Labutis naujoje temoje
Mergaitės, kažkurioje temoje mačiau saldainių lankstymo trafaretą. Gal kuri turit?
Sveikutės, skambinau šiandien muzikantui apsitart ir truputį susinervinau. Iki 24 val. buvau suplanavus daryt 2 užsėdimus. Grįžtam apie 19 val., tai prie stalo planavau susėst apie 20 val., o antrą užsėdimą daryt apie 23 val. Tai jisai man šiandien sako antrą užsėdimą daryt tik 23. 45 val. Tai aš per tas penkiolika minučių nespėsiu nieko, ką buvau suplanavus antram užsėdimui.
Mergaitės, kaip jūs planuojatės su tais užsėdimais?
Žodžiu po pakalbėjimo su muzikantu tik dar neaiškiau paliko viskas. Bijau, kad jie nepradėtų varyt pagal save ir mūsų neklausyt. Nepatiko jie man
Papildyta:
Žodžiu po pakalbėjimo su muzikantu tik dar neaiškiau paliko viskas. Bijau, kad jie nepradėtų varyt pagal save ir mūsų neklausyt. Nepatiko jie man
Papildyta:
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 07 21, 00:52)
Sveikutės, skambinau šiandien muzikantui apsitart ir truputį susinervinau. Iki 24 val. buvau suplanavus daryt 2 užsėdimus. Grįžtam apie 19 val., tai prie stalo planavau susėst apie 20 val., o antrą užsėdimą daryt apie 23 val. Tai jisai man šiandien sako antrą užsėdimą daryt tik 23. 45 val. Tai aš per tas penkiolika minučių nespėsiu nieko, ką buvau suplanavus antram užsėdimui.
Papildyta:
Papildyta:
aš išvis susiplanavus tik apytiksliai...svarbiausai punktai kas bus. o kada? pagal situaciją žiūrėsti reikia gal...nežinau, aš norėčiau, kad man muzikantai padėtų ir eitų pagal mano scenarijų, o ne aiškintų savaip ir kliudytų reikės mums susitikti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 07 20, 21:07)
Sveikos atvykusios i naujus namučius!!!
o stai ir mano saldainiu krepselis:
http://public.fotki....ukrepselis.html
o stai ir mano saldainiu krepselis:
http://public.fotki....ukrepselis.html
Na saunus tas tavo krepselis , bet neblogi ir saldainukai, o ypac popiereliai patiko
Papildyta:
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 07 20, 22:03)
aciu aciu, as jau galvojau kazka ne taip padariau, kad nieks cia nieko neraso
O as ir pasimeciau, jeskau senos temukes, o ziuri ,kad jau nauja pradeta, dekoju. As dabar prisedau, nes dariau vysniu kompota ziemai, idejau 20litru,
Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 07 20, 22:21)
na kad vainikeli ir nuometa reikia nuimti iki isleidziant miegot tai cia jau faktas
nu nelabai man jau cia, juk turi permiegot ir tada nuimt vainikeli su nuometu
Na, jus ir greitos Kol grizau is atostogu, jau nauja tema sukurusios
Man jau si savaitgali vestuves, baisu darosi Scenarijų turiu, liko susipirkimai ir susideliojimai i vietas, bet jauciu, kaip studiju laikais, pritruks vienos nakties
Papildyta:
As irgi taip susiplanavus, tikiuos, kad gausis
Man jau si savaitgali vestuves, baisu darosi Scenarijų turiu, liko susipirkimai ir susideliojimai i vietas, bet jauciu, kaip studiju laikais, pritruks vienos nakties
Papildyta:
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 07 20, 22:52)
Iki 24 val. buvau suplanavus daryt 2 užsėdimus. Grįžtam apie 19 val., tai prie stalo planavau susėst apie 20 val., o antrą užsėdimą daryt apie 23 val.
As irgi taip susiplanavus, tikiuos, kad gausis
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 20, 23:57)
aš išvis susiplanavus tik apytiksliai...svarbiausai punktai kas bus. o kada? pagal situaciją žiūrėsti reikia gal...nežinau, aš norėčiau, kad man muzikantai padėtų ir eitų pagal mano scenarijų, o ne aiškintų savaip ir kliudytų reikės mums susitikti
Mes kai susitikome su muzikantu, tai jis iškart pasakė kad jis bus mūsų padėjėjas Ir daug patarimų davė: kas kada kur ir kaip Ryt pasižiūrėsiu scenarijų ir parašysiu seką kaip jis patarė. Šiandien negaliu, nenoriu prižadinti miegančio MB
Matysim kaip bus per vestuves
O aš tai dėl muzikantų įsivaizduoju taip, kad mes apylygiai vieni kitus turėtume papildyti. Tiesiog jie daro tai, ko nedarome mes ir atvirkščiai. Turbūt iš mūsų pusės bus rimtieji dalykai plius vienas kitas žaidimas, dovanėlės.. Kartais net pagalvoju, kad mažai pasiruošus.. Alia į pabaigą jaučiu pradės lysti įvairiausios baimės Na važiuosim dar pasiderinti su muzikantais, žiūrėsim kaip bus Telefonu tai labai gražiai šneka
Bet aš su tais savo akmenukais laimės receptui tai prasikeiksiu maniau.. Nusipirkau tikrai fainų floristikos pardėj.. Balti, gana dideli, įvairių formų.. Alia neįvertinau, kad su markeriu ant jų užrašius NUSITRINS lengvai Tai galvoju bus mano jaunieji juodais pirštais Bandžiau tepti blizgesiu nagų Nepatiko. Tai va ką tik baigiau su laku rašyti.. Mirkau dantų krapštuką į nagų laką ir rašau Raidės visokios, bet visumoj tai man nieko žiūrisi
Bet aš su tais savo akmenukais laimės receptui tai prasikeiksiu maniau.. Nusipirkau tikrai fainų floristikos pardėj.. Balti, gana dideli, įvairių formų.. Alia neįvertinau, kad su markeriu ant jų užrašius NUSITRINS lengvai Tai galvoju bus mano jaunieji juodais pirštais Bandžiau tepti blizgesiu nagų Nepatiko. Tai va ką tik baigiau su laku rašyti.. Mirkau dantų krapštuką į nagų laką ir rašau Raidės visokios, bet visumoj tai man nieko žiūrisi
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 07 20, 23:52)
Papildyta:
Papildyta:
sveikos,
kadangi mes stala uzsedom apie 21 val., tai antras uzsedimas ir buvo apie 11.30, gal net kazkiek veliau, bet tuomet as tik padeka tevams pasakiau, o jau po to ejom i lauka, tiesem jauniesiems zvakuciu taka, iteikinejom zidini ir t.t.
Labas rytas
vakar planavau,kad siandien pasistumesiu su darbais planavimo,bet vaikinas atsikele labai anksti,tai dar kaip pridvakus vaikstau,tai ziuresim kaip seksis man cia siandien.
Pantera,su metinemis jus
vakar planavau,kad siandien pasistumesiu su darbais planavimo,bet vaikinas atsikele labai anksti,tai dar kaip pridvakus vaikstau,tai ziuresim kaip seksis man cia siandien.
Pantera,su metinemis jus
Sveikos svociutes ! labai reikia pagalbos, gal kuri galesit pagelbeti Noreciau suzinoti, kokie darbai yra surasomi zaidime "Darbu pasidalijimas"?