Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(Minnra @ 2009 07 24, 13:45)
O ka daryti kai atsistoja pavieniai sveciai, be poru, pvz. viena mociute?

mums dvi moterys stovejo be poros, močiutė ir jaunojo mama. tai buvau sugalvojus taip, jei pasiliks stovėti viena moteris ilgiausiai, tada pasakyti jai kokį pasveikinimą, o gėlių puokštę įteikti paskutinei išlikusiai porai. bet mano atveju tos vienos moteriškės atsisėdo ir paliko viena pora ilgiausiai santuokoje išbuvę. mums šis bajeriukas tikrai labai gražiai gavosi, visiems labai patiko.

QUOTE(Ultibrica @ 2009 07 24, 13:54)
sveikutes, turiu problemele, vestuves be svociu ir piršlio, gal turite patirties, kaip pravesti gražiai bigsmile.gif

mano atvejis toks buvo. Buvom liudininkai su vyru, bet vakarą vedžiau viena, nes vestuvėse dalyvavo ir mūsų vaikučiai (9m ir 1,9 m.) tai kažkas turėjo vaikučius retkarčiais prižvelgti. ir buvo viskas super duper.
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 26, 15:58)
parodysiu ryt kai MB i darba isvaziuos tada nufotkinsiu.
As klijuosiu ant tu kur stala issipirkinesiim ir i gamta kur vesimes

mirksiukas.gif tai ryt dar su rytine kava eteisiu paziuret tavo darbuku lotuliukas.gif mirksiukas.gif taip ir as klijuosiu etiketes, ant tu buteliu kuriais stala issipirxim, kai kuriuos paklijuosiu - sampano kur prie rotuses turesim, gamtoj g.gif ir manau uztex lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jolka1224 @ 2009 07 26, 16:06)
mano atvejis toks buvo. Buvom liudininkai su vyru, bet vakarą vedžiau viena, nes vestuvėse dalyvavo ir mūsų vaikučiai (9m ir 1,9 m.) tai kažkas turėjo vaikučius retkarčiais prižvelgti. ir buvo viskas super duper.

na neturiu ir ka pridurti, esi SAUNUOLE viena pravedei vakara ir taip sekmingai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 26 liepos 2009 - 16:14
man labai gaila dėl to, kad nenusifotkinau savo darbelių, foto aparatas pavedė paskutiniu momentu, bet tariausi su jaunaisiais, kad atvažiuosiu pas juos ir nusifotkinsiu tai, ka jie turi. čia šiek tiek nuotraukeliu:

vestuves
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2009 07 26, 16:26)
man labai gaila dėl to, kad nenusifotkinau savo darbelių, foto aparatas pavedė paskutiniu momentu, bet tariausi su jaunaisiais, kad atvažiuosiu pas juos ir nusifotkinsiu tai, ka jie turi. čia šiek tiek nuotraukeliu:

vestuves

tai kad man nerodo foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(mineee @ 2009 07 26, 09:34)
LABUTIS,

Mandra Sandra
, saunus popiereliai  thumbup.gif

O kaip jums sekasi juos vynioti?
Nes man kolkas nelabai, kazkaip negraziai gaunasi, nesusivynioja  g.gif Gal kokia schema yra ?  biggrin.gif

labas, dėkui...aš nevyniosiu

QUOTE(miskininkele @ 2009 07 26, 11:12)
o kur tu batus perkies?

visur, kur randu smile.gif išskyrus gariūnus, net niekada ten nieko nerandu, nemoku ieškoti. ir urmą...ten man visko per daug. vestuvėms esu pirkusi step top, gražūs auksinukai, dabar su jais svočiausiu. antrai dienai esu walkinge pirkus. danijoj paprastas basutes ...

QUOTE(Minnra @ 2009 07 26, 12:00)
Labas

Papildyta:
Mandra Sandra, o kaip tu tu popiereliu dydi atitaikysi, kad ant tikro saldainio tiktu?

išsimatuosiu nomedą, tada worde tokio dydžio popieriuką padarysiu.

QUOTE(darule @ 2009 07 26, 13:14)
norejau paklaust, kaip tu tuos lipdukus zadi padaryti ant saldainiu?ar nesi, kad kas padarytu? g.gif jei gali papasakok smulkiau ax.gif  blush2.gif

sakau smulkiau- pasidariau tuos popieriukus. siųsiu internetu į smaltijos spaustuvę, ten daro lipdukus , tik dar nežinau kainos. bet tikiuosi įkąsiu, padarys, pasiimsiu, susikarpysiu (arba nereikės) ir užklijuosiu. vsio 4u.gif

QUOTE(miskininkele @ 2009 07 26, 17:36)
O as siandien darbuojuos kai MB vaika ziuri. Pasidariau seimos banka toki orginalu is vyno butelio, dabar snapso buteliai vandeny mirksta kad etiketes nusiluptu lotuliukas.gif  ir vis suku galva kur vaika reiks palikti, nes niekas neapsiima ziuret

tikiuosi, rasi...

