Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

Labas
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 24, 15:03)
esu buvus vestuvėse, kur buvo liudininkai. jie NIEKo nieko nieko nepasiruošę. buvo tikrai labai neįdomios vestuvės

Mums irgi sake nieko nereikia, bet as taip negaliu, ruosiuos normaliai, geriau jau nepanaudosiu, negu pritruksiu

QUOTE(astarna @ 2009 07 24, 18:24)

MANDRA SANDRA persirenge - gerai kad numetei ta megstini - vasara biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif is pradziu galvojau, kad buvot susitike lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 25, 23:21)
rugpjucio 22d. Nebesituoks, jis issiveze jau savo daiktus pas mama, ka padarysi, nors tiek kad vaiku nebuvo.
Na nieko bent tikiosi ,kad uosviu mano auksines vestuves ivyks, jos turejo buti ta pacia diena, tai dabar ruosios jiems, nes del vestuviu butume nukele po savaites.

Nu vat kaip gyvenime buna. Gaila verysad.gif
Papildyta:
Mandra Sandra, o kaip tu tu popiereliu dydi atitaikysi, kad ant tikro saldainio tiktu?
Atsakyti
laba 4u.gif
loretita2 uzjauciu, kad taip viskas gavos,tik nesuprantu, kaip taip viskas gali pasikeisti 180laipsniu verysad.gif na bet jie geriau zino, kas kaipo ir kodel... unsure.gif
Mandra Sandra kazkaip pas mane tai tave vis dar su megztiniu rodo g.gif lotuliukas.gif gal pas mane salta lotuliukas.gif norejau paklaust, kaip tu tuos lipdukus zadi padaryti ant saldainiu?ar nesi, kad kas padarytu? g.gif jei gali papasakok smulkiau ax.gif blush2.gif
miskininkele - oi laukiam, laukiam, nuotraukyciu laukiam lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

pantera, vis dar negali palikt sitos temeles? mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(liolikė @ 2009 07 25, 19:03)
Ojojoj kaip dienos lekia ir sąrašiukas baimę varo  doh.gif  Tik savaitėlė beliko  fear.gif  Šiandien jau galutinai prisimatavau suknelę. Jaučiu, ši savaitėlė taaaip greit pralėks  blink.gif

O man kaip tik paskutine savaite buvo tokia faina thumbup.gif Taip laukiau finalo, nes buvo labai smalsu, kaip cia viskas gausis. Siandien ziuresim irasa vestuviu, oj kaip laukiu ir drebu, nes bijau i save ziuret lotuliukas.gif

O fotkes jauciu greiciau gaus, kurios veliau pirsliavo. Mes vis dar ju neturim ir nezinia kada jos bus, nes fotografas tiek uzsivertes, kad tik geguze uzvakar sutvarke ir paeme birzeli. O musu liepa doh.gif Sake foto turi but gerai subrandintos, kaip vynas biggrin.gif Ka padarysi, drauga emem uz fotografa, tai teks laukt.

QUOTE(loretita2 @ 2009 07 25, 22:05)
O seip man labai liudna, tiek visko prisiruosiau, o mano jaunieji po4metu gyvenimo issiskyre  doh.gif , tai dabar nezinau ka daryti su pirkiniais, gal parduot ar laikyt, pasimetusi esu.

Kad ir kaip gaila butu, sakyciau geriau dabar, o ne po savaites vestuviu doh.gif O gal neatlaike itampos unsure.gif Visko gi gyvenime nutinka. Jei bus lemta, vel susieis ir dar atsoksit tas vestuves mirksiukas.gif

Mes dabar irgi pradesim krikstynas planuot thumbup.gif Tai kraustysiuos i ta tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 26 liepos 2009 - 11:27
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 25, 23:47)
va-je-tau  verysad.gif  unsure.gif
nebent neištikimybė.

Taip tai ir buvo, bet velai isaiskejo, kai jie isejo atskirai gyventi nuo tevu, jaunuoji tai pamate. Nes ji 4dirba ir4laisvas, tai karta susikeite su bendradarbe, ir netycia viska suzinojo kas vyksta tas 4dienas ,kai dirbdavo:(. Cia buvo musu seimos draugu dukra, o dar as jos buvusi aukletoja, kad ir tolimesni, bet visko gaila, tevu, jos , sveciu ir aisku pinigu. Mano daikteliai tai neprazus, as kaip megstu organizuot sventes tai panaudosiu. Na pasigodziau tai dabar ka nors reik linksmesnio smile.gif

Siandien issikepem saslyku ir vaziosim i zirgyna arba i rali ,su Mb nesutariam kur, man arkliukai idomu, jam aisku masiniukai biggrin.gif
Atsakyti
loretita, jau geriau prarast pinigu kazkiek, nei paskui visa gyvenima su tokiu asilu kentet. Na aisku cia ne mum teist, bet dar manau teks supirst tau ja su tikrai JOS zmogum mirksiukas.gif Gero jum poilsio, kad ir kur vyksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 26, 12:05)
Siandien issikepem saslyku ir vaziosim i zirgyna arba i rali ,su Mb nesutariam kur, man arkliukai idomu, jam aisku masiniukai  biggrin.gif

gero poilsio ir geru ispudziu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Dekoju mergaites uz palaikyma, as ir taip manau, kad paciu laiku pastebeta. Jau nusprendem ,kad vaziojam pas arkliuku, as nugalejau biggrin.gif , jei kas bus idomu nufotkinsiu ir parodysiu. O cia pries isenant jums zaidimukas, man patiko thumbup.gif

Nusiimk tai, kas nereikalinga

Ant būsimosios nuotakos uždedama anklodė ir sakoma: "Nusiimk tai, kas tau nereikalinga". Stebima, nuo ko ji pradės nusirenginėti. Iš tiesų ji turėtų nusiimti antklodę. Deja, dažniausiai pradedama nusirenginėti nuo auskarų, laikrodžių, kojinių, liemenėlių ir pan. ir tik visai išsirengus suprantama, kur šuo pakastas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 26, 13:29)
    Ant būsimosios nuotakos uždedama anklodė ir sakoma: "Nusiimk tai, kas tau nereikalinga". Stebima, nuo ko ji pradės nusirenginėti. Iš tiesų ji turėtų nusiimti antklodę. Deja, dažniausiai pradedama nusirenginėti nuo auskarų, laikrodžių, kojinių, liemenėlių ir pan. ir tik visai išsirengus suprantama, kur šuo pakastas. smile.gif

Uj geras thumbup.gif Cia mergvakariui tinka lotuliukas.gif Bet ir siaip per koki baliu galima ka nors isdurt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal turite kokiu graziu zodziu apie ugni, turiu minty, ne seimos zidini, bet apie ugni... arba vandeni blush2.gif
Sumasciau toki dalykeli, kad 12 val. ne fejerverkus o vandens zibintus paleisti, tik nerandu graziu zodziu kas tiktu. g.gif Buciau labai dekinga. aciuks.gif
Papildyta:
liepos 31
Vaida&Emilija

rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
ok7ana
liolikė

rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
Rūtamėta
Jolita31

rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
Rasa76
ardeine
olginskiene

rugpjūčio 21
Jolanteleg69

rugpjūčio 22
loretita

rugpjūčio 29
darule

rugsejo 5
vilija s

rugsėjo 26
inrinke

Ir as save prisirasiau blush2.gif
Atsakyti
O as siandien darbuojuos kai MB vaika ziuri. Pasidariau seimos banka toki orginalu is vyno butelio, dabar snapso buteliai vandeny mirksta kad etiketes nusiluptu lotuliukas.gif ir vis suku galva kur vaika reiks palikti, nes niekas neapsiima ziuret
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 26, 15:36)
O as siandien darbuojuos kai MB vaika ziuri. Pasidariau seimos banka toki orginalu is vyno butelio, dabar snapso buteliai vandeny mirksta kad etiketes nusiluptu lotuliukas.gif  ir vis suku galva kur vaika reiks palikti, nes niekas neapsiima ziuret

tai prasom rodyt savo seimos banka lotuliukas.gif mirksiukas.gif
daba norejau paklaust del tu snabes buteliu, tu ant visu klijuoji etiketes, ar tik ant tu kuriuos kazkur naudosi g.gif
Papildyta:
Uždekit savyje ugnį,
Prie kurios norėtųsi sušilti.
Užauginkit savyje meilę,
Prie kurios norėtųsi prisiliesti.
Apgyvendinkit savyje drąsą,
Kurios norėtųsi pasisemti.
Pažinkit tą džiaugsmą,
Būt viens kitam reikalingais

gal tix mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 26, 16:52)
tai prasom rodyt savo seimos banka lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
daba norejau paklaust del tu snabes buteliu, tu ant visu klijuoji etiketes, ar tik ant tu kuriuos kazkur naudosi g.gif

parodysiu ryt kai MB i darba isvaziuos tada nufotkinsiu.
As klijuosiu ant tu kur stala issipirkinesiim ir i gamta kur vesimes
Atsakyti