Gal rudeninis vėjas atneš iš supermamų ką nors, kad vardą pakeistų? Norėčiau diasaja.
Pakeiskite prasau mano varda i ~PERASTRA~ (didziosiomis raidemis). Aciu

Pakeiskite mano nick'a i DiStyle
Aciukas

prasau pakeisti mano nika i ~~~girl dis@ppe@red~~~

Prašau mano vartotojo vardą pakeisti į Tylenė. dėkoju iš anksto nors ir matau, kad tema negyva
.

Prasau pakeisti mano varda i Moller
Aciu

Aciu
i | Labai atsiprašome už laikinus nepatogumus; š.m. rugsėjo mėn. antroje pusėje, po ilgų vasaros atostogų meto, viskas stos į savas vėžes, ir administravimo darbai vyks kur kas greičiau. Labai prašome Jūsų visų kantrybės, ačiū, kad palauksite ir pasiliksite su mumis! |

Labutis,
Nors esu cia tik viena diena, bet jau noriu pasikeisti nick'a nes labai daug zmoniu klausia as vyras ar mergina, man nera malonu, taigi prasau Mylimukass pakeisti i *Pupse* beje patikrinau nariu sarase tokio vardo nera. taigi labai prasau. Aciu is anksto
Labai prasau kad pirma butu dizioji raide. taigi kas butu *Pupse* nes is mazosios labai negraziai atrodo, tai labai pageidauju pakeisti mano nick'a ir kad pirma butu didzioji raide, geriau kad tai butu skubu, nes su viena drauge susiriejom neva as jos nika pavogiau. na zodziu tikiuosi kad greitu laiku pakeisite
Nors esu cia tik viena diena, bet jau noriu pasikeisti nick'a nes labai daug zmoniu klausia as vyras ar mergina, man nera malonu, taigi prasau Mylimukass pakeisti i *Pupse* beje patikrinau nariu sarase tokio vardo nera. taigi labai prasau. Aciu is anksto

Labai prasau kad pirma butu dizioji raide. taigi kas butu *Pupse* nes is mazosios labai negraziai atrodo, tai labai pageidauju pakeisti mano nick'a ir kad pirma butu didzioji raide, geriau kad tai butu skubu, nes su viena drauge susiriejom neva as jos nika pavogiau. na zodziu tikiuosi kad greitu laiku pakeisite

prasau pakeisti mano nika i selga aciu!
p.s. kada planuojamas keitimas?
p.s. kada planuojamas keitimas?
Gal galite pakeisti mano nick'ą į Title?
Dėkoju