QUOTE(mineee @ 2009 07 26, 09:34)
LABUTIS,
Mandra Sandra, saunus popiereliai
O kaip jums sekasi juos vynioti?
Nes man kolkas nelabai, kazkaip negraziai gaunasi, nesusivynioja
Gal kokia schema yra ?
labas, dėkui...aš nevyniosiu
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 26, 11:12)
visur, kur randu
išskyrus gariūnus, net niekada ten nieko nerandu, nemoku ieškoti. ir urmą...ten man visko per daug. vestuvėms esu pirkusi step top, gražūs auksinukai, dabar su jais svočiausiu. antrai dienai esu walkinge pirkus. danijoj paprastas basutes ...
QUOTE(Minnra @ 2009 07 26, 12:00)
Labas
Papildyta:
Mandra Sandra, o kaip tu tu popiereliu dydi atitaikysi, kad ant tikro saldainio tiktu?
išsimatuosiu nomedą, tada worde tokio dydžio popieriuką padarysiu.
QUOTE(darule @ 2009 07 26, 13:14)
norejau paklaust, kaip tu tuos lipdukus zadi padaryti ant saldainiu?ar nesi, kad kas padarytu?
jei gali papasakok smulkiau
sakau smulkiau- pasidariau tuos popieriukus. siųsiu internetu į smaltijos spaustuvę, ten daro lipdukus , tik dar nežinau kainos. bet tikiuosi įkąsiu, padarys, pasiimsiu, susikarpysiu (arba nereikės) ir užklijuosiu. vsio
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 26, 17:36)
O as siandien darbuojuos kai MB vaika ziuri. Pasidariau seimos banka toki orginalu is vyno butelio, dabar snapso buteliai vandeny mirksta kad etiketes nusiluptu
ir vis suku galva kur vaika reiks palikti, nes niekas neapsiima ziuret
tikiuosi, rasi...
užsakiau t-idėjose marškinėlius. 3 poras. vienas krikšto mamai su beno foto ir užrašu, kitus tokius pat krikšto tėvui ir jaunajam vedęs, bet ne miręs. neįsivaizdavau, kad tai toks brangus malonumas. viskas kainavo 183lt
jolk-nerodo foto
nu kaip man tą megztinį pamest
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 26, 18:33)
nu kaip man tą megztinį pamest
che, apsinuoginau