Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(Vasarėlė @ 2009 07 27, 23:14)

Toks kvailas klausimėlis iškilo. Pastebėjau, kad svočiutės savo krepšius nešasi į Santuokų rūmų foje. Tiesiog kol laukia savo eilės tuos krepšius su savimi turi. Bet kur tą krepšį reikia pasidėti, kai jau reikia eiti į pagrindinę tuokimo salę?

Nesijaudink, viskas bus gerai drinks_cheers.gif .
Man tai pirslys nese raudonu kilimu iki pat galo kur mums liepe sustot ,tai cia cmb. O baznycioi neatsimenu kur jis buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2009 07 27, 16:50)
Gal zinote tu "ekstra" saldainiu ismatavimus?

10*8,5 4u.gif
Atsakyti
Va ka radau, man labai patiko tik nzn kur galima butu panaudoti. 4u.gif

Kiekviename rinkinyje yra 4 nerūdijančio plieno matavimo šaukšteliai, kurių vienoje pusėje yra matmenys, o kitoje pusėje - „meilės matmenys“. „A Pinch of Patience“ (Žiupsnelis kantrybės) – ¼ arbatinio šaukštelio, „A Dash of Kindness“ (Truputis gerumo) – ½ arbatinio šaukštelio, „A Spoonful of Laughter“ (Šaukštelis juoko) – 1 arbatinis šaukštelis ir „A Heap of Love“ (Daug meilės) – 1 valgomasis šaukštas. Šių šaukštelių rinkinys yra supakuotas dėžutėje aksominiu vidumi ir permatomu paviršiumi. Kiekviena dovanų dėžutė perrišta plonu organzos kaspinėliu ir kortele su užrašu „Love Beyond Measure“ (Neišmatuojama meilė).

Dėžutės išmatavimai: 14 cm x 6,5 cm

Kaina: 10 Lt

http://www.baltibala...iu-rinkinys.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanteleg69: 27 liepos 2009 - 22:57
Labas rytas ,as jau po darbu mirksiukas.gif
Viskas buvo labai saunu , jaudulio nebuvo nei viena minute ,gal tik pacioj pradzioj kiek balsas padrebejo ,bet del to kad mamos islydedamos verkia .
Kiek pasiruosiau daugmaz viska panaudojau , liko keletas zaidimeliu nesunaudotu , laiskas gandrui kazkaip isgaravo is minciu ,turbut todel kad jaunieji jau turi dukra biggrin.gif
O patarimai is mano puses butu tokie ,kad kuo maziau eiliu ir kuo daugiau savo zodziu , tikrai nereikia nieko skaityt kai pasitinka tevai su duona ir druska . Geriau pasirinkt daugiau linksmu tostu .
Antra diena isvis mes neemem papkiu net i rankas , viska savais zodziais . o paskui padarem laisva programa ,tai patikekit sveciam labai patiko ir tada jau prasidejo ju iniciatyva , pirslio korimas ,manes pagrobimas ,anytos isvezimas ir parvezimas naujos seimininkes ,pamerges voge . Na buvo tikrai smagu thumbup.gif
Gamtoj taip pat nesinesiau jokiu papkiu jokiu zodziu viska savais zodziais .
Tiesa buvo keletas sveciu su uriais rekejo pastoviai dalyvaut zodziu mūšyj . O va cia jau reikia doh.gif moket atsikirtinet kai atsiranda tokiu sveciu ,bet kazkaip pavyko . Viena is ju isrinkom apsaugininku tai ir buvo patenkintas thumbup.gif
Tai va tiek . Smulkiai nepasakosiu visko . Ir aciu visom padejusioms mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 28, 07:36)
Labas rytas

Smagu,kad viskas sauniai praejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 27, 19:55)
labas visoms! siaip taip pasivijau jus.kol kompiuteri virusus gaude,ir namuciai nauji atidare ir svociu padaugejo smile.gif as po savaitgalio turiu dar viena krikstuka,o jau siam sestadieniui uzbaigineju vestuviu reikalus.nemiegu jau savaite,vyras sako,kad vaikstau kaip nesava ir visa isbalus biggrin.gif niekaip nesugalvoju ka sakyt pries nesant jaunaja per tilta ir duodant surakint sirdeles...

Sveika, noriu pasiteirauti del surakinamų širdelių. Kokio tipo tos širdelės ir kada jas žadi dovantoi jauniesiem kad surakintų?
Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2009 07 27, 19:26)
Moterytes, o pas jus yra tokia atrakcija- statymas uz berniuka arba mergyte??
musu kraste tai vyksta ...pasiunciami arba batukai arba sliauztiniu ir kuriam daugiau buna lituku, atseit bus pirmas vaikas tokios lyties....
Kazkaip nenoriu pinigu rinkliavos, tai galvoju, gal kaip nors apipavisalinti sliauztinukas su lapeliais, kad sveciai geriau vardus rasytu, viena lapely - dukrai, kitam - sunui.
Busiu dekinga jei pasidalinsite savo sumanimais ir mintimis 4u.gif

