Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

čia visiškai juokais biggrin.gif , bet kas kokią asmeninę nominaciją turėtų remti, pagal tai, ką puikiausiai išmano lotuliukas.gif :

Geriausiai tonuotas meškiukas - im-bear
dekupažintas meškiukas - Arbatėlė
veltinis meškiukas - ievuschka
meškiukas ir lėlė - rulle
ilgo kailio formavimas žirklučių pagalba - zhuvycia

ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 10 28, 23:07)
čia visiškai juokais  biggrin.gif , bet kas kokią asmeninę nominaciją turėtų remti, pagal tai, ką puikiausiai išmano  lotuliukas.gif :

ir t.t.  biggrin.gif

tai variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 10 29, 00:07)
čia visiškai juokais  biggrin.gif , bet kas kokią asmeninę nominaciją turėtų remti, pagal tai, ką puikiausiai išmano  lotuliukas.gif :

ir t.t.  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
ei bet aš tonuot nemoku unsure.gif , nosies nemoku, tai tipo sau prizą pasiimsiu lotuliukas.gif , nu iššūkis neblogas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 10 29, 00:15)
ei bet aš tonuot nemoku  unsure.gif , nosies nemoku, tai tipo sau prizą pasiimsiu  lotuliukas.gif , nu iššūkis neblogas mastau.gif

oi, Naktibalda - dar geresnis bajeris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 10 28, 23:15)
ei bet aš tonuot nemoku  unsure.gif , nosies nemoku, tai tipo sau prizą pasiimsiu  lotuliukas.gif , nu iššūkis neblogas mastau.gif

tai tu meškiukui uždėk kalėdinę karnavalinę kaukę ir mes nieko nepamatysim biggrin.gif ir dar prizą skirsim už originaliausią idėją lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 10 28, 23:16)
tai tu meškiukui uždėk kalėdinę karnavalinę kaukę ir mes nieko nepamatysim  biggrin.gif  ir dar prizą skirsim už originaliausią idėją  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

šiaip nežinau...... tongue.gif , bet kas tave mokina mintis skaityti lotuliukas.gif , cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 10 28, 23:17)
bet kas tave mokina mintis skaityti  lotuliukas.gifcool.gif

biggrin.gif man tam tikrais gyvenimo periodais labai suaktyvėja "regėjimai" biggrin.gif ..
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 10 28, 23:19)
biggrin.gif  man tam tikrais gyvenimo periodais labai suaktyvėja "regėjimai"  biggrin.gif ..

pastebėjau cool.gif

im-bear nuorodąą mesk bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 28 spalio 2009 - 23:20
baik, Naktibalda, as i tavo priza pretenduoju bigsmile.gif o tu sau, sau pasiimt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti