Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(gvatemala @ 2009 07 23, 17:01)
Sveikos svočiutės,

man "darbymetis" nusimato rugpjūčio 29 dieną. Sakau darbymetis, nes esam pakviesti piršliauti diiiiidelėse (apie 70 žmonių) tradicinėse, kaimiškose vestuvėse smile.gif
Norėčiau jūsų patarimo: jaunoji laukiasi  (nėštumas nedidelis, ne visi svečiai ir žino) tad ar verta daryti žaidimą su kopūstais ir laišką gandrui? man asmeniškai laiškas gandrui labai graži idėja, tik ar neatrodys kvailai? jaunoji jau nėščia, o dar laiškus sintinėja?

jai as buciau tavo situacijoje, as daryciau ir laiska gandrui ir vaiko vardo rinkimus, gal kopustu neduociau plesyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 07 23, 12:35)
O kaip dabar puošia liudininkės, piršlienės vaišių krepšius. Kokį laaminą turi liudininkas/piršlys? gal ka sgalite įmesti kokį pavyzduką?

Labutis 4u.gif Mano krepšys bus toks smile.gif
http://i067.radikal....413fa56a236.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2009 07 23, 16:08)
sveikutes, reikia pagalbos mano svociutei ax.gif

klausykit gal esat kur maciusi tokias fotkes ar paveiksliukus - juodos pedos - tipo vyro ir moters, kaipo guli salimais, paskui tos pedos taip, jog atrodo kad vyras lipa ant moters, aspkui kai jau ant virsaus ir vel salimais, na tipo kad pro rakto skylute ziurima ir matosi tik pedos lovoje ax.gif

Gal kuri turit bigsmile.gif  gal apsidalintumet  blush2.gif

Tokias pėdas žadėjo padaryti man draugė. Jau bandė, bet kažkaip sujudėję išėjo, tai žadėjo pirmadienį atnešt iš naujo padarius. O fotkino savo berną su drauge lotuliukas.gif Ir kažkaip sakė uždėjo spynos trafaretą smile.gif Jei gausis, parodysiu, jau kai turėsiu foto

enrikyte, sveika įsijungus į mūsų būrelį drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 23 liepos 2009 - 19:37
dėkui už nuomones smile.gif tai tada taip ir darysiu, laišką siųsim, o kopūstų neplėšysim.
Beje, kas darot busimo vaiko krikštatėvių rinkimą, tai man labai patiko vienas būdas tai padaryti: į vilnonių siūlų kamuolį, kur nors per vidurį, reikia įvinioti čiulptuką (soskę) ir sėdint už stalo duoti svečiams per rankas tą kamuolį išvynioti. Pas ką vyniojant rankose atsidurs soskė, tas ir bus krikštatėvis.
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 23, 18:01)
Sveikos svočiutės,

man "darbymetis" nusimato rugpjūčio 29 dieną. Sakau darbymetis, nes esam pakviesti piršliauti diiiiidelėse (apie 70 žmonių) tradicinėse, kaimiškose vestuvėse smile.gif
Norėčiau jūsų patarimo: jaunoji laukiasi  (nėštumas nedidelis, ne visi svečiai ir žino) tad ar verta daryti žaidimą su kopūstais ir laišką gandrui? man asmeniškai laiškas gandrui labai graži idėja, tik ar neatrodys kvailai? jaunoji jau nėščia, o dar laiškus sintinėja?

aš nedaryčiau šitų dalykų

QUOTE(gvatemala @ 2009 07 23, 22:30)
dėkui už nuomones  smile.gif tai tada taip ir darysiu, laišką siųsim, o kopūstų neplėšysim.
Beje, kas darot busimo vaiko krikštatėvių rinkimą, tai man labai patiko vienas būdas tai padaryti: į vilnonių siūlų kamuolį, kur nors per vidurį, reikia įvinioti čiulptuką (soskę)  ir sėdint už stalo duoti svečiams per rankas tą kamuolį išvynioti. Pas ką vyniojant rankose atsidurs soskė, tas ir bus krikštatėvis.

aš irgi rinksiu su siūlais, tik pas mane nerta virvelė, pati nunėriau, nes siūlai tai labai ploni būtų, virvelė stora, kamuolys didesnis, gražiau atrodo...o ne soskiukas, bet meškiukas viduj pas mane smile.gif ir ne per vidurį, bet gale smile.gif
user posted image va kaip atrodė kai dirbau jį
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 07 23, 21:30)
Labutis  4u.gif  Mano krepšys bus toks  smile.gif
http://i067.radikal....413fa56a236.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
Papildyta:
Tokias pėdas žadėjo padaryti man draugė. Jau bandė, bet kažkaip sujudėję išėjo, tai žadėjo pirmadienį atnešt iš naujo padarius. O fotkino savo berną su drauge  lotuliukas.gif Ir kažkaip sakė uždėjo spynos trafaretą  smile.gif Jei gausis, parodysiu, jau kai turėsiu foto

enrikyte, sveika įsijungus į mūsų būrelį  drinks_cheers.gif

ale ir isradingos tos moteros doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos visos, aš jau po vestuvių. Viskas praėjo čiki. Dėkui dideliausias visoms už pasidalyta informacija. Kaip viskas buvo nuo pat pradžių papasakosiu kokią laisvesnę dieną. Vestuvės buvo vienos dienos, tad kam reikia scenarijaus - rašykit. Atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 07 23, 11:32)
liepos 25
Elvita
Roretėlė
manilla
*zadiv*
murmur
jenna

liepos 31
Vaida&Emilija

rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
ok7ana
liolikė

rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
Rūtamėta
Jolita31

rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
Rasa76
ardeine

rugpjūčio 21
Jolanteleg69

rugpjūčio 22
loretita

rugpjūčio 29
darule

rugsejo 5
vilija s

rugsėjo 26
inrinke

ir as isirasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 23, 11:00)
skgreta,
darule
dėkui...bet truputuką ne tas..mano mama planuoja kai bus žodis tėvams viską daryti vienu metu. ir židinys ir duona, ta su gabaliukais

