Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 24, 14:03)
esu buvus vestuvėse, kur buvo liudininkai. jie NIEKo nieko nieko nepasiruošę. buvo tikrai labai neįdomios vestuvės

mes buvom, kur pirsliai nieko pasiruose nebuvo, sugebejo tik kartu paskaityti dokumentus kai gryzo, ir centus dave isrinkt is kruopu, ir cia buvo visa ju prodrama doh.gif muzikantai dar taip sake nera mate, kad pirsliai toki pasyvus butu, ir sokiu aikstelej tai maciau gal tik puse karto juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 24, 16:22)
mes buvom, kur pirsliai nieko pasiruose nebuvo, sugebejo tik kartu paskaityti dokumentus kai gryzo, ir centus dave isrinkt is kruopu, ir cia buvo visa ju prodrama doh.gif muzikantai dar taip sake nera mate, kad pirsliai toki pasyvus butu, ir sokiu aikstelej tai maciau gal tik puse karto juos doh.gif

tai jau cia net 2 veiksmai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 24, 14:25)
tai jau cia net 2 veiksmai... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tu matai, net nepagalvojau, kad net du darbus jie nudirbo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siaip jei rimtai, tai mano nuomone jei jau eini i vestuves pirsliais ar liudininkais, tai buk malonus pasistenk padaryti, kad svente jaunieji prisimintu ir butu smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sėkmės ryt svočiaujančioms. Mes už jus laikom kumščius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 24, 16:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tu matai, net nepagalvojau, kad net du darbus jie nudirbo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
siaip jei rimtai, tai mano nuomone jei jau eini i vestuves pirsliais ar liudininkais, tai buk malonus pasistenk padaryti, kad svente jaunieji prisimintu ir butu smagu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ir aš taip manau. bet matai jie teisinosi vėliau mums, kad skė jaunieji, jog nieko nereikia, tik pabūti ir viskas. tai jie ir pabuvo doh.gif

dėliojuosi taškus ant i. vakar mole jysk neradau mažų kamštinių stendų, gal maximoj reikės žiūrėt...
vyras neturi krikštynoms ką apsirengti, nei vestuvėms kostiumo, marškinių, kaklaryšio doh.gif
dar noriu marškinėlius pagaminti krikšto mamai ir krikšto tėvui su vaiko foto, o jaunikiui „Vedęs, be ne miręs“ tongue.gif mirksiukas.gif

Tikėkimės oras ryt pasikeis vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 24 liepos 2009 - 14:51
siandien taisydama savo scenariju pagalvojau, kodel tik visoki isbandymai turi but jauniesiems, o jei surengus patikrinima tevam g.gif pvz. suzinot ar zino anyta, kiek marciai metu, arba, ar uosvis zino, kokia masina zentui labiausiai patinka lotuliukas.gif
kaip manot? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
del bazes: siandien visa diena nuo 9 iki 17 vaiksciojom su mama. Tai va pasiekimai. Nusipirkau zidini (man labai grazus) toks ant kojeles azurinis gaubtas Nuteptas glazura ir kaina prieinama [COLOR=yellow]20lt. dar lelyte ir masinyte (cia kriksto tevu rinkimui)sampanuo dekoruoti visokiu smulkmenu ir ziedlapiu taurems daryti tos pec. medziagos.Gavau grazia linkejimu knyga [COLOR=yellow]25lt.Dar dezute arbatoms(darysiu ant tilto laimingo gyvenimo recepta) ir dezute visu rakandu sudejimui islydint miegoti.Dar radau l.graziu zvakiu, paemiau dvi zidiniui ir nakciai biggrin.gif Taures, zaidimam slulkmenas, mentele tortiu (dabar nesiu pas graveri), sukabintas molines ranku darbo sirdeles su spynele. Na va kiek spejau, pasimatavau gal 30 sukneliu ir nei viena man neprilipo doh.gif Tai ziauriai pavargau ir nusikaliau, bet nuotaika pakilo kai radau antrai dienai suknele ir batelius thumbup.gif . Tai va kai nufotkinsiu sukeliu foto.
Atsakyti
zydrunyte lauxim tavo foto mirksiukas.gif saunuole, kad tiek nuveikei thumbup.gif labiausiai tai man idomu palinkejimu kmyga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 24, 18:14)
siandien taisydama savo scenariju pagalvojau, kodel tik visoki isbandymai turi but jauniesiems, o jei surengus patikrinima tevam g.gif pvz. suzinot ar zino anyta, kiek marciai metu, arba, ar uosvis zino, kokia masina zentui labiausiai patinka lotuliukas.gif
kaip manot? g.gif

viska galima daryti . Neorentuok vestuviu vien tik i Jaunuosius - atsiras monotonija .

