Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(miskininkele @ 2009 07 27, 10:50)
va parodau ka turiu, tik atsiprasau uz nekokybiskas foto  doh.gif  kazka fotike primaigiau
http://public.fotki....e/pirsliavimui/

Ka darysi su pirstine. Labai labai grazus zidinukas, toks nematytas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(iquana @ 2009 07 27, 11:00)
Skaičiau kad spynas jaunieji dar kabina ant tilto, čia panašiai kaip kuldygoje? Ar išgraviruojate ką nors ant tų spynų? jei būtų kur pakelui tiltas visai šaunu būtų tokia pakabinti, aišku jei kam svetimam neužklius vėliau  g.gif

Mano jaunieji patys graviravosi, o pas mus klaipedoj tai daug spineliu prikabinta, zada nebeleisti ant to tilto kabinti, mano ,kad gali neatlaikyti
Atsakyti
Gal zinot kur galima rasti pirsliu kalba anglu kalba? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar kas darot Šeimos įstatymų teisės rinkinį? Radau tvarkydama mamos vestuvinius daiktus ir ieškodama idėjų, ten toks fainas daiktas, bet nezinau kaip idomiai apipavidalint... gal kas darėt?

Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 27, 17:31)
Siandien buvau pas viena drauge ir dave tokia nebloga ideja, gal kur jau ir buvo mineta nezinau, ne visas temas skaiciau  blush2.gif
ideja tokia: jaunuju mamoms padovanoti po taupykle-batuka, vienai raudona, o kitai melyna. Tegu taupo kol gims vaikelis ir per krikstynas atiduoti pilna, pvz gimsta mergaite, tai ta pas kuria raudonas batukas ta ir atiduot. Tai mano draugei labai patiko, sake buvo pilnas po 5 lt primestas  thumbup.gif

g.gif mintys gal ir nebloga, o jeigu gims tik mergaites, kaip su melyna taupykle ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 27, 18:40)
Vienu žodžiu, šioje vietoje man tamsus miškas.... doh.gif Gal kuriai teko susidurti?  g.gif

Per mano vestuves degino lekstutei uzdeta ant bankuhino ir buvo idetas sausas spiritas
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 27, 21:20)
g.gif mintys gal ir nebloga, o jeigu gims tik mergaites, kaip su melyna taupykle  ax.gif

Tikriausiai kaupt toliau iki anuko g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 07 27, 17:00)
jolka1224, gal galetum ir tu su manimi pasidalinti tos vienos dienos vestuviu scenarijumi... (n.liubiniene@gmail.com)

išsiųsta 4u.gif

QUOTE(mazojiR @ 2009 07 27, 19:26)
Moterytes, o pas jus yra tokia atrakcija- statymas uz berniuka arba mergyte??
musu kraste tai vyksta ...pasiunciami arba batukai arba sliauztiniu ir kuriam daugiau buna lituku, atseit bus pirmas vaikas tokios lyties....
Kazkaip nenoriu pinigu rinkliavos, tai galvoju, gal kaip nors apipavisalinti sliauztinukas su lapeliais, kad sveciai geriau vardus rasytu, viena lapely - dukrai, kitam - sunui.
Busiu dekinga jei pasidalinsite savo sumanimais ir mintimis 4u.gif

aš dariau taip: į žydrą ir ružavą kojinytes svečiai dėjo širdutes. Kas linkėjo berniuko - į žydrą, kas mergytės- į ružavą. Kojinytes buvau pakabinus ant pakabos, kurią papuošiau su ružavais ir mėlynais balionėliais. Atrodė gerai.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 27, 21:08)
Ka darysi su pirstine. Labai labai grazus zidinukas, toks nematytas thumbup.gif

padovanosiu jaunajai, kad kai kraustys vyro pinigine ir kisenes pirsto anspaudu neliktu
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 27, 21:20)
g.gif mintys gal ir nebloga, o jeigu gims tik mergaites, kaip su melyna taupykle  ax.gif
[

