Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(gvatemala @ 2009 07 27, 19:49)
Tai kaip supratau, dabar niekas jau vainikėlio nebedegina, o deda į dėžutę...čia tik maniškė pagal sena nori...

sveika.mano rutu vainikeli svocia idejo i seimos zidiny,atrode taip:pas mus seimos zidynids buvo stikline vaza ten ideta zvake ir priberta ale baltu perlu,atrode tikrai graziai rolleyes.gif ,nelabai pamenu to eiliskumo,bet zvake jau buvo uzdekta nuo tevu zvakiu,vienu zodziu musu seimos zidinys jau buvo" uzkurtas" biggrin.gif ,nueme mano rutu vainikeli ir uzdejo ant tos degancios zvakes vazoje,cia gal irgi skaitosi kad sudegino g.gif ,savo svocios as to neprasiai ji pati taip sumaste
Atsakyti
Liaba visoms
QUOTE(vaidoska @ 2009 07 27, 23:21)

Aciu sirdingai
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 28, 10:01)
mergunos, nepersitemkim.
aš jau vakar su greitąja po klinikas pasivėžinau  doh.gif užėjo labai didelis galvos skausmas, su vėmimu, pykinimu baisiausiu, aptirpo visiškai kairė ranka, krūtinės dalis, aplink burną, liežuvis...Ne juokais išsigandau. Tyrė mane visaip, galvą po kompiuteriu kišo, turiu smegenų išklotinę. ačiū D nieko rimto. sako, kad migrenos priepolis.pervargimas, nervai, stresas, blogas režimas.
laikykitė, svočiutės. 4u.gif  išgriūt negalima  tongue.gif

niu, niu ,niu. Prasom pailseti. Atsitrauk nuo kompo 000164.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 28, 10:01)
mergunos, nepersitemkim.
aš jau vakar su greitąja po klinikas pasivėžinau  doh.gif užėjo labai didelis galvos skausmas, su vėmimu, pykinimu baisiausiu, aptirpo visiškai kairė ranka, krūtinės dalis, aplink burną, liežuvis...Ne juokais išsigandau. Tyrė mane visaip, galvą po kompiuteriu kišo, turiu smegenų išklotinę. ačiū D nieko rimto. sako, kad migrenos priepolis.pervargimas, nervai, stresas, blogas režimas.
laikykitė, svočiutės. 4u.gif  išgriūt negalima  tongue.gif

MANDRA SANDRA - baik baikas , cia jau ne juokas.

Merginos Jus dar jaunos ir daugumos mazi vaikuikai, saugokit save ir nepamirskit seimynele.
Zinau , kiek sirdies Jus sudejot i vestuves - bet nepamirskit saves - mylekit save labai ..labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif Na aš jau buvau urme, papirkau šio bei to, bet kainos tai.... doh.gif Kurie spec. vestuvėms daiktai yra tai ir kainos didelės. ax.gif Pirkau molinių stikliukų komendantams, molines širdutes su spynele, o šiaip visa kita tai pirkau parduotuvėse, kažką daug maž, kad būtų į temą. ax.gif Žiurstuko ir skarutės nepirkau, nes tikrai brangu. Pažiūrėsiu pas mus audinių parduotuvėje draugė sakė, kad matė. g.gif Kašutė jau mano papuošta, pilna prilankstytų saldainių, rūbai ir man ir piršliui irgi jau paruošti, šiandien pynute nunėriau siūlų kamuoliuką, dar prikabinsiu įvairių daigtelių naujagimiui, bus krikšto tėvų rinkimui. ax.gif Reikia dar daug ką susipirkti ir pasidaryti, bet vis po truputį judu į priekį. Kiekvieną dieną vis naujų minčių atsiranda, tik bijau, kad visiems sumanymams padaryti tiesiog pritrūks laiko vestuvėse. Vis gi tik viena diena, o jau per antrą sėdimą, tai jaučiu bus daug svetelių prisivaišinusių. unsure.gif Na, bet atliksiu kas man priklauso ir būsiu rami. rolleyes.gif Antrą dieną susirinksim tik pabroliukai su pamergikėm, jaunieji ir mes, tai visokių žaidimų prigalvojau. thumbup.gif Atsiųskit man scenarijų, gal ką įdomaus rasiu mirksiukas.gif lmmaximali328@gmail.com
Iš anksto dėkoju. aciuks.gif
Atsakyti
Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių, o man kuo toliau, tuo daugiau vis klausimų atsiranda, nors iš pradžių atrodo viskas aišku buvo...
Merginos, kiek laiko panašiai gali užtrukti nuo sugrįžimo į šventimo vietą iki pirmo užsėdimo prie stalo (užduotys jauniesiems, tėvų sutikimas, stalo išpirkimas, svečių (apie 70) sveikinimai ir fotografavimasis)? valandą? pusantros? Girdėjau, kad šeimininkės piršlių klausia kada nešti karštus? kaip apskaičiuoti tą laiką? Ir kada jos juos turi nešti? Kai skaitoma ataskaita kur buvom ką matėm, ar po jos? ir kai jau nešioja ar kalbama kas nors, ar kyla didelis sambrūzdis ir geriau nieko nekalbėti? O prieš karštus patiekalus, žmonės valgo šaltus užkandžius ar ne?
Atsakyti

Musu visu baimes ir panasios ir skiriasi

PVZ. as baiminuosi kad permazai pasiruosus .

SKUNDAS - vestuvems ruosiuosi is visos sirdies - taip lyg tai butu mano pacios vestuve - bet - visi pozymiai rodo kad tiems is kuriu as laukiu palaikymo visai nerupi , jie net i vestuve nesiruosia atvykti . Aisku viskas skirta Jauniesiems , bet as labai tikejausi kad gimine mane palaikys.

ATSIPRASAU - silpnumo momentas
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 28, 13:34)
Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių, o man kuo toliau, tuo daugiau vis klausimų atsiranda, nors iš pradžių atrodo viskas aišku buvo...
Merginos, kiek laiko panašiai gali užtrukti nuo sugrįžimo į šventimo vietą iki pirmo užsėdimo prie stalo (užduotys jauniesiems, tėvų sutikimas, stalo išpirkimas, svečių (apie 70) sveikinimai ir fotografavimasis)? valandą? pusantros? Girdėjau, kad šeimininkės piršlių klausia kada nešti karštus? kaip apskaičiuoti tą laiką? Ir kada jos juos turi nešti? Kai skaitoma ataskaita kur buvom ką matėm, ar po jos? ir kai jau nešioja ar kalbama kas nors, ar kyla didelis sambrūzdis ir geriau nieko nekalbėti? O prieš karštus patiekalus, žmonės valgo šaltus užkandžius ar ne?

tai ir uztrunkama 1-1.30 val. o del karstu, tai cia jau nuo sventes organizatoriu priklauso, kada jau jie nori tu karstu.
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 28, 13:34)

Mano paskaiciavimais , jei sugrisim 7 tai , sutiktuves - foto - sveikinimai - pasisukavimai - tikrai uztruks 1.5 val
Atsakyti
Man vakar irgi prasidėjo visokie negalavimai. Nuo pietų visiškai negalėjau valdyti kairės rankos, toks baisus skausmas užėjo iš peties iki pat alkūnės, kad nei pasukti, nei pakelti nėjo. schmoll.gif Gal perpūtė vėjas, o gal nerviškai čia man pasidarė. g.gif Geriu dabar vaistus nuo skausmo ir uždegimo, tai šiandien jau lyg geriau. unsure.gif Bet sakau, jeigu taip būtų pasidarę per vestuves. doh.gif
Atsakyti
mano dabar mintys tik tokios ir būna, kad tik nieko neskaudėtų per vestuves. Turiu akmeny tulžies pūslėj, ten geri priepoliai būna irgi. dabar dar šitas doh.gif
tai jei būsiu sveika, įvykdysiu savo planus 100 proc. mirksiukas.gif
puošiu krepšiuką. labai paprastai. nėriau iš rudų siūlų virvelę, kas 10 akį įnėriau po perliuką. dar pritrūkau, tai turgely už 5lt nuroviau perlų vėrinį, išardysiu, bus thumbup.gif , gal gėlytes kelias rudas įdėsiu. parodysiu, kai baigsiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,oi mergytės saugokit save,nesubyrėkit prieš vestuves.mane ir jau panika ima,laiko nebedaug,o dar viskas iki galo nesuruošta.lendu dabar i savo užrašus ir iš lėto stumiuosi i prieki kol mažylis miega
Atsakyti
atsiprasau jok trukdau!bet neberandu kur buvot kazkuri idejusios zaidimus gamtoje?ten su virves pnimu ir dar kazkokiu zadimuku ???
ir dar?gal galetumet kazkuri atsiusti to ppierinio torto maketus?kad skirtusi dydziai?kad keliu aukstu galeciau padaryti???
isanksto dekoju jum!!!!JUS TOKIOS SAUNUOLES CIA SUSIRINKUSIOS!
Atsakyti