Sveikos merginos,
turiu tokį techninį klausimą: manoji jaunoji nori rūtų vainikėlį deginti o ne dėti į dėžutę. Tai kur tą vainikėlį deginti? lėkštutėje/ant padėkliuko? kur tą lėkštutę/padėkliuką padėti? stalo vidurį, prie jaunosios ar dar kur? Ir ar degs tas vainikėlis žalias būdamas? ar reikia užpilti kokios degtinės (bet vėl, kaip tai atrodys... ) ar pasirūpinti sauso spirito tabletėmis? Vienu žodžiu, šioje vietoje man tamsus miškas.... Gal kuriai teko susidurti?
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 27, 17:31)
Siandien buvau pas viena drauge ir dave tokia nebloga ideja, gal kur jau ir buvo mineta nezinau, ne visas temas skaiciau
ideja tokia: jaunuju mamoms padovanoti po taupykle-batuka, vienai raudona, o kitai melyna. Tegu taupo kol gims vaikelis ir per krikstynas atiduoti pilna, pvz gimsta mergaite, tai ta pas kuria raudonas batukas ta ir atiduot. Tai mano draugei labai patiko, sake buvo pilnas po 5 lt primestas
ideja tokia: jaunuju mamoms padovanoti po taupykle-batuka, vienai raudona, o kitai melyna. Tegu taupo kol gims vaikelis ir per krikstynas atiduoti pilna, pvz gimsta mergaite, tai ta pas kuria raudonas batukas ta ir atiduot. Tai mano draugei labai patiko, sake buvo pilnas po 5 lt primestas
Geras sumanymas. O gal kuri matet taupykliu - batuku... kepuryciu...ar kazka ...
labas visoms! siaip taip pasivijau jus.kol kompiuteri virusus gaude,ir namuciai nauji atidare ir svociu padaugejo as po savaitgalio turiu dar viena krikstuka,o jau siam sestadieniui uzbaigineju vestuviu reikalus.nemiegu jau savaite,vyras sako,kad vaikstau kaip nesava ir visa isbalus niekaip nesugalvoju ka sakyt pries nesant jaunaja per tilta ir duodant surakint sirdeles...
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 27, 18:40)
Sveikos merginos,
turiu tokį techninį klausimą: manoji jaunoji nori rūtų vainikėlį deginti o ne dėti į dėžutę. Tai kur tą vainikėlį deginti? lėkštutėje/ant padėkliuko? kur tą lėkštutę/padėkliuką padėti? stalo vidurį, prie jaunosios ar dar kur? Ir ar degs tas vainikėlis žalias būdamas? ar reikia užpilti kokios degtinės (bet vėl, kaip tai atrodys... ) ar pasirūpinti sauso spirito tabletėmis? Vienu žodžiu, šioje vietoje man tamsus miškas.... Gal kuriai teko susidurti?
Visa rituala gali padaryt kokiam nori inde. Bet zalias vainikelis tikrai nedegs.( nu nebent per diena pavirs sienu). Gali uzpilt spiritu degtine, idet sausi spirito ar paprasciausia zvakute - tablete , tipo - ,,zaliu rutu vainikeli ugny sukurensim"
Papildyta:
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 27, 18:55)
labas visoms! siaip taip pasivijau jus.kol kompiuteri virusus gaude,ir namuciai nauji atidare ir svociu padaugejo as po savaitgalio turiu dar viena krikstuka,o jau siam sestadieniui uzbaigineju vestuviu reikalus.nemiegu jau savaite,vyras sako,kad vaikstau kaip nesava ir visa isbalus niekaip nesugalvoju ka sakyt pries nesant jaunaja per tilta ir duodant surakint sirdeles...
Sveika ,
auksciau galva - taigi savus zenini , o ne svetimus . Paskui ant nuotrauku tik seselis bus vietoj svocios.
Del zodziu - tiltas sujungia du krantus -du likimus. Po tiltu tekanti upe nesa laime sekme ir gyvybe . Is situ zodziu gal ka sulipdysi ar nori posmu.....
QUOTE(Minnra @ 2009 07 27, 14:25)
, negi ten tokie liudininkai, kurie negali net zaidimu susirasti. As taip nenoreciau
tokie
nu ka nenoriu apsunkint zmoniu tai pati ieskau kuriu, nes musu fotografe pusantros valandos vien mus su MB fotkins tai tuo tarpu pazais poros, tiek jau to susitaikiau su situo jau
aisku kad neidomu, bet geraiu jau as nors minimalia programele jiems iduosiu negu kad visai atvyx nepasiruose
net nescenarijus ten o kokius zodzius pasakyt isleidziant is namu kokius prie stalo ir kokius zaidimus pravest gamtoje tik tiek
Moterytes, o pas jus yra tokia atrakcija- statymas uz berniuka arba mergyte??
musu kraste tai vyksta ...pasiunciami arba batukai arba sliauztiniu ir kuriam daugiau buna lituku, atseit bus pirmas vaikas tokios lyties....
Kazkaip nenoriu pinigu rinkliavos, tai galvoju, gal kaip nors apipavisalinti sliauztinukas su lapeliais, kad sveciai geriau vardus rasytu, viena lapely - dukrai, kitam - sunui.
Busiu dekinga jei pasidalinsite savo sumanimais ir mintimis
musu kraste tai vyksta ...pasiunciami arba batukai arba sliauztiniu ir kuriam daugiau buna lituku, atseit bus pirmas vaikas tokios lyties....
