Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XX

QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 23, 08:26)
labas rytas ,kazkaip sarasiukas likes toli toli

Labutis visoms 4u.gif .
As ir apie tai pagalvojau smile.gif , saunuole ,kad ikelei arciau.

Mandra Sandra
Ko tu tokia aprimusi, ar atostogos pries starta, ar darbelius darai, tai prasom parodyti ka naujo sukurei mirksiukas.gif

astarna
Na juk tu zinai ,kad mes cekavnos biggrin.gif tai prasom rodyti,laukiam
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 23, 08:43)
Labutis visoms 4u.gif .
As ir apie tai pagalvojau smile.gif , saunuole ,kad ikelei arciau.

Mandra Sandra
Ko tu tokia aprimusi, ar atostogos pries starta, ar darbelius darai, tai prasom parodyti ka naujo sukurei mirksiukas.gif

astarna
Na juk tu zinai ,kad mes cekavnos biggrin.gif tai prasom rodyti,laukiam

pasaryk mail idesiu
Atsakyti
labas
loretita, aprimusi, aprimusi...žiūriu, kad daugumą aš pasidarius, dėlioju taškus ant i...paskutines dienas rengiausi krikštynoms, ieškojau sau ir vaikui drabužėlių, baigėm angelus pagaliau, pritvirtinom vielutes, užrašėm kam kuris. man asmeniškai atrodo thumbup.gif nesigiriu, bet tikrai jaučiu, kad man jie pavyko blush2.gif smagu bus dovanoti savo rankų darbo kūrinius. dar kuriu krikštynoms skaidres iš nuotraukų apie Benuką, mūsų šeimą...tas l. užtrunka, nes vaiko foto daug, pasakyti noris daug, bet reikia atsijoti esmę...atsirinkti svarbiausius momentus. dar noriu rašyti taip lyg jo akimis, todėl kartais sunku sugalvoti rodos elementarų tekstuką po nuotrauka.

vestuvėms niekelius baiginėjam: spynas vyras parvežė išgraviruotas, padarėm piršlio išskyrų butelį. pas mus bus ančiukas šlapimui, ten pilsim atsuktuvą(šlapimą), o užkąsti gaus iš naktipuodžio dešrelių su garstyčiom, kas bus piršlio maistas, padarytas iš baimės. jei nupirksiu, bus dar man ant kaklo tualetinio popieriaus ritinėlis (iš alandeco kokį įdomesnį paimsiu) nusivalyti po maisto ir gėrimo burną smile.gif piršlys mus mergina...sugalvojau perkurti testamentą. ir pabaigoj jis sakys, kad svarbiausias punktas dėl ko negalim bausti, kad jis ne tas žmogus, o jau pasidaręs lyties keitimo operaciją, ir prašau pagarbiau elgtis su damom. balius tęsiasi. ir čia paprašysiu jaunųjų gelbėti ne kaip senoviškai rankšluosčiu, bet pasiūlyti šampano. o aš sakysiu, kad jeigu jau jaunieji siūlo šampano, tai susitaikymas akivaizdus. tikiuosi pavyks mums...
nefotkinu kol kas...reikės prieš pat jau vestuves viską įamžinti smile.gif

kai rašėt apie duoną, nekreipiau dėmesio...dabar mama terorizuoja, kad surasčiau jai žodžius. prašau, įdėkit. neturiu laiko ieškoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 23 liepos 2009 - 09:03
laba visom, na ir orelis siandien doh.gif
Romeniukas ieskok krutintoju emeile lotuliukas.gif
astarna ir man l.idomu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 23 liepos 2009 - 09:07
[quote=*zadiv*,2009 07 23, 08:26]
labas rytas ,kazkaip sarasiukas likes toli toli

