Įkraunama...
Įkraunama...

Užsakymai pakeisti vartotojo vardą

Prašau pakeisti mano vardą į Neringytė.dėkui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringyte: 03 rugsėjo 2009 - 18:45
Gal rudeninis vėjas atneš iš supermamų ką nors, kad vardą pakeistų? Norėčiau diasaja.
Atsakyti
Pakeiskite prasau mano varda i ~PERASTRA~ (didziosiomis raidemis). Aciu 4u.gif
Atsakyti
Pakeiskite mano nick'a i DiStyle smile.gif Aciukas 4u.gif
Atsakyti
prasau pakeisti mano nika i ~~~girl dis@ppe@red~~~ bigsmile.gif
Atsakyti
Prašau mano vartotojo vardą pakeisti į Tylenė. dėkoju iš anksto nors ir matau, kad tema negyva unsure.gif .
Atsakyti
Prasau pakeisti mano varda i Moller 4u.gif
Aciu
Atsakyti

i 
Labai atsiprašome už laikinus nepatogumus; š.m. rugsėjo mėn. antroje pusėje, po ilgų vasaros atostogų meto,   viskas stos į savas vėžes, ir administravimo darbai vyks kur kas greičiau. Labai prašome Jūsų visų kantrybės, ačiū, kad palauksite ir pasiliksite su mumis!  
wub.gif
Atsakyti
Labutis,
Nors esu cia tik viena diena, bet jau noriu pasikeisti nick'a nes labai daug zmoniu klausia as vyras ar mergina, man nera malonu, taigi prasau Mylimukass pakeisti i *Pupse* beje patikrinau nariu sarase tokio vardo nera. taigi labai prasau. Aciu is anksto bigsmile.gif

Labai prasau kad pirma butu dizioji raide. taigi kas butu *Pupse* nes is mazosios labai negraziai atrodo, tai labai pageidauju pakeisti mano nick'a ir kad pirma butu didzioji raide, geriau kad tai butu skubu, nes su viena drauge susiriejom neva as jos nika pavogiau. na zodziu tikiuosi kad greitu laiku pakeisite 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,ar galit pakeisti mano nicka i *Mylka*
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gracija13: 05 rugsėjo 2009 - 21:13
prasau pakeisti mano nika i selga aciu!
p.s. kada planuojamas keitimas?
Atsakyti
Gal galite pakeisti mano nick'ą į Title? smile.gif Dėkoju smile.gif
Atsakyti