Įkraunama...
Įkraunama...

Užsakymai pakeisti vartotojo vardą

Prašau pakeisti niką į burbanti princiesa
Dekoju.
Atsakyti
prasau pakeisti mano nicka i TinaRa
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 28, 18:15)
Prašau pakeisti niką į    burbanti princiesa
Dekoju.

burbanti blink.gif blink.gif lotuliukas.gif nu nedaryk to poster_dont.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 10 28, 22:03)
burbanti blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  nu nedaryk to poster_dont.gif

biggrin.gif Negasliu ,Skorpiono menesi -esu princiesa ...ir ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 28, 22:18)
biggrin.gif Negasliu ,Skorpiono menesi -esu princiesa ...ir ne kitaip  biggrin.gif

mdaaa ir nieko cia jau nebepridursi.princiesa lotuliukas.gif nu negaliu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 28, 21:18)
biggrin.gif Negasliu ,Skorpiono menesi -esu princiesa ...ir ne kitaip  biggrin.gif

tokiu atveju jums "Skorpiono menuo" tęsis pusmetį - iki balandžio 29 dienos biggrin.gif Nes vardą keisti galima kartą per pusmetį:

QUOTE(SuperMama @ 2009 07 20, 17:13)
Sveiki,

Informuojame, kad vardai keičiami tik dėl rimtų priežasčių, ir tik kartą per 6 mėnesius. Todėl prašome dalyvių labai rimtai apgalvoti savo pasirinkimą.

Lauksim jūsų patvirtinimo, kad susipažinote su šia vardo keitimo taisykle, ir tikrai vardą keisti norite. Ačiū!

---------------------------------------------------------------------------------

QUOTE(sinse:P @ 2009 10 28, 20:47)
prasau pakeisti mano nicka i TinaRa

Sveiki,

toks vartotojo vardas jau yra naudojamas ( tinara = TinaRa, nes vardų keitimo sistema neskiria didžiųjų ir mažųjų raidžių). Todėl jums reiktų pasirinkti kitokį vardą. O pasitikrinti, ar jūsų naujas susigalvotas vardas dar nenaudojamas kito dalyvio, galima čia: NARIAI Paieška:
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2009 10 29, 09:18)
tokiu atveju jums "Skorpiono menuo" tęsis pusmetį - iki balandžio 29 dienos  biggrin.gif Nes vardą keisti galima kartą per pusmetį:
Lauksim jūsų patvirtinimo, kad susipažinote su šia vardo keitimo taisykle, ir tikrai vardą keisti norite. Ačiū!

Be problemų biggrin.gif .Sutinku patapti burbanti princiesa visam pusmečiui . biggrin.gif
Aciū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 29 spalio 2009 - 09:43
Sveiki, prašau pakeisti niką į nodo.
Atsakyti
Laba diena,prasau pekeisti nika i *Kaledine* wub.gif
Atsakyti
Sveiki, prašau pakeiskit mano niką į škac
Atsakyti
Sveiki, prasau pakeisti mano nika i rumbaciacia

Aciu 4u.gif
Atsakyti