CIa is linartes issaugojau, gal kokia mintys kils

TĖVŲ PASITIKIMAS
Prie durų į viešbutį jaunuosius pasitinka tėvai. Mamos rankose laiko lėkštutę su duona ir druska, stikliukais su vandeniu. Tėčiai laiko po degančią žvakę.

PIRŠLYS:
Brangūs vaikai, didžiausia laimė tėvams savo vaikus pasitikti su vandeniu, duona, druska ir ugnimi. Vanduo – tai jūsų amžina meilė. Duona lemia derlingumą ir vaisingumą. Druska – vienas seniausių kristalų, saugo nuo blogos energijos. O ugnelė visada sušildo.

JAUNOSIOS MAMA
Miela dukra, brangus žente, mes, tėvai, iš visos širdies linkime, kad jūsų šeimos lauktų giedra ir laiminga ateitis, kad namuose visada rusentų jauki židinio ugnelė, krykštautų mūsų vaikaičiai, kad gyvenimo saulės netemdytų nė menkiausias debesėlis...

Jaunieji dažo duoną į druską ir valgo, geria vandenį, paima žvakes.

SVOČIA:
Kaip duonos riekę laužiate perpus,
Taip teks pasidalyt džiaugsmu ir laime,
Pečius suglaudus teks atremt vargus,
Kurie užklumpa lyg naktis savaime...
Bet kol vienu ritmu dvi širdys plaks,
Išsaugot meilę jums jėgų pakaks!

Paimam žvakes iš jaunųjų.

Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 23, 13:08)
dėkui. čia vienas iš krikštynų angelų. konkrečiai šitas skirtas mano mamai biggrin.gif labai jau ji kavą mėgsta  tongue.gif

biggrin.gif o ka as sakiau ,kad darai kazkokias grozybes ir nustebinsi mus, taip ir yra , jau laabai grazus angeliukai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Mano laikas bega , o galva tuscia kaip puodyne

Gal kuri is jusu nepagailetut vestuvinio kryziazodzio

labai busiu dekinga
astarna@gmail.com

ir dar - pasiulykit ka galiu padovanot tevams ....
II diena sveikinsiu vestuvininkus.
Jauniesiems - prijuostes
sveciams - padekos rastai
tevams - ....... g.gif

Pintines grazios - o ka jus ten desit

jauciu stogas vaziuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarna: 24 liepos 2009 - 08:01
astarna, aš kūriau kryžiažodį. parašyk man sandrava(eta)gmail.com
dayg klausimų bendrų, tai tiks ir tau. o kiti asmeniški, tuos pakeisi gal g.gif

vakar atspausdino bažnyčios liudijimą. kaip tikras bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 24 liepos 2009 - 08:19
Sveikutės, labai ačiukas už priėmimą. 4u.gif Tai ir vaišinu visas.

user posted image

Dabar klausimuką turiu kaunietėms. Planuoju gal ryt važiuoti į urmo bazę. Parašykit kur galima ieškoti tokių daiktų kaip prijuostė ir skarelė ir kažkuri rašė apie tuos stikliukus šviečiančius. Tai irgi parašykit kur ieškoti, kad nereiktų labai daug blūdinti, nes urme jau gal 3 metai nebuvau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(enrikyte @ 2009 07 24, 10:40)
Dabar klausimuką turiu kaunietėms. Planuoju gal ryt važiuoti į urmo bazę. Parašykit kur galima ieškoti tokių daiktų kaip prijuostė ir skarelė ir kažkuri rašė apie tuos stikliukus šviečiančius. Tai irgi parašykit kur ieškoti, kad nereiktų labai daug blūdinti, nes urme jau gal 3 metai nebuvau. schmoll.gif

man tas urmas tai schmoll.gif aš kiek išvaikštau, nelabai ką randu...
prijuosčių įvairių senukuose pilna ir nebrangios tikrai smile.gif
o stikliukų gal ir yra...bent jau aš įvairios vestuvinės atributikos mačiau tuose naujuose vagonėliuose...bet ten pridaryta visko reikia nereikia...pažiūrėjau ir nieko nepirkau. ką reikia, pasigaminau pati
Papildyta:
tėvams mes, piršliai, neiko nedovanosim. jaunieji turės žodį, tegu kalba, dovanoja smile.gif
tik 1 dieną išlydint brolį aš mamai seną mūsų pasakų knygą duosiu, radau tokią suplėšytą, patriušusią, tai paklijavau, aplenkiau, įdėjau 1 lapą su gražiais žodžiais ir į tą temą pakalbėsiu kažką. bet čia todėl, kad mano mama
Atsakyti