Sveikos,
As jau lyg ir i pabaiga su scenarijum kaip sunku viska atsirinkti, atrodo pasidariau plana ka desiu, galvoje turejau, bet kai reikia atsirinkti ir viska susideti tai labai sunku pasidaro, nes sunku atrinkti ivairius zodzius. norisi kuo trumpiau, bet net nezinau kaip sutilpti i laika reikes ir tiek dag iki 12 padaryti.
Dar liko del pirslio korimo sugalvoti ir lyg jau bus baigtas mano scenarijus, tada suziuresiu ko man truksta is pirkiniu, na ir dar daug maketavimo darbeliu laukia, tikiuosi spesiu, jau baugu darosi
, sedziu per naktis taip pat kai mokiausi, leki leki ir nieko nespeji
. Dar kita savaitgali mergvakaris tai ir ten dar darbeliu laukia.
QUOTE(darule @ 2009 07 22, 21:28)
Aha cia kaip ir skarele, bet mes skareles nedarysi, skarele darys tevai per islydejima, vaikam dovanos keturis namu kampus, na as bent jiems taip pasiulysiu, tai nezinau ar jiems patiks si mintis. O as darysiu kraicio skryne, kai buvau per atostogas labai gracia radau, negalejau atsispirti, tik dar i ja pridesiu papildomos atributikos.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 23, 10:01)
labas
loretita, aprimusi, aprimusi...žiūriu, kad daugumą aš pasidarius, dėlioju taškus ant i...paskutines dienas rengiausi krikštynoms, ieškojau sau ir vaikui drabužėlių, baigėm angelus pagaliau, pritvirtinom vielutes, užrašėm kam kuris. man asmeniškai atrodo
nesigiriu, bet tikrai jaučiu, kad man jie pavyko
smagu bus dovanoti savo rankų darbo kūrinius. dar kuriu krikštynoms skaidres iš nuotraukų apie Benuką, mūsų šeimą...tas l. užtrunka, nes vaiko foto daug, pasakyti noris daug, bet reikia atsijoti esmę...atsirinkti svarbiausius momentus. dar noriu rašyti taip lyg jo akimis, todėl kartais sunku sugalvoti rodos elementarų tekstuką po nuotrauka.
vestuvėms niekelius baiginėjam: spynas vyras parvežė išgraviruotas, padarėm piršlio išskyrų butelį. pas mus bus ančiukas šlapimui, ten pilsim atsuktuvą(šlapimą), o užkąsti gaus iš naktipuodžio dešrelių su garstyčiom, kas bus piršlio maistas, padarytas iš baimės. jei nupirksiu, bus dar man ant kaklo tualetinio popieriaus ritinėlis (iš alandeco kokį įdomesnį paimsiu) nusivalyti po maisto ir gėrimo burną
piršlys mus mergina...sugalvojau perkurti testamentą. ir pabaigoj jis sakys, kad svarbiausias punktas dėl ko negalim bausti, kad jis ne tas žmogus, o jau pasidaręs lyties keitimo operaciją, ir prašau pagarbiau elgtis su damom. balius tęsiasi. ir čia paprašysiu jaunųjų gelbėti ne kaip senoviškai rankšluosčiu, bet pasiūlyti šampano. o aš sakysiu, kad jeigu jau jaunieji siūlo šampano, tai susitaikymas akivaizdus. tikiuosi pavyks mums...
nefotkinu kol kas...reikės prieš pat jau vestuves viską įamžinti
kai rašėt
apie duoną, nekreipiau dėmesio...dabar mama terorizuoja, kad surasčiau jai žodžius. prašau, įdėkit. neturiu laiko ieškoti
Greta: S ir L, didžiausia laimė tėvams savo vaikus pasitikti su vandeniu, duona, druska. Vanduo tai jūsų amžina meilė. Duona lemia derlingumą ir vaisingumą. Druska vienas seniausių kristalų, saugo nuo blogos energijos.
Tėvai: Mieli vaikai, Priimkite iš mūsų rankų tris gyvenimo simbolius, kad būtumėte turtingi, sveiki ir laimingi, kad gyventumėte santarvėje, laužkite riekelę duonos, nes duona tai turtas, padažykite ją į druską, nes druska tai Jūsų bendro gyvenimo skonis, užgerkite vandeniu, nes vanduo tai gyvybė.