Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

dėkui smile.gif

iš kur atsisiųsti ančiukų šokio muziką? gal kas galit padėt...mano dc vėl streikuoja
Atsakyti
Sveikos mamytes.Esu naujoke,nors jau seniai uzsugdavau pas jus svecius pasiskaitineti ivairiomis temomis.Po menesio ir mes eisim pirsliauti bet labai bijau kad gali nepasisekti,nes man tai pirmas kartas.Skaiciau vienai mamytei reikia laikrastuko turiu ji padarius,kai ka savo pridejus kai ka nusikopinus.Siaip dar reikia pakoreguoti bet kam reikia galiu atsiusti.Tik nemoku ideti jo cia blush2.gif mano el. pastas rmatikiuniene@gmail.com rasykit kam reikia.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 23, 12:34)
dėkui smile.gif

iš kur atsisiųsti ančiukų šokio muziką? gal kas galit padėt...mano dc vėl streikuoja

As turiu , g.gif kaip tau atsiusti

Štai cia parsisiust gali mirksiukas.gif
http://www.2shared.c...Dance_Song.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zadiv*: 23 liepos 2009 - 10:55
liepos 25
Elvita
Roretėlė
manilla
*zadiv*
murmur

liepos 31
Vaida&Emilija

rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
ok7ana
liolikė

rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
Rūtamėta
Jolita31

rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
Rasa76
ardeine

rugpjūčio 21
Jolanteleg69

rugpjūčio 22
loretita

rugpjūčio 29
darule

rugsejo 5
vilija s

rugsėjo 26
inrinke

Atsakyti
Sveikutės, dar noriu paklausti dėl šeimos židinio. Aš maniau kadžidiniu turi rūpintis liudininkai ir paduoti tėveliam, o jaunoji sako kad čia tėvelių darbas. kaip yra iš tikro? O kaip dabar puošia liudininkės, piršlienės vaišių krepšius. Kokį laaminą turi liudininkas/piršlys? gal ka sgalite įmesti kokį pavyzduką? Tikrai neįsivaizduoju daabrtiniš papuošimų nes vestuvėse liudininke buvau prieš 8 m. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iquana: 23 liepos 2009 - 11:45
QUOTE(iquana @ 2009 07 23, 12:35)
Sveikutės, dar noriu paklausti dėl šeimos židinio. Aš maniau kadžidiniu turi rūpintis liudininkai ir paduoti tėveliam, o jaunoji sako kad čia tėvelių darbas. kaip yra iš tikro?

Na cia daro kiekvienas taip kaip sugalvoja ir kaip susitaria, mano janieji patys nusipirko. Jei taviskai nori patys pirktis, lai perka, tau maziau islaidu bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,mano darbeliai kazkaip apstojo,nezinau,nesimato siomis dienomis,taiir neprievartauju saves ax.gif
isirasysiu ir save i sarasiuka blush2.gif

liepos 25
Elvita
Roretėlė
manilla
*zadiv*
murmur

liepos 31
Vaida&Emilija

rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
ok7ana
liolikė

rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
Rūtamėta
Jolita31

rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
Rasa76
ardeine

rugpjūčio 21
Jolanteleg69

rugpjūčio 22
loretita

rugpjūčio 29
darule

rugsejo 5
vilija s

rugsėjo 12
Šypsenėlė24

rugsėjo 26
inrinke
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 23, 13:43)
Na cia daro kiekvienas taip kaip sugalvoja ir kaip susitaria, mano janieji patys nusipirko. Jei taviskai nori patys pirktis, lai perka, tau maziau islaidu bus  mirksiukas.gif

biggrin.gif jei jie nori lai ir perkasi, teisingai sakai, kad per daug nereikia priešintis jaunųjų norams lotuliukas.gif

O kada čia reikia mėtytis tuos daikčiukus, išeinant iš namų prieš santuokos rūmus, ar po santuokos rūmų ir bažnyčios???
VESTUVINIAI PAPROČIAI

Einant prie vestuvinių mašinų, svečiai apipila jaunuosius „lietumi“iš:
ryžių, graikų, kruopų, kad šeima turėtų daug vaikų;
iš saldainių, kad gyvenimas būtų saldus;
iš smulkių monetų, kad gyventų šeima turtingai;
iš gėlių lapelių ir konfeti, kad gyvenimas būtų gražus ir romantiškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iquana: 23 liepos 2009 - 11:48
zadiv, dėkui 4u.gif

ne į temą vaizdai:
rytinės kavos angelas
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 23, 12:58)
zadiv, dėkui  4u.gif

ne į temą vaizdai:
rytinės kavos angelas
user posted image
user posted image

oi kaip grazu wub.gif
Atsakyti
dėkui. čia vienas iš krikštynų angelų. konkrečiai šitas skirtas mano mamai biggrin.gif labai jau ji kavą mėgsta tongue.gif
Atsakyti
ManraSandra,labai grazu wub.gif
Atsakyti