Man visai patiktu toks dalykas. Bet daug sveciu atsisako dalyvaut vestuvese del finansu - todel kazkaip nedrystu daryti visokiais rinkliavas
Papildyta:
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 27, 19:47)
ne,ne be posmu.sitie zodziai man  thumbup.gif .pradejau naktim valgyt,tai,kad tik nesustoreciau biggrin.gif .maciau "aure"zidiniu.man jie patiko,dar nebuvau tokiu macius.sakyciau,kad jie keramikiniai,bet bijau sumeluot,tokie azuriniai,balti.jei dar ieskai tai nueik pasiziuret

Buvau AURE.. visau nieko , bet pasilikau paskutiniai minutei . Jei negausiu nieko kito - tikrai imsiu .
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 07 28, 09:01)
Sveika, noriu pasiteirauti del surakinamų širdelių. Kokio tipo tos širdelės ir kada jas žadi dovantoi jauniesiem kad surakintų?
Ačiū iš anksto  4u.gif

as tas sirdeles ant tilto surakinsiu ir duosiu jauniesiems kad rakteli i upe imestu, kad nieks nerastu raktu ir negaletu ju sirdziu atrakinti, kad jos visa laika turi buti kartu
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 27, 19:49)
Tai kaip supratau, dabar niekas jau vainikėlio nebedegina, o deda į dėžutę...čia tik maniškė pagal sena nori...

jei nori - tai tegul taip ir buna
Atsakyti
*zadiv*, smagu, akd sauniai viskas praejo thumbup.gif

QUOTE(gvatemala @ 2009 07 27, 18:40)
turiu tokį techninį klausimą: manoji jaunoji nori rūtų vainikėlį deginti o ne dėti į dėžutę. Tai kur tą vainikėlį deginti? lėkštutėje/ant padėkliuko? kur tą lėkštutę/padėkliuką padėti? stalo vidurį, prie jaunosios ar dar kur? Ir ar degs tas vainikėlis žalias būdamas? ar reikia užpilti kokios degtinės (bet vėl, kaip tai atrodys... g.gif ) ar pasirūpinti sauso spirito tabletėmis? Vienu žodžiu, šioje vietoje man tamsus miškas.... doh.gif Gal kuriai teko susidurti?  g.gif

Mano bendradarbe birzeli tekejo, tai sake degino vainikeli. O degino padare ta sirdute is zvakuciu atbleciu. Viduri pastate kazkoki stoveli ir ant jo sudegino. o spirito kazkokio reikia. Gali i lekstute tiesiog spirito pries dedant isipilt, kol nieks nemato.

QUOTE(miskininkele @ 2009 07 27, 22:05)
na gal gims pagrandukas berniukas lotuliukas.gif

Bus del ko stengtis biggrin.gif
Atsakyti
O kur būtų galima rasti linksmus palinkėjimus, sveikinimus ? Kiek internete randu visi baisiai rimti
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 28, 07:36)
Labas rytas ,as jau po darbu  mirksiukas.gif
Viskas buvo labai saunu , jaudulio nebuvo nei viena minute ,gal tik pacioj pradzioj kiek balsas padrebejo ,bet del to kad mamos islydedamos verkia .
Kiek pasiruosiau daugmaz viska panaudojau , liko keletas zaidimeliu nesunaudotu , laiskas gandrui kazkaip isgaravo is minciu ,turbut todel kad jaunieji jau turi dukra  biggrin.gif
O patarimai is mano puses butu tokie ,kad kuo maziau eiliu ir kuo daugiau savo zodziu , tikrai nereikia nieko skaityt kai pasitinka tevai su duona ir druska . Geriau pasirinkt daugiau linksmu tostu .
Antra diena isvis mes neemem papkiu net i rankas , viska savais zodziais . o paskui padarem laisva programa ,tai patikekit sveciam labai patiko ir tada jau prasidejo ju iniciatyva , pirslio korimas ,manes pagrobimas ,anytos isvezimas ir parvezimas naujos seimininkes ,pamerges voge . Na buvo tikrai smagu  thumbup.gif 
Gamtoj taip pat nesinesiau jokiu papkiu jokiu zodziu viska savais zodziais .
Tiesa buvo keletas sveciu su uriais rekejo pastoviai dalyvaut zodziu mūšyj . O va cia jau reikia  doh.gif  moket atsikirtinet kai atsiranda tokiu sveciu ,bet kazkaip pavyko . Viena is ju isrinkom apsaugininku tai ir buvo patenkintas  thumbup.gif
Tai va tiek . Smulkiai nepasakosiu visko . Ir aciu visom padejusioms  mirksiukas.gif

saunu kad viskas graziai ir smagiai praejo. O gal gali mazdaug parasyti, ka daret sodyboj, kada parvaziavot, kaip viska suspejot? Nes mane tiek nugasdino kad nespesiu, o as pasiruosiau tik tai kas butina, nedarau nei gandru laisku nei dar kazko, jokiu liudjimu ir jokiu bereikalingu skaitalu, tik kad man visi kazkaip sako kad nespesiu nieko padaryti, tai labai del to nerimauju. g.gif
Atsakyti