na gal gims pagrandukas berniukas lotuliukas.gif
Atsakyti
labas vakaras,

prisijungiu ir aš prie jūsų ax.gif tiesiog kantrybė baigėsi bet niekaip neberandu...
jau skaitau visą dieną , ką kalbėti įteikiant akmenėlius jauniesiems (laimingo gyvenimo receptas).
pdėkit prašau, būsiu labai dėkinga visoms pasidalinusioms savo patirtimi ir išmanymu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 27, 22:05)
padovanosiu jaunajai, kad kai kraustys vyro pinigine ir kisenes pirsto anspaudu neliktu

na gal gims pagrandukas berniukas lotuliukas.gif

biggrin.gif fainai cia su pirstinaite sugalvojai. Pas mane tai 2dukrytes, o pagranduko nerasta verysad.gif .

Šypsenėlė24 gerai sako, anukeliui, bet jei jis bus tai uzteks ir vestuvems pinigeliu biggrin.gif
Atsakyti
na tai draugei kur dovanojo tai gime pirmas berniukas antra mergaite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilka @ 2009 07 27, 22:14)
labas vakaras,

prisijungiu ir aš prie jūsų  ax.gif tiesiog kantrybė baigėsi bet niekaip neberandu...
jau skaitau visą dieną , ką kalbėti įteikiant akmenėlius jauniesiems (laimingo gyvenimo receptas).
pdėkit prašau, būsiu labai dėkinga visoms pasidalinusioms savo patirtimi ir išmanymu  blush2.gif

na pas mane zodziai nieko ipatingi. ax.gif
As sakysiu sitaip: blush2.gif
štai čia maišelis, pripildytas įvairiausių jausmų. Sukurkite savo asmeninį šeimyninės laimės receptą išsirinkdami tuos jausmus, kurie stiprins jūsų šeimą ir atmesdami tuos, kurie jums nereikalingi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek, svočiutės, prišnekėjot thumbup.gif Visai nebeturiu laiko pas jus užsukti - intensyviai šeštadieniniam startui ruošiuosi. Dėžės jau sukrautos, keli akcentai liko. O jau kaip bijoti, jaudintis pradėjau, kad viskas sėkmingai praeitų doh.gif
Toks kvailas klausimėlis iškilo. Pastebėjau, kad svočiutės savo krepšius nešasi į Santuokų rūmų foje. Tiesiog kol laukia savo eilės tuos krepšius su savimi turi. Bet kur tą krepšį reikia pasidėti, kai jau reikia eiti į pagrindinę tuokimo salę?
Papildyta:
QUOTE(mazojiR @ 2009 07 27, 18:26)
Moterytes, o pas jus yra tokia atrakcija- statymas uz berniuka arba mergyte??
musu kraste tai vyksta ...pasiunciami arba batukai arba sliauztiniu ir kuriam daugiau buna lituku, atseit bus pirmas vaikas tokios lyties....
Kazkaip nenoriu pinigu rinkliavos, tai galvoju, gal kaip nors apipavisalinti sliauztinukas su lapeliais, kad sveciai geriau vardus rasytu, viena lapely - dukrai, kitam - sunui.
Busiu dekinga jei pasidalinsite savo sumanimais ir mintimis 4u.gif

Mes svečiams per rankas paleisime dvi širdeles - rožinę ir žydrą. Ant žydros paprašysime siūlyti vardus berniukui, ant rožinės mergaitei. Kai širdelės su vardais grįš išsitrauksiu šampano buteli apklijuotą saldainiais užkabinsiu tas širdeles ir pasakysiu: kol rinksitės vardus suvalgykit saldainiukus, o kai išrinksit išgersit šampaną. Dar sakoma - saldainiukus suvalgykit kol lauksitės leliuko, o šampaną išgerkite per krikštynas.
Pinigų rinkliavos ir man schmoll.gif
Atsakyti