buk auganti liepa prie kelio
buk motina linxma vaiku
buk nuosirdi gera marti
buk isdidi grazi aistringa
viliojanti zavi jauna
buk atidi svelni ryztinga
buk mylima gera zmona
cia radau zodzius nusegus jaunajai vainikeli, gal kuriai tix
Sveikutės,
Aš dar visai šviežia svočia
Kažkas klausė, kur bazėj pirkti skarelę ir prisuostę? Raudonoj rampoj 5 sandėly, ten pačiam gale yra audinių parduotuvė. Aš dar ten pirkau kvadratinę skarelę, kur dėjau į skrynelę (vienam kampe duona, kitam druska ir t.t.)
Labai ilgai ieškojau akmenukų, tai radau toj pačioj rampoj 1-am sandėly
Aš dar visai šviežia svočia
Kažkas klausė, kur bazėj pirkti skarelę ir prisuostę? Raudonoj rampoj 5 sandėly, ten pačiam gale yra audinių parduotuvė. Aš dar ten pirkau kvadratinę skarelę, kur dėjau į skrynelę (vienam kampe duona, kitam druska ir t.t.)
Labai ilgai ieškojau akmenukų, tai radau toj pačioj rampoj 1-am sandėly
Sveikutes visos vis kokios sventes uzpuola, o ir vyrui atostogos, tai nelabai kada ir beprieinu prie kompo. ryt mergvakaris musu brangiai nuotakelei, vat.. programa idomi, tikiuos ir bus viskas OK
Po truputi ruosinejuos liudininkaut... si ta jau nusipirkau, sio to dar truksta, aisku daugiausia tai truksta darbo idet kazkaip kol kas atrodo nestresuoju, kad vos pora savaiciu liko.. ale kai sianakt susapnavau, kad vestuviu rytas, o niekas nesuruosta..
Vat, siandien visa diena gaminau jauniesiems dovanele nuo musu.. ir dar aisku liko pabaigt..
Kazkaip paskaitineju vis, jus visos tiek daug ruosiates, tiek visokiu smulkmenu kazin ar as tiek visko primastysiu prigalvosiu.. niu ziuresim
Norejau paklaust, ar jus seimos banka darysit? As kai po bazes sniukstinejau, maciau toki daikciuka.. ir susimasciau - gal jo reik? gal butinas atributas? bet jei taip, kada ir kaip jis iteikiamas?
Kad jau merginos saket, jog tevams issipirkimas ne prie ko, tai atsisakiau tos idejos.. vietoj to jauniki pakankinsiu
Sake jaunieji, kad ju nereikes lydet miegot - bus iki galo sulig paskutiniais sveciais. Tai taip iseina, kad programa reikes uzbaigt puokstes/keliaraiscio metimu..
Po truputi ruosinejuos liudininkaut... si ta jau nusipirkau, sio to dar truksta, aisku daugiausia tai truksta darbo idet kazkaip kol kas atrodo nestresuoju, kad vos pora savaiciu liko.. ale kai sianakt susapnavau, kad vestuviu rytas, o niekas nesuruosta..
Vat, siandien visa diena gaminau jauniesiems dovanele nuo musu.. ir dar aisku liko pabaigt..
Kazkaip paskaitineju vis, jus visos tiek daug ruosiates, tiek visokiu smulkmenu kazin ar as tiek visko primastysiu prigalvosiu.. niu ziuresim
Norejau paklaust, ar jus seimos banka darysit? As kai po bazes sniukstinejau, maciau toki daikciuka.. ir susimasciau - gal jo reik? gal butinas atributas? bet jei taip, kada ir kaip jis iteikiamas?
Kad jau merginos saket, jog tevams issipirkimas ne prie ko, tai atsisakiau tos idejos.. vietoj to jauniki pakankinsiu
Sake jaunieji, kad ju nereikes lydet miegot - bus iki galo sulig paskutiniais sveciais. Tai taip iseina, kad programa reikes uzbaigt puokstes/keliaraiscio metimu..
QUOTE(aridax @ 2009 07 24, 20:18)
na nesvarbu iki kada jie bus, bet manau islydet jaunuosius, tai cia jau tokia tradicija yra as juos vistiek islydeciau
QUOTE(darule @ 2009 07 24, 21:23)
na nesvarbu iki kada jie bus, bet manau islydet jaunuosius, tai cia jau tokia tradicija yra as juos vistiek islydeciau
paprastai jie po to grizta toliau sokt
QUOTE(darule @ 2009 07 24, 20:36)
buk auganti liepa prie kelio
buk motina linxma vaiku
buk nuosirdi gera marti
viliojanti zavi jauna
buk mylima gera zmona
buk motina linxma vaiku
buk nuosirdi gera marti
viliojanti zavi jauna
buk mylima gera zmona
darule, aciu jei galima pasinaudosiu. labai grazus ir nuotaikingi zodziai. Man tai tie graudus labai nekaip atrodo gi zmonem svente o ne kai anksciau sakydavo "vargelio vargt iseina"
QUOTE(astarna @ 2009 07 24, 19:24)
žinok, o man dar rodo seną paveiksliuką kažkodėl...
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 07 24, 19:35)
uz tokia suma nesugalvoja nieko naujo
aišku kad jie net negalvoja. turi vieną scenarijų ir varo tą patį
Oi as siandien vel per parduotuves laksciau bet nedaug nuspirkau, nes po darbo jau daug kas nedirba, labai faina kepure nupirkau jaunikiui pono- cilindras, na kaip tikras ponas bus, gaila nebuvo ponios, nezinau reiks pasiieskoti gal maximoj ir padekoruoti .
Dar nupitrkau MB peruka antrai dienai, kai kars pirsli, dar sirdeles surakinamas, pirsliui raisti, pasaku knygeles senialiams, nu ir dar visokiu suduku, reiks man prifotkint, niekaip laiko natrandu.
zydrunyte kokia deze nupirkai daiktam susideti? kiek kainuoja?
As darysiu, rinksiu pinigelius uz laikrastuka, jauniesiems ant dviracio
Dar nupitrkau MB peruka antrai dienai, kai kars pirsli, dar sirdeles surakinamas, pirsliui raisti, pasaku knygeles senialiams, nu ir dar visokiu suduku, reiks man prifotkint, niekaip laiko natrandu.
QUOTE(aridax @ 2009 07 24, 21:18)
Labas rytas , as kavinuosi ,nuotaika kolkas puiki ,jaudulio nejauciu . isimiegot pavyko ganetinai neblogai . taigi visom siandienos bendrazygem gero oro, geros nuotaikos ir svarbiausia kad spetumem nors kiek pacios pasilinksmint
o kuri šiandien svočiauja kaune ir be muzikantų?
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 25, 06:41)
Labas rytas , as kavinuosi ,nuotaika kolkas puiki ,jaudulio nejauciu . isimiegot pavyko ganetinai neblogai . taigi visom siandienos bendrazygem gero oro, geros nuotaikos ir svarbiausia kad spetumem nors kiek pacios pasilinksmint
smagumėlis. tikiuosi ir aš būti taip liuksiškai nusiteikus
QUOTE(skgreta @ 2009 07 24, 23:08)
Oi as siandien vel per parduotuves laksciau bet nedaug nuspirkau, nes po darbo jau daug kas nedirba, labai faina kepure nupirkau jaunikiui pono- cilindras, na kaip tikras ponas bus, gaila nebuvo ponios, nezinau reiks pasiieskoti gal maximoj ir padekoruoti .
Sveikutes, nupirkau tokia sirdeles formos nu nemaza, su pinta virvute.Visa dengta atlasine medz. mokejau 30lt.pirkau bazei sandelis nuo mesot turgaus puses, nu tiksliai nepamenu ,jau kai ka nufotkinau,reik nuotraukytes sukelt.Niekaip nesusiperku visko iki galo. Noriu viska susipirkt ir nufotkint butent kas kokiai paskirciai skirta, pradejau fotkint, tai to dar ano truksta ir nieko man cia nesigauna nu galvoju, kita sav tai tikrai jau nuotraukytes manau bus