Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

va parodau ka turiu, tik atsiprasau uz nekokybiskas foto doh.gif kazka fotike primaigiau
http://public.fotki....e/pirsliavimui/
Atsakyti
ujetau koks grožis taurių, kur tokių būna pirkti ir kiek kainuoja? Ir dar noriu paklausti kur Šiauliuose rasti dėžutę su širdelėmis ar delfinais ar dar kokia simbolika padovanoti jauniesiems. Skaičiau kad spynas jaunieji dar kabina ant tilto, čia panašiai kaip kuldygoje? Ar išgraviruojate ką nors ant tų spynų? jei būtų kur pakelui tiltas visai šaunu būtų tokia pakabinti, aišku jei kam svetimam neužklius vėliau g.gif
Atsakyti
[quote=miskininkele,2009 07 27, 10:50]
va parodau ka turiu, tik atsiprasau uz nekokybiskas foto doh.gif kazka fotike primaigiau
zidinys super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kur toki pirkai?
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 27, 10:50)
va parodau ka turiu, tik atsiprasau uz nekokybiskas foto  doh.gif  kazka fotike primaigiau
http://public.fotki....e/pirsliavimui/

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

gal kam idomu bus: http://www.alfa.lt/straipsnis/10283378
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 07 27, 11:00)
ujetau koks grožis taurių, kur tokių būna pirkti ir kiek kainuoja? Ir dar noriu paklausti kur Šiauliuose rasti dėžutę su širdelėmis ar delfinais ar dar kokia simbolika padovanoti jauniesiems. Skaičiau kad spynas jaunieji dar kabina ant tilto, čia panašiai kaip kuldygoje? Ar išgraviruojate ką nors ant tų spynų? jei būtų kur pakelui tiltas visai šaunu būtų tokia pakabinti, aišku jei kam svetimam neužklius vėliau  g.gif

QUOTE(Olginskiene @ 2009 07 27, 11:05)
zidinys super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Kur toki pirkai?

ir taures ir zidini pirkau kaune urmo bazej. Tauriu kaina 40 Lt
Atsakyti
QUOTE(vikune @ 2009 07 26, 18:57)
sveikutes  4u.gif
as gal truputi ne itema bet labai noreciau savo nuomone pareixt del liudininku ir pirsliu, mano pacios vestuves rugpjucio 29 siena pas mus pirsliu nebus, bus liudinikai, kadangi norim netradiciniu vestuviu  4u.gif  mano supratimu pirsliai kvieciami labiau i tradicines vestuves taigi ir ruosiasi atitinkamai daug ir atsakingai, o liudininkai tiesiog atlieka pagrindinius niuansus, tokius kaip islydint is namu pasakomi keli zodziai, parasas zaxe, gamtoj pravedami keli zaidimai, gryzus sedant uz stalo pasako keleta zodziu apie tai kaip susituoke si jauna pora  4u.gif  jeigu jaunieji neturi pageidavimu ir sako kad tikrai nieko ruostis nereikia tai manau pagrindiniai niuanseliai turetu buti tokie  blush2.gif nes as pati padariau scenariju muzikantams ir mano liudininkam, tiesiog kad zinotu ko as noriu ir viskas  rolleyes.gif
jei kam idomu galiu atsiust ka turiu paruosus savo liudininkams  4u.gif
ir nepykit kad as ilindau i jusu temele  4u.gif

Sveika , einu liukininke i vestuves kur pagrinde jaunimas. Visai be tradiciju neiseina, tuo ir skiriasi vestuve nuo tusvkes . ,MaN labai idomi Jusu nuomone - noreciau zvilktelt I jusu scenariju
astarna@gmail.com
Atsakyti
Sveikos merginos ,
Dar pries menesi maniau kad vestuvese nieko daug nereikia , tik sio to - pagrinde sokiai dainos estrada
Patikekit - liko 2 savaites , o mano darbu sarasas tik dideja , Siandien man idomu tas , ko vakar nereikejo.

Gal suskystejau blush2.gif

O kaip musu svociutes.
Dievulis dave gerus orus , tai vaidina - nesijungia paplepset

Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 26, 19:47)
l.viskas grazu thumbup.gif o jusu seimynele thumbup.gif  wub.gif
l.idomus seimos zidinys thumbup.gif  4u.gif
Papildyta:
vikune tai ka tu isvardinai liudininkams, lygiai ta pati atlieka ir pirsliai mirksiukas.gif nemanai kad tau bus neidomu, jei surasiai scenariju ne tik liudininkam bet ir muzikantam g.gif juk cia jusu svente bus, ji turi but svente su siurprizais netiketumais, staigmenom thumbup.gif

Pilnai su tavim sutinku, tikrai norisi tu staigmenu, negi ten tokie liudininkai, kurie negali net zaidimu susirasti. As taip nenoreciau blush2.gif

As vis pamirstu pasisveikinti....

Labutis visoms.

Na mano darbeliai irgi po truputi i prieki, dar turiu gera pagalbininke, Mb sese, tai ji man ir antpecius su maiseliais pasiuvo, ir piltuvelius ziedlapiams padare... As visokius rastus, diplomus, scenariju beveik pabaigiau...
Atsakyti
As gal kiek ne i tema, 4u.gif bet mums pirsliaut rugpjucio 21 o rugpjucio 23 musu pirmosios metines, thumbup.gif kaip jus mielos svociutes atsventet savo pirmasias metines? blush2.gif
o dar rugpjucio 25 uosviu 30 metu po vestuviu ax.gif irgi noriu kiek pasiruoshti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 07 27, 14:32)
As gal kiek ne i tema, 4u.gif  bet mums pirsliaut rugpjucio 21 o rugpjucio 23 musu pirmosios metines, thumbup.gif  kaip jus mielos svociutes atsventet savo pirmasias metines? blush2.gif
o dar rugpjucio 25 uosviu 30 metu po vestuviu  ax.gif  irgi noriu kiek pasiruoshti g.gif

Mes tai ejom fotkintis i fotostudija, o po to vakariene
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 07 27, 14:32)
As gal kiek ne i tema, 4u.gif  bet mums pirsliaut rugpjucio 21 o rugpjucio 23 musu pirmosios metines, thumbup.gif  kaip jus mielos svociutes atsventet savo pirmasias metines? blush2.gif
o dar rugpjucio 25 uosviu 30 metu po vestuviu  ax.gif  irgi noriu kiek pasiruoshti g.gif

Mes pernai atsventem pirmas metines, atsventem dviese, pasidarem gamtoj fotosesija,gavom nerealias nuotraukas ir po to isvazavom kita diena savaitei prie juros i Kursiu Nerija, nu nerealiai atsventem abudu, nuejom ta diena prie juros pasakem dar karta viens kitam priesaika, isgerem sampano, vakare pasidarem vakarine, perziurejom vestuviu filma. Siemet nelabai iseis isvaziuoti, nes atostogu negausim ir po vestuviu nelabai liks pinigu biggrin.gif , tai planuojam irgi pora valandu pasifotkint kur nors gamtoj, ar nueiti i foto atelje nusifotografuoti, tada gal kazkur nueisim pavakarieniauti, ir dar kazka sumastysim ta savaitgali blush2.gif
Atsakyti