Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

QUOTE(Naktibalda @ 2009 10 28, 16:37)
aš dar net iškarpos neturiu, o jau dabar bijau meškio nosies  unsure.gif  doh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 10 28, 15:36)
g.gif  Ir kas per kuklumas?

Iskarpos

Nežinau, nuo pat mažumės nemėgau fotografuotis schmoll.gif , bėgdavau kuo toliau blykstę pamačius unsure.gif

ačiū už nuorodėlę, reiks pasidairyt bigsmile.gif

Aš apie nosį ir bijau pagalvot, na manau viskam savo laikas.
Atsakyti
na, matau sujudimas, kaip kad tame pirmajame... thumbup.gif smaguma thumbup.gif

tik tada pas mane entuziazmo buvo daugiau, nes nezinojau, ko tiketis...

o dabar zinau, tai kinkos dreba... ir ne tik del nosies, bet ir del sujungimu, snukucio apkirpimo...
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 10 28, 15:58)
na, matau sujudimas,  kaip kad tame pirmajame... thumbup.gif  smaguma  thumbup.gif

tik tada pas mane entuziazmo buvo daugiau, nