Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

Buvau siandien i urmo baze nulekus, tai nusipirkau seimos zidini, sirdeles su spynelem , jos man nelabai patiko, bet nelabai turiu laiko kitu ieskoti, stalo komendantui ir simkoriams smulkmeneles. Reiks nufotkint ir jums parodyt bet veliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Ojojoj kaip dienos lekia ir sąrašiukas baimę varo doh.gif Tik savaitėlė beliko fear.gif Šiandien jau galutinai prisimatavau suknelę. Jaučiu, ši savaitėlė taaaip greit pralėks blink.gif
Atsakyti
Mano siandien vaziavimo esme i urmo baze buvo batai, bet as ju nenusipirkau, nes ant mano kojos ir kad tiktu prie orandzines sukneles neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 25, 22:21)
Mano siandien vaziavimo esme i urmo baze buvo batai, bet as ju nenusipirkau, nes ant mano kojos ir kad tiktu prie orandzines sukneles neradau  verysad.gif

įsivaizduoju...man irgi pastoviai su tuo problemos.
bet ir urme nelabai kažkaip man sekasi rasti...

dėkit dėkit foto bigsmile.gif jau čia trūksta vaizdų pas mus smile.gif

aš įkelsiu savo popieriukus parodyt :)planuoju daryti lipdukus ir ant nomedos saldainių klijuot, kad tokie nemaži būtų smile.gif
popieriukai
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2009 07 24, 21:18)
Sveikutes visos  :mirksiukas
Norejau paklaust, ar jus seimos banka darysit? As kai po bazes sniukstinejau, maciau toki daikciuka.. ir susimasciau - gal jo reik? gal butinas atributas? bet jei taip, kada ir kaip jis iteikiamas?  g.gif

Labutis,
as tai dariau 2diena, kai daviau jauniesiems isrinkt monetas is ryziu, tai padovanuojau taupykle ir pasakiau ,kad cia jusu seimos bankas, nes ten buvo taip uzrasyta.
Papildyta:
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 07 24, 21:39)
drinks_cheers.gif paprastai jie po to grizta toliau sokt biggrin.gif

biggrin.gif o maniskai tai paprase ,kad islydetume, nes laaabai jau buvo pavarge ir norejo eit ilsetis. Kai keliesi 3ryto ir eini 3nakties miegot, tai nebebuvo noro sokt , o ir pamiegojo nedaug, nes 9val muzikanta zadinti pradejo
Papildyta:
QUOTE(skgreta @ 2009 07 24, 23:08)

Dar nupitrkau MB peruka antrai dienai, kai kars pirsli, dar sirdeles surakinamas, pirsliui raisti,

g.gif o kas per raistis?
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 25, 21:44)

dėkit dėkit foto  bigsmile.gif jau čia trūksta vaizdų pas mus smile.gif
aš įkelsiu savo popieriukus parodyt :)planuoju daryti lipdukus ir ant nomedos saldainių klijuot, kad tokie nemaži būtų smile.gif

Taip ,taip pritariu, kad reik jau mums tu vaizdu biggrin.gif .
Bet jau mazylio akis, tai sypsena veide atsirado, kaip gyvos, rodod tuoj pasakys kazka, thumbup.gif

O pas mus klaipedoi europiada vyksta, tai didele muge yra , jau 3dienos. Tai zinot ka maciau, ant graikisku riesutu isdeginti palinkiejimai, 1lt vieno riesutuko. O zidinuku ivairove ir seip visokiu niekuciu. Susilaikiau, nes po savaites juros svente bus.

O seip man labai liudna, tiek visko prisiruosiau, o mano jaunieji po4metu gyvenimo issiskyre doh.gif , tai dabar nezinau ka daryti su pirkiniais, gal parduot ar laikyt, pasimetusi esu.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 25, 22:05)

O seip man labai liudna, tiek visko prisiruosiau, o mano jaunieji po4metu gyvenimo issiskyre  doh.gif , tai dabar nezinau ka daryti su pirkiniais, gal parduot ar laikyt, pasimetusi esu.

eina sau,kokai nefaina situacija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 25, 22:05)

O seip man labai liudna, tiek visko prisiruosiau, o mano jaunieji po4metu gyvenimo issiskyre  doh.gif , tai dabar nezinau ka daryti su pirkiniais, gal parduot ar laikyt, pasimetusi esu.

Liūdna verysad.gif O kada vestuvės turėjo būti? Gal dar negalutinai išsiskyrė? Ar jau viskas doh.gif
Atsakyti
loretita, tai jie nesituoks? blink.gif
Atsakyti
rugpjucio 22d. Nebesituoks, jis issiveze jau savo daiktus pas mama, ka padarysi, nors tiek kad vaiku nebuvo.
Na nieko bent tikiosi ,kad uosviu mano auksines vestuves ivyks, jos turejo buti ta pacia diena, tai dabar ruosios jiems, nes del vestuviu butume nukele po savaites.
Atsakyti
va-je-tau verysad.gif unsure.gif

nelabai gal čia reikia gilintis, bet aš nežinau priežasties, kuri galėtų išskirti jau tuoktis pasirengusius žmones, nebent neištikimybė.
juk viskas užsakyta, sumokėta kai kas...daiktų prisipirkta.
Atsakyti
LABUTIS,

Mandra Sandra
, saunus popiereliai thumbup.gif

O kaip jums sekasi juos vynioti?
Nes man kolkas nelabai, kazkaip negraziai gaunasi, nesusivynioja g.gif Gal kokia schema yra ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mineee: 26 liepos 2009 - 07:37
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 25, 21:44)
įsivaizduoju...man irgi pastoviai su tuo problemos.
bet ir urme nelabai kažkaip man sekasi rasti...

dėkit dėkit foto  bigsmile.gif jau čia trūksta vaizdų pas mus smile.gif

o kur tu batus perkies? nes as jau nebezina kur vaziuot, sakiau i gariunus paleksiu jei rasiu kam vaika palikti, nes nenoriu tasyti, dar po anginos gerklyte raudona.
Saldainiu popieriukai labai grazus thumbup.gif
as darau medalius stalo valdziai. Ryt kai MB isvaziuos i darba nufotkinsiu viska ka turiu ir jums parodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti