Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

Va, kelias dienas nebuvau, o jau kiek prirasyta... Teks vytis...

Miskininkele, nagi labai atsakingai pasiruosusi, kaip matau is foto thumbup.gif

Vikunia, ar galetum ir man mestelt scenariju i n.liubiniene@gmail.com Labai dekinga busiu!!!
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

turiu kalusimeli blush2.gif Ar pas jus vestuvese pamerges tures tociukus? pas mene pamergytes tures tik niekaip nesugalvoju kaip juos pateikti, jei juos paprastai pades ant stalo tai pamergytes nesupras, nes jaunoji joms pasake, kad bus kazkokia atrakcija, is pradziu planavau, kad pamergytres juos atnes kartu su karvojumi t.y. antra diena, bet manau, kad bus per velu nes tada tie tortai taip ir liks nes karvoju planuoju nesti antra diena apie 13 val. patarkite kaip graziai juos pateikti buciau labai jums dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 07 27, 16:10)
Sveikutes smile.gif

turiu kalusimeli  blush2.gif  Ar pas jus vestuvese pamerges tures tociukus? pas mene pamergytes tures tik niekaip nesugalvoju kaip juos pateikti, jei juos paprastai pades ant stalo tai pamergytes nesupras, nes jaunoji joms pasake, kad bus kazkokia atrakcija, is pradziu planavau, kad pamergytres juos atnes kartu su karvojumi t.y. antra diena, bet manau, kad bus per velu nes tada tie tortai taip ir liks nes karvoju planuoju nesti antra diena apie 13 val. patarkite kaip graziai juos pateikti buciau labai jums dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

blush2.gif gal ir kvailas klausimas, o kas tas "tociukas"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olginskiene @ 2009 07 27, 17:40)
blush2.gif gal ir kvailas klausimas, o kas tas "tociukas"? ax.gif

Tortas
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 07 27, 16:40)

O jei kazka panasaus kaip pasakose.... pirslys liepe nuausti kilimus.... iskepti torta ir kieno tortas bus skaniausias ta sekanti ir istekes... g.gif . Nezinau, bet pirmoji mintis kuri sove.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olginskiene @ 2009 07 27, 17:45)
O jei kazka panasaus kaip pasakose.... pirslys liepe nuausti kilimus.... iskepti torta ir kieno tortas bus skaniausias ta sekanti ir istekes... g.gif . Nezinau, bet pirmoji mintis kuri sove.... blush2.gif

aciu visai idomi mintis 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote tu "ekstra" saldainiu ismatavimus?
Atsakyti
Man kazkaip norisi kazko ne vyriskos skrybeles ar pypkes isventinant jaunaji i seimininkus. O jei iteikti jam kokiu zaisliniu/ar tikru irankiu rinkineli - is serijos, kad namai nesugriutu, visos lentynos butu pakabintos ir pan. Ar cia butu ne visai i tema???
O ka dar teikiat?

jolka1224, gal galetum ir tu su manimi pasidalinti tos vienos dienos vestuviu scenarijumi... (n.liubiniene@gmail.com)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 27 liepos 2009 - 16:00
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 07 27, 17:00)
Man kazkaip norisi kazko ne vyriskos skrybeles ar pypkes isventinant jaunaji i seimininkus. O jei iteikti jam kokiu zaisliniu/ar tikru irankiu rinkineli - is serijos, kad namai nesugriutu, visos lentynos butu pakabintos ir pan. Ar cia butu ne visai i tema???
O ka dar teikiat?
jolka1224, gal galetum ir tu su manimi pasidalinti tos vienos dienos vestuviu scenarijumi... (n.liubiniene@gmail.com)

As tai iteikinesiu paklode su pozom+ priedus
Atsakyti
[quote=Žiurbutis,2009 07 27, 17:00]
O ka dar teikiat?

mano manymu, butu originalu ir grazu , o dar ir linksma thumbup.gif

Merginos, gal kas turite Jurates ir Kastycio pasaka kompe. Buciau labai dekinga aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olginskiene: 27 liepos 2009 - 16:09
Siandien buvau pas viena drauge ir dave tokia nebloga ideja, gal kur jau ir buvo mineta nezinau, ne visas temas skaiciau blush2.gif
ideja tokia: jaunuju mamoms padovanoti po taupykle-batuka, vienai raudona, o kitai melyna. Tegu taupo kol gims vaikelis ir per krikstynas atiduoti pilna, pvz gimsta mergaite, tai ta pas kuria raudonas batukas ta ir atiduot. Tai mano draugei labai patiko, sake buvo pilnas po 5 lt primestas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 07 27, 16:10)
Sveikutes smile.gif

turiu kalusimeli  blush2.gif  Ar pas jus vestuvese pamerges tures tociukus? pas mene pamergytes tures tik niekaip nesugalvoju kaip juos pateikti, jei juos paprastai pades ant stalo tai pamergytes nesupras, nes jaunoji joms pasake, kad bus kazkokia atrakcija, is pradziu planavau, kad pamergytres juos atnes kartu su karvojumi t.y. antra diena, bet manau, kad bus per velu nes tada tie tortai taip ir liks nes karvoju planuoju nesti antra diena apie 13 val. patarkite kaip graziai juos pateikti buciau labai jums dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kiek as buvau vestuvese , publicnas pamergiu tortu atnesimas buvo pries 10m. Dabar pamergiu torciukai bus sudeti isaldytuvus. Jei reiks gal ka is ju atnes prie saldaus stalo.Bet pagrinde juos isdalina vestuvininkams isvaziuojant - tipo lauktuves.
Musu vestuvej 9 pamerges - 9 tortai , artodo , kam ju tiek reikia - bet,,leituviskas paprotys - lauktuves. Gal tortu ir reikia , bet reiktu planuoti kiek - ir kooperuotis jei pulkas l.dideli.
Atsakyti