Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(astarna @ 2009 07 24, 07:59)
       ir dar -  pasiulykit ka galiu padovanot tevams ....
II diena sveikinsiu vestuvininkus.
Jauniesiems - prijuostes
sveciams - padekos rastai
  tevams - ....... g.gif

man patiko kazkurios (nepykit, jau nebepamenu) pasiulymas, jaunuosius isventint i seimininkus, tevus - i senelius, ir padovanoti po pasaku knyga mirksiukas.gif

enrikyte uzsuk i senukus ten prijuosciu l.daug yra, ir skareliu thumbup.gif pati pries kelias dienas pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 24 liepos 2009 - 08:57
Sveikos,
Na va as jau biagiau savo scenariju yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Dabar laukia rankdarbiai,, dar pasidariau sarasiuka trukstamu daiktu, galvojau jau daug ka turiu, bet pasirodo dar nemazai ir truksta unsure.gif , tai siandien po darbo ir rytoj, reiks siausti per parduotuves . Ai dar reiks susirasyti zaidimus kokius zaisti.
As atsimenu kazkada mergaiciukeee buvo idejsi tokia nuoroda filmuku, kur buvo daug zadimu nufilmuota, gal kuri netycia turit ta nuoroda issisaugojusi? Nerandu as niekur g.gif
Jau man baisu darosi, pagalvojus kad tik dvi savaites liko, sirdis baisiausiai dreba blink.gif
QUOTE(enrikyte @ 2009 07 24, 09:40)
Sveikutės, labai ačiukas už priėmimą.  4u.gif Tai ir vaišinu visas.

Dabar klausimuką turiu kaunietėms. Planuoju gal ryt važiuoti į urmo bazę. Parašykit kur galima ieškoti tokių daiktų kaip prijuostė ir skarelė ir kažkuri rašė apie tuos stikliukus šviečiančius. Tai irgi parašykit kur ieškoti, kad nereiktų labai daug blūdinti, nes urme jau gal 3 metai nebuvau. schmoll.gif

Prijuosciu as bazej nemaciau, net nelaai ir ziurejau, maciau mieste, Vilniaus gatvej, yra suvenyru parduotuve, nezinau kaip tiksliai vadinas, bet ten ju kelios yra, kur pardavineja vestuvems visokias smulkmeneles, tai ten buvo prijuosciu.
O stikliuku sviecianciu tai maciau bazej, uz raudono pasazo paciam pirmam sandely, ten iri tik vestuviu skyrelis yra.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 24, 09:52)
Sveikos,

1.dar pasidariau sarasiuka trukstamu daiktu, galvojau jau daug ka turiu, bet pasirodo dar nemazai ir truksta  unsure.gif ,
Jau man baisu darosi, pagalvojus kad tik dvi savaites liko, sirdis baisiausiai dreba  blink.gif

2. O stikliuku sviecianciu tai maciau bazej, uz raudono pasazo paciam pirmam sandely, ten iri tik vestuviu skyrelis yra.

1. Aš irgi tik ką susirašiau sąrašiuką, ilgokas gavosi. doh.gif

2. Dėkoju už info. aciuks.gif ax.gif

Aš gamtoje irgi turiu prigalvojusi žaidimų, bet manau, kad gal tik pora eis pažaisti, nes fotografuosis daug, tai tas laikas greitai prabėgs. ax.gif
Atsakyti
Pakonsultuokite blush2.gif : kaip turi jaunoji ir jaunasis stovėti santuokų rūmuose per ceremoniją (kuris iš kurios pusės)? Man atrodo, po ceremonijos turi išeiti apsikeitę vietomis? O jaunikiui gėlytę į kurią pusę segti? blush2.gif
Atsakyti
rytoj startuoja
liepos 25
Elvita
Roretėlė
manilla
*zadiv*
murmur
jenna
visom gero oro, geru ispudziu, sauniu sveciu, neuzmirstamu akimirku thumbup.gif mirksiukas.gif nepamirskit - JUS PACIOS GERIAUSIOS thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 24, 11:02)
rytoj startuoja
liepos 25
Elvita
Roretėlė
manilla
*zadiv*
murmur
jenna
visom gero oro, geru ispudziu, sauniu sveciu, neuzmirstamu akimirku thumbup.gif  mirksiukas.gif nepamirskit - JUS PACIOS GERIAUSIOS  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Aciu ,kad priminei lotuliukas.gif
Labas rytas , na mano dezes beveik supakuotos, kazkaip labai didelio nerimo dar nejauciu ,bet pilve kazkas darosi lotuliukas.gif
Atsakyti
jolka1224 laukiam tavo ispudziu, patarimu, ir viso pasakojimo apie svente mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 24, 10:06)
Aciu ,kad priminei  lotuliukas.gif
Labas rytas , na mano dezes beveik supakuotos, kazkaip labai didelio nerimo dar nejauciu ,bet pilve kazkas darosi  lotuliukas.gif

Aš kai jaudinuosi pas mane visada paleidžia vidurius. lotuliukas.gif Prieš egzus, ar šiaip kur žinau, kad labai jaudinsiuos tai išgeriu vaistų nuo viduriavimo, kad apsidrausčiau. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(enrikyte @ 2009 07 24, 11:10)
Aš kai jaudinuosi pas mane visada paleidžia vidurius. lotuliukas.gif Prieš egzus, ar šiaip kur žinau, kad labai jaudinsiuos tai išgeriu vaistų nuo viduriavimo, kad apsidrausčiau. hihihi.gif

lotuliukas.gif ne tu viena tokia ir man tas pats buna doh.gif
Atsakyti
Sekmes rytoj visoms svociutems, daug geros nuotaikos, gero oro, linksmu ir paklusniu sveciu, na ir atsipalaiduokit ir jus kazkiek, leiskit ir sau pasiinksminti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kedrė @ 2009 07 24, 11:00)
Pakonsultuokite  blush2.gif : kaip turi jaunoji ir jaunasis stovėti santuokų rūmuose per ceremoniją (kuris iš kurios pusės)? Man atrodo, po ceremonijos turi išeiti apsikeitę vietomis? O jaunikiui gėlytę į kurią pusę segti? blush2.gif

turi pasikeisti pusėmis. o kaip sustoti, sustatys jus ten, nesijaudink.

QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 24, 11:06)
Aciu ,kad priminei  lotuliukas.gif
Labas rytas , na mano dezes beveik supakuotos, kazkaip labai didelio nerimo dar nejauciu ,bet pilve kazkas darosi  lotuliukas.gif

sėkmės visoms svočiaujančioms... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 24, 10:02)
rytoj startuoja
liepos 25
Elvita
Roretėlė
manilla
*zadiv*
murmur
jenna
visom gero oro, geru ispudziu, sauniu sveciu, neuzmirstamu akimirku thumbup.gif  mirksiukas.gif nepamirskit - JUS PACIOS GERIAUSIOS  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

niekaip negaliu patiket,kad jau rytoj blink.gif dar liko pora darbelių padaryt,tikiuosi kad viskas bus ok doh.gif

http://www.videovest...stuviu-zaidimai kazkuri prase zaidimu 4u.gif

------------------------------------------

user posted image

Atsakyti