buvo planas, bet nezinau dabar jau pradejau bijoti kad nespesiu.
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 21, 08:17)
sveikos,
kadangi mes stala uzsedom apie 21 val., tai antras uzsedimas ir buvo apie 11.30, gal net kazkiek veliau, bet tuomet as tik padeka tevams pasakiau, o jau po to ejom i lauka, tiesem jauniesiems zvakuciu taka, iteikinejom zidini ir t.t.
O gal gali mazdaug parasyti kokia eiga pas jus buvo, ir kokiu laiku, kiek mazdaug viskas truko.
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 07 21, 09:06)
Labas rytas, štai mano
akmenukai..
labai grazus