Papildyta:
QUOTE(zydrunyte @ 2009 07 24, 18:16)
Sveikutes,
del bazes: siandien visa diena nuo 9 iki 17 vaiksciojom su mama. Tai va pasiekimai. Nusipirkau zidini (man labai grazus) toks ant kojeles azurinis gaubtas Nuteptas glazura ir kaina prieinama [COLOR=yellow]20lt. dar lelyte ir masinyte (cia kriksto tevu rinkimui)sampanuo dekoruoti visokiu smulkmenu ir ziedlapiu taurems daryti tos pec. medziagos.Gavau grazia linkejimu knyga [COLOR=yellow]25lt.Dar dezute arbatoms(darysiu ant tilto laimingo gyvenimo recepta) ir dezute visu rakandu sudejimui islydint miegoti.Dar radau l.graziu zvakiu, paemiau dvi zidiniui ir nakciai biggrin.gif Taures, zaidimam slulkmenas, mentele tortiu (dabar nesiu pas graveri), sukabintas molines ranku darbo sirdeles su spynele. Na va kiek spejau, pasimatavau gal 30 sukneliu ir nei viena man neprilipo  doh.gif Tai ziauriai pavargau ir nusikaliau, bet nuotaika pakilo kai radau antrai dienai suknele ir batelius thumbup.gif . Tai va kai nufotkinsiu sukeliu foto.

Kokia tavo sveciu knyga . As visur ieskau bet kad brangokos

MANDRA SANDRA persirenge - gerai kad numetei ta megstini - vasara biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarna: 24 liepos 2009 - 17:26
QUOTE(darule @ 2009 07 24, 18:21)
zydrunyte lauxim tavo foto mirksiukas.gif saunuole, kad tiek nuveikei thumbup.gif labiausiai tai man idomu palinkejimu kmyga blush2.gif

Pries gera savaite turejau sveciu (jaunojo pama ir teta su savo dukra)Tai veziau moteriska kompanija i gariunus ir i Lenkus. Padariau isvada :Gariunuose sukneliu pasirinkimas didesnis nei bazei, butent didesniu ismieru kai nos beveik nesiskiria, dukrytei nupirkau nuostabia rozine suknyte tai mokejau 150 o bazej Kaune t.p.149. Tai va. O vestuviu atributikos tikrai bazei daugiau negu bet kur. Lenkai su savo kalba visai mane uzkn. (p.s. stovi moteris virs 50 ir sako, kad rusiskai nesupranta) matyt principai valdo ir lietuviai jiem jau atsibodo. Sukneliu ten is vis nedaug graziu maciau, bet kainos ant 70-100lt mazesnes. Manau neverta ten tystis.
Linkejimu knygos virselis su tokia zvilgancia medziaga su gelytemis dekoruotas Iristi balti paprasti lapai (surista kaip knyga Mazdaug sasiuvinuko dydy, tik ilgesne. Buvo ir l. graziu kainos nuo 65lt. Gerai einu fotika krau ir fotkinsiu jums biggrin.gif
Atsakyti
Mes rudeni ir buvom vestuvese,kur liudininkai nieko nedare,tai mum schmoll.gif schmoll.gif Tik isleidziant jaunaja is namu buvo padare lapus,su jos vardo raidemis,ir jaunikis issipirkti turejo kelia,pagal raides apibudindamas ja,ir daugiau viskas ax.gif
Buvo vakaro vedeja,bet viskas paimsta is sito forumo,tai net juokas kai kuriose vietose imdavo,kad uz tokia suma nesugalvoja nieko naujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enrikyte @ 2009 07 24, 08:40)
Sveikutės, labai ačiukas už priėmimą.  4u.gif Tai ir vaišinu visas.

user posted image

Dabar klausimuką turiu kaunietėms. Planuoju gal ryt važiuoti į urmo bazę. Parašykit kur galima ieškoti tokių daiktų kaip prijuostė ir skarelė ir kažkuri rašė apie tuos stikliukus šviečiančius. Tai irgi parašykit kur ieškoti, kad nereiktų labai daug blūdinti, nes urme jau gal 3 metai nebuvau. schmoll.gif

projuoste ir skarele visai tokia neiko , gatavas komplektukas su rutom, galima gaut iki, kur vitebskas buvo, ten yra toks siuveju skyrelis netoli geliu skyriaus. tik 9 litai viskas.. 4u.gif
Atsakyti