Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 23, 13:08)
dėkui. čia vienas iš krikštynų angelų. konkrečiai šitas skirtas mano mamai biggrin.gif labai jau ji kavą mėgsta  tongue.gif

biggrin.gif nu bet tu ta tikrai nereali, sitiek sauniu darbeliu pridarei ir krikstynom ir vestuvem, saunuole thumbup.gif . Kaip tu viska suspeji ir krikstynom ir dar vestuvem ruostis? Omaziukui filmuka darai su power point ar su picasa?
Atsakyti
APIE DUONĄ
Brangūs vaikai, didžiausia laimė tėvams su duona ir druska pasitikti Dievo palaiminimą gavusius savo vaikus. Perlaužkite šią duonos riekę, pasidalykite ir žinokite:
Kaip duonos riekę laužiate perpus, Taip teks pasidalyt džiaugsmu ir laime, Pečius suglaudus teks atremt vargus, Kurie užklumpa lyg naktis savaime... Bet kol vienu ritmu dvi širdys plaks, Išsaugot meilę jums jėgų pakaks!
Miela dukra, brangus žente, mes, tėvai, iš visos širdies linkime, kad jūsų šeimos lauktų giedra ir laiminga ateitis, kad namuose visada rusentų jauki židinio ugnelė, krykštautų mūsų vaikaičiai, kad gyvenimo saulės netemdytų nė menkiausias debesėlis...
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 23, 14:13)
biggrin.gif  nu bet tu ta tikrai nereali, sitiek sauniu darbeliu pridarei ir krikstynom ir vestuvem, saunuole  thumbup.gif . Kaip tu viska suspeji ir krikstynom ir dar vestuvem ruostis? Omaziukui filmuka darai su power point ar su picasa?

neklausk...kažkaip spėju...gal namai netvarkyti, gal valgyt ne kulinariniai šedevrai smile.gif mažiuku pasirūpinu smile.gif viskas normaliai...vakare vyras padeda.
norėjau su picasa, bet žinok nesupratau iš kelių karų kaip ten filmuko juodraštį išsaugot, kad po kiek laiko leistų toliau kurti...tai ir nebesigilinau, ėmiau powerpoint, nuotraukas, judančius meškiukus ir jau baiginėju. smile.gif
o vestuvėms, tai 2 filmukai, vienas tas trumpas 5 -6 min. su picasa pagal legendą (bus pradžioj kaip tostas už moterį ir vyrą). kitas jau po 12 iš jaunųjų foto + muzika. na ten tai cirkas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 07 21, 17:27)
help.gif  help.gif  help.gif  Svočiutės padėkit  help.gif  help.gif  help.gif Veriu saldainių virvę stalo išpirkimui, tačiau nei siūlas nei su susegėju, kur lapus susega, saldainių neišeina susegti, plyšta ir plyšta  doh.gif Kaip jūs tvirtinot tuos saldainius???

as tai risau su ta pacia juostele ant kurios ir dariau thumbup.gif

Mano mazajai jau geeriau tai prisedau prie scenarijaus doh.gif ir iskilo klausimas kada uzdegti seimos zidini g.gif nes asmeniskai mano vestuvese tai ji uzdege po to kai isrinko stalo valdzia, kitur radau, kad po 12 val. Tai kada ji reikia uzdegti?
Atsakyti
Sveikos svočiutės. 4u.gif Dažnai užsuku pas jus paskaitinėti, nes ir man pačiai šiuo metu aktualu, nes rugpjūčio 8 dieną turėsim piršliauti. ax.gif Tiesa pasakius nieko dar neturiu, (tik scenarijų, nuo kitų vestuvių, popieriukus saldainiams ir pintinę) kažkaip ir noro nėra nes trūkumas finansų. doh.gif Reikės skolinti. unsure.gif Žmonių vestuvėje bus apie 80, tik tiek, kad antros dienos nebus. schmoll.gif Iš antros dienos tik vainikėlio nusegimas, skarelė, prijuostė. Jokio piršlio korimo, ar svočios karvojaus. Sakiau jau reikia rimtai susiimti, nes praeitą naktį jau antrą kartą sapnavau, kad šiandien vestuvės, o aš nieko neturiu. doh.gif Tai ar priimsit mane į savo būrį? bigsmile.gif
Atsakyti
skgreta aciu uz skryneles turinio papasakojima 4u.gif mirksiukas.gif
Mandra Sandra tavo angelai thumbup.gif wub.gif
as siandien pirkau seimos zidini thumbup.gif
viskas juda i prieki drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
enrikyte sveika prisijungus i musu buri drinks_cheers.gif
miskininkele deg zidini tada, kada atrodo tau kad tinkamiausias momentas mirksiukas.gif as degsiu per antra uzsedima, pries 12val. g.gif
Atsakyti
DARULE - koki pirkai seimos zidini. Man tai didziausias galvosukis - kokio noriu negaunu . Reiks ieskot kitu variantu
Atsakyti
sveikutes, reikia pagalbos mano svociutei ax.gif