užsakiau t-idėjose marškinėlius. 3 poras. vienas krikšto mamai su beno foto ir užrašu, kitus tokius pat krikšto tėvui ir jaunajam „vedęs, bet ne miręs“. neįsivaizdavau, kad tai toks brangus malonumas. viskas kainavo 183lt blink.gif doh.gif

jolk-nerodo foto

nu kaip man tą megztinį pamest doh.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 26, 18:33)
nu kaip man tą megztinį pamest  doh.gif  g.gif

che, apsinuoginau brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 26, 16:39)
sakau smulkiau- pasidariau tuos popieriukus. siųsiu internetu į smaltijos spaustuvę, ten daro lipdukus , tik dar nežinau kainos. bet tikiuosi įkąsiu, padarys, pasiimsiu, susikarpysiu (arba nereikės) ir užklijuosiu. vsio  4u.gif
užsakiau t-idėjose marškinėlius. 3 poras. vienas krikšto mamai su beno foto ir užrašu, kitus tokius pat krikšto tėvui ir jaunajam „vedęs, bet ne miręs“. neįsivaizdavau, kad tai toks brangus malonumas. viskas kainavo 183lt  blink.gif  doh.gif

aciu uz info 4u.gif
oho, kaip brangu doh.gif nemaniau, kad tokios kainos gali buti schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
na zinokit mergaites jau nebegaliu doh.gif tie mano jaunieji - kas diena po naujiena, siandien buvom susitike su jais, tai ju norai keicias kas diena, o kai kuriu noru ir ju poelgiu, tai mano smegeneles taip ir nesugeba suprasti schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 26 liepos 2009 - 17:29
[quote=darule,2009 07 26, 16:52]
Uždekit savyje ugnį,
Prie kurios norėtųsi sušilti.
Užauginkit savyje meilę,
Prie kurios norėtųsi prisiliesti.
Apgyvendinkit savyje drąsą,
Kurios norėtųsi pasisemti.
Pažinkit tą džiaugsmą,
Būt viens kitam reikalingais

Dekui, labai grazu thumbup.gif aciuks.gif
Atsakyti
kažką prisidirbus buvau blush2.gif
va dabar :
vestuvės
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 07 26, 12:26)
Sveikos,

pantera, vis dar negali palikt sitos temeles? mirksiukas.gif  biggrin.gif

taip, as sia temele sekiau ir seku, nes man idomu, o ne atejau - prisirinkau ideju - ir isejau smile.gif gal dabar as kitoms galesiu pagelbeti rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 26, 13:05)
Taip tai ir buvo, bet velai isaiskejo, kai jie isejo atskirai gyventi nuo tevu, jaunuoji tai pamate. Nes ji 4dirba ir4laisvas, tai karta susikeite su bendradarbe, ir netycia viska suzinojo kas vyksta tas 4dienas ,kai dirbdavo:(.  Cia buvo musu seimos draugu dukra, o dar as jos buvusi aukletoja, kad ir tolimesni, bet visko gaila, tevu, jos , sveciu ir aisku pinigu. Mano daikteliai tai neprazus, as kaip megstu organizuot sventes tai panaudosiu. Na pasigodziau tai dabar ka nors reik linksmesnio smile.gif

doh.gif as nesuprantu, kam tada pirstis, planuoti kurti seima schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
as gal truputi ne itema bet labai noreciau savo nuomone pareixt del liudininku ir pirsliu, mano pacios vestuves rugpjucio 29 siena pas mus pirsliu nebus, bus liudinikai, kadangi norim netradiciniu vestuviu 4u.gif mano supratimu pirsliai kvieciami labiau i tradicines vestuves taigi ir ruosiasi atitinkamai daug ir atsakingai, o liudininkai tiesiog atlieka pagrindinius niuansus, tokius kaip islydint is namu pasakomi keli zodziai, parasas zaxe, gamtoj pravedami keli zaidimai, gryzus sedant uz stalo pasako keleta zodziu apie tai kaip susituoke si jauna pora 4u.gif jeigu jaunieji neturi pageidavimu ir sako kad tikrai nieko ruostis nereikia tai manau pagrindiniai niuanseliai turetu buti tokie blush2.gif nes as pati padariau scenariju muzikantams ir mano liudininkam, tiesiog kad zinotu ko as noriu ir viskas rolleyes.gif
jei kam idomu galiu atsiust ka turiu paruosus savo liudininkams 4u.gif
ir nepykit kad as ilindau i jusu temele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 26, 19:20)
na zinokit mergaites jau nebegaliu doh.gif tie mano jaunieji - kas diena po naujiena, siandien buvom susitike su jais, tai ju norai keicias kas diena, o kai kuriu noru ir ju poelgiu, tai mano smegeneles taip ir nesugeba suprasti schmoll.gif    doh.gif

nū, net įdomu...pvz? bigsmile.gif
Atsakyti