Kazkaip nenoriu pinigu rinkliavos, tai galvoju, gal kaip nors apipavisalinti sliauztinukas su lapeliais, kad sveciai geriau vardus rasytu, viena lapely - dukrai, kitam - sunui.
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 27, 18:40)
Sveikos merginos,
kai mano mama pirsliavo pries 15 metu tai ir prisimenu, kad vainikeli degino. Ji lekstute padejo ant sakocio, gavosi auksciau ir visi mate kaip dega, o kad degtu uzpyle spiritu
QUOTE(astarna @ 2009 07 27, 20:02)
Visa rituala gali padaryt kokiam nori inde. Bet zalias vainikelis tikrai nedegs.( nu nebent per diena pavirs sienu). Gali uzpilt spiritu degtine, idet sausi spirito ar paprasciausia zvakute - tablete , tipo - ,,zaliu rutu vainikeli ugny sukurensim"
Papildyta:
Sveika ,
auksciau galva - taigi savus zenini , o ne svetimus . Paskui ant nuotrauku tik seselis bus vietoj svocios.
Del zodziu - tiltas sujungia du krantus -du likimus. Po tiltu tekanti upe nesa laime sekme ir gyvybe . Is situ zodziu gal ka sulipdysi ar nori posmu.....
Papildyta:
Sveika ,
ne,ne be posmu.sitie zodziai man .pradejau naktim valgyt,tai,kad tik nesustoreciau .maciau "aure"zidiniu.man jie patiko,dar nebuvau tokiu macius.sakyciau,kad jie keramikiniai,bet bijau sumeluot,tokie azuriniai,balti.jei dar ieskai tai nueik pasiziuret
Tai kaip supratau, dabar niekas jau vainikėlio nebedegina, o deda į dėžutę...čia tik maniškė pagal sena nori...
man reiktu kokiu nors zodziu kai tevai su duona ir druska pasitiks kad pasakyt, gal kas turit
QUOTE(mazojiR @ 2009 07 27, 19:26)
Moterytes, o pas jus yra tokia atrakcija- statymas uz berniuka arba mergyte??
aš buvau parinkus tokį krepšiuką baltų centų po 1. Ir siunčiau su kojinytėm kartu, tik tėvas jaunikio labai norėjo, kad sūnus būtų pirmas anūkas, tai įmetė iš savo piniginės
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 27, 20:00)
man reiktu kokiu nors zodziu kai tevai su duona ir druska pasitiks kad pasakyt, gal kas turit
turiu kelis variantus gal kas tix
didžiausia laimė tėvams savo vaikus pasitikti su vandeniu, duona, druska. Vanduo tai jūsų amžina meilė. Duona lemia derlingumą ir vaisingumą. Druska vienas seniausių kristalų, saugo nuo blogos energijos.
Tėvai: Mieli vaikai, Priimkite iš mūsų rankų tris gyvenimo simbolius, kad būtumėte turtingi, sveiki ir laimingi, kad gyventumėte santarvėje, laužkite riekelę duonos, nes duona tai turtas, padažykite ją į druską, nes druska tai Jūsų bendro gyvenimo skonis, užgerkite vandeniu, nes vanduo tai gyvybė.
Vaikai, šiandien pasitinkam jus su duona, druska ir vandeniu. Vanduo tai jūsų amžina meilė, gyvybės šaltinis. Duona lemia derlingumą ir vaisingumą. Druska vienas seniausių kristalų, saugo nuo blogos energijos.
Būkite visada paprasti ir teisingi, taupūs ir santūrūs, o kartu ir dosnūs, kaip ši duona. Visada sugrįžkite prie vaišingo tėvų stalo. Priimkit šią duoną ir druską iš mūsų rankų ir išsaugokite jos kvapą ir šilumą. Mylėkite gyvenimą kaip žemė myli duoną, kaip obelys myli pavasarį, kaip mes mylim jus
----- Brangūs vaikai, didžiausia laimė tėvams savo vaikus pasitikti su vandeniu, duona, druska ir ugnimi. Vanduo tai jūsų amžina meilė. Duona lemia derlingumą ir vaisingumą. Druska vienas seniausių kristalų, saugo nuo blogos energijos. O ugnelė visada sušildo.
-------- Kaip duonos riekę laužiate perpus,
Taip teks pasidalyt džiaugsmu ir laime,
Pečius suglaudus teks atremt vargus,
Kurie užklumpa lyg naktis savaime...
Bet kol vienu ritmu dvi širdys plaks,
Išsaugot meilę jums jėgų pakaks!
Brangūs vaikai, didžiausia laimė tėvams su duona ir druska pasitikti Dievo palaiminimą gavusius savo vaikus. Perlaužkite šią duonos riekę, pasidalykite ir žinokite:
Kaip duonos riekę laužiate perpus, Taip teks pasidalyt džiaugsmu ir laime, Pečius suglaudus teks atremt vargus, Kurie užklumpa lyg naktis savaime... Bet kol vienu ritmu dvi širdys plaks, Išsaugot meilę jums jėgų pakaks!
Miela dukra, brangus žente, mes, tėvai, iš visos širdies linkime, kad jūsų šeimos lauktų giedra ir laiminga ateitis, kad namuose visada rusentų jauki židinio ugnelė, krykštautų mūsų vaikaičiai, kad gyvenimo saulės netemdytų nė menkiausias debesėlis...