klausykit gal esat kur maciusi tokias fotkes ar paveiksliukus - juodos pedos - tipo vyro ir moters, kaipo guli salimais, paskui tos pedos taip, jog atrodo kad vyras lipa ant moters, aspkui kai jau ant virsaus ir vel salimais, na tipo kad pro rakto skylute ziurima ir matosi tik pedos lovoje ax.gif

Gal kuri turit bigsmile.gif gal apsidalintumet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 07 23, 15:08)
DARULE - koki pirkai seimos zidini. Man tai didziausias galvosukis - kokio noriu negaunu . Reiks ieskot kitu variantu

zidinio foto issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės,

man "darbymetis" nusimato rugpjūčio 29 dieną. Sakau darbymetis, nes esam pakviesti piršliauti diiiiidelėse (apie 70 žmonių) tradicinėse, kaimiškose vestuvėse smile.gif
Norėčiau jūsų patarimo: jaunoji laukiasi (nėštumas nedidelis, ne visi svečiai ir žino) tad ar verta daryti žaidimą su kopūstais ir laišką gandrui? man asmeniškai laiškas gandrui labai graži idėja, tik ar neatrodys kvailai? jaunoji jau nėščia, o dar laiškus sintinėja?
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 23, 15:02)
as tai risau su ta pacia juostele ant kurios ir dariau thumbup.gif

Mano mazajai jau geeriau tai prisedau prie scenarijaus  doh.gif  ir iskilo klausimas kada uzdegti seimos zidini g.gif  nes asmeniskai mano vestuvese tai ji uzdege po to kai isrinko stalo valdzia, kitur radau, kad po 12 val. Tai kada ji reikia uzdegti?

Cai kaip jau tu nuspresi 4u.gif As pirma karta kai ejau,buvau nusprendusi daryti pries 12,bet muzikantai man pasiule daryti grizus po visu valdziu rinkimu
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 23, 17:01)
Sveikos svočiutės,

man "darbymetis" nusimato rugpjūčio 29 dieną. Sakau darbymetis, nes esam pakviesti piršliauti diiiiidelėse (apie 70 žmonių) tradicinėse, kaimiškose vestuvėse smile.gif
Norėčiau jūsų patarimo: jaunoji laukiasi  (nėštumas nedidelis, ne visi svečiai ir žino) tad ar verta daryti žaidimą su kopūstais ir laišką gandrui? man asmeniškai laiškas gandrui labai graži idėja, tik ar neatrodys kvailai? jaunoji jau nėščia, o dar laiškus sintinėja?

Man asmeniskai grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2009 07 23, 16:01)
Sveikos svočiutės,

Norėčiau jūsų patarimo: jaunoji laukiasi  (nėštumas nedidelis, ne visi svečiai ir žino) tad ar verta daryti žaidimą su kopūstais ir laišką gandrui? man asmeniškai laiškas gandrui labai graži idėja, tik ar neatrodys kvailai? jaunoji jau nėščia, o dar laiškus sintinėja?

nemanau, kad cia sveciu reikalas, ar jus siusit gandrui laiska, man yra l.grazu, o juk ne visi ir matys, jei gamtoj su pulku tik siusit ta laiska mirksiukas.gif
Atsakyti