o as kazkur dingau is saraselio ax.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
As jau lyg ir i pabaiga su scenarijum kaip sunku viska atsirinkti, atrodo pasidariau plana ka desiu, galvoje turejau, bet kai reikia atsirinkti ir viska susideti tai labai sunku pasidaro, nes sunku atrinkti ivairius zodzius. norisi kuo trumpiau, bet net nezinau kaip sutilpti i laika reikes ir tiek dag iki 12 padaryti.
Dar liko del pirslio korimo sugalvoti ir lyg jau bus baigtas mano scenarijus, tada suziuresiu ko man truksta is pirkiniu, na ir dar daug maketavimo darbeliu laukia, tikiuosi spesiu, jau baugu darosi unsure.gif , sedziu per naktis taip pat kai mokiausi, leki leki ir nieko nespeji doh.gif . Dar kita savaitgali mergvakaris tai ir ten dar darbeliu laukia. doh.gif
QUOTE(darule @ 2009 07 22, 21:28)
notworthy.gif  lotuliukas.gif aciu lotuliukas.gif
taip pat siandien dar pirkau prijuoste jaunajai su virtuvine pirstine, ir sau papuosalus vestuvem thumbup.gif  wub.gif kazkaip prie raudonos sukneles man norejos juodu papuosalu, o nuomoj tokiu neturi, tai siand. nusipirkau pati thumbup.gif
Papildyta:
turiu toki kl. g.gif
tai cia kraicio skrynia vietoj skareles su 4kampais kai buna, ar dovanoja ir kraicio skrynia ir skarele?kazkaip cia nieko nesuprantu g.gif  doh.gif

Aha cia kaip ir skarele, bet mes skareles nedarysi, skarele darys tevai per islydejima, vaikam dovanos keturis namu kampus, na as bent jiems taip pasiulysiu, tai nezinau ar jiems patiks si mintis. O as darysiu kraicio skryne, kai buvau per atostogas labai gracia radau, negalejau atsispirti, tik dar i ja pridesiu papildomos atributikos.

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 23, 10:01)
labas
loretita, aprimusi, aprimusi...žiūriu, kad daugumą aš pasidarius, dėlioju taškus ant i...paskutines dienas rengiausi krikštynoms, ieškojau sau ir vaikui drabužėlių, baigėm angelus pagaliau, pritvirtinom vielutes, užrašėm kam kuris. man asmeniškai atrodo  thumbup.gif nesigiriu, bet tikrai jaučiu, kad man jie pavyko  blush2.gif smagu bus dovanoti savo rankų darbo kūrinius. dar kuriu krikštynoms skaidres iš nuotraukų apie Benuką, mūsų šeimą...tas l. užtrunka, nes vaiko foto daug, pasakyti noris daug, bet reikia atsijoti esmę...atsirinkti svarbiausius momentus. dar noriu rašyti taip lyg jo akimis, todėl kartais sunku sugalvoti rodos elementarų tekstuką po nuotrauka.

vestuvėms niekelius baiginėjam: spynas vyras parvežė išgraviruotas, padarėm piršlio išskyrų butelį. pas mus bus ančiukas šlapimui, ten pilsim atsuktuvą(šlapimą), o užkąsti gaus iš naktipuodžio dešrelių su garstyčiom, kas bus piršlio maistas, padarytas iš baimės. jei nupirksiu, bus dar man ant kaklo tualetinio popieriaus ritinėlis (iš alandeco kokį įdomesnį paimsiu) nusivalyti po maisto ir gėrimo burną smile.gif piršlys mus mergina...sugalvojau perkurti testamentą. ir pabaigoj jis sakys, kad svarbiausias punktas dėl ko negalim bausti, kad jis ne tas žmogus, o jau pasidaręs lyties keitimo operaciją, ir prašau pagarbiau elgtis su damom. balius tęsiasi. ir čia paprašysiu jaunųjų gelbėti ne kaip senoviškai rankšluosčiu, bet pasiūlyti šampano. o aš sakysiu, kad jeigu jau jaunieji siūlo šampano, tai susitaikymas akivaizdus. tikiuosi pavyks mums...
nefotkinu kol kas...reikės prieš pat jau vestuves viską įamžinti smile.gif

kai rašėt apie duoną, nekreipiau dėmesio...dabar mama terorizuoja, kad surasčiau jai žodžius. prašau, įdėkit. neturiu laiko ieškoti  blush2.gif

Greta: S ir L, didžiausia laimė tėvams savo vaikus pasitikti su vandeniu, duona, druska. Vanduo – tai jūsų amžina meilė. Duona lemia derlingumą ir vaisingumą. Druska – vienas seniausių kristalų, saugo nuo blogos energijos.
Tėvai: Mieli vaikai, Priimkite iš mūsų rankų tris gyvenimo simbolius, kad būtumėte turtingi, sveiki ir laimingi, kad gyventumėte santarvėje, laužkite riekelę duonos, nes duona tai turtas, padažykite ją į druską, nes druska tai Jūsų bendro gyvenimo skonis, užgerkite vandeniu, nes vanduo – tai gyvybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 23 liepos 2009 - 09:23
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 23, 09:01)
kai rašėt apie duoną, nekreipiau dėmesio...dabar mama terorizuoja, kad surasčiau jai žodžius. prašau, įdėkit. neturiu laiko ieškoti  blush2.gif

Vaikai, šiandien pasitinkam jus su duona, druska ir vandeniu. Vanduo – tai jūsų amžina meilė, gyvybės šaltinis. Duona lemia derlingumą ir vaisingumą. Druska – vienas seniausių kristalų, saugo nuo blogos energijos.
Būkite visada paprasti ir teisingi, taupūs ir santūrūs, o kartu ir dosnūs, kaip ši duona. Visada sugrįžkite prie vaišingo tėvų stalo. Priimkit šią duoną ir druską iš mūsų rankų ir išsaugokite jos kvapą ir šilumą. Mylėkite gyvenimą kaip žemė myli duoną, kaip obelys myli pavasarį, kaip mes mylim jus.

mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos ,priminkit kurios gerai pamenat kaip ten vyksta visas pirslio korimas ir ko reikia ,as kazkaip sitam maziausiai pasiruosus, nes pradzioj visa vestuve turej but viena diena ,o dabar bus ir antra diena ir bus pirslio korimas tai va dabar problema is ko padaryt pirslio krauja, tiksliau bus pirslio prakaitas pas mus ir ko dar reikia .
Atsakyti
skgreta,
darule
dėkui...bet truputuką ne tas..mano mama planuoja kai bus žodis tėvams viską daryti vienu metu. ir židinys ir duona, ta su gabaliukais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 23 liepos 2009 - 10:00
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 07 23, 09:18)
[ o as kazkur dingau is saraselio  ax.gif  verysad.gif

mirksiukas.gif prasome paciai isirasyti mirksiukas.gif ir busi sarasiuke mirksiukas.gif

skgreta o ka dar desi i ta kraicio skrynia? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 23 liepos 2009 - 10:03
man asmeniskai sitie grazus zodziai

----- Brangūs vaikai, didžiausia laimė tėvams savo vaikus pasitikti su vandeniu, duona, druska ir ugnimi. Vanduo – tai jūsų amžina meilė. Duona lemia derlingumą ir vaisingumą. Druska – vienas seniausių kristalų, saugo nuo blogos energijos. O ugnelė visada sušildo.

-------- Kaip duonos riekę laužiate perpus,
Taip teks pasidalyt džiaugsmu ir laime,
Pečius suglaudus teks atremt vargus,
Kurie užklumpa lyg naktis savaime...
Bet kol vienu ritmu dvi širdys plaks,
Išsaugot meilę jums jėgų pakaks!

Na bet oras siandien doh.gif

Oi jau kartojuosi truputi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zadiv*: 23 liepos 2009 - 10:04
QUOTE(darule @ 2009 07 23, 11:00)
mirksiukas.gif prasome paciai isirasyti mirksiukas.gif ir busi sarasiuke mirksiukas.gif

skgreta o ka dar desi i ta kraicio skrynia? blush2.gif  ax.gif

desiu 2009 metu laidos pinigelius, kad atnestu jiems laime, kad pinigu visada turetu tiek kiek reikia nei per daug nei per mazai, dar galvoju ideti nedidele medaus statinaite (jei rasiu) kad buciniai butu visada saldus, kailio gabaliuka- turto ir silumos simboli, kompasa- kad eidami gyvenimo keliu nepasiklystu, o pasiklyde rastu tinkama krypti, dar darysiu tokius maisiukus, cia pasisklolinau ideja is sm, tik as ja kitaip pateikiu:kai liudna, kai salta susipykus, vaziuojant i pasimatyma su mazuoju ageliuku, kai truksta pinigu, svenciant pirmasias vestuviu metines. I maiselius sudesiu atributus, tik dar tiksliai nenusprendziau ka, kai salta degtuku ir pasiulyma uzsidegti seimos zidini, kai liudna- pasiulymas pasiskaityti sveciu knyga, kai susipksti, pasiulymas pavartyti vestuviu albuma ir isgerti sampano, vaziuojant susitikti su angeliuku - vilnones kojinytes ir pasiulymas nepamirsti pasiimti sampano apklijuoto saldainiais, bei vardu sirdeles. Tik nezinau ar man cia tilps viskas i ta skrynele biggrin.gif
Dar prie vis to jiems padovanosiu toki papuosta buteli, i kuri bus sudeti ju seimos gyvenimo planai 10 metu, kuriuos jie surasys per bernvakari ir mergvakari.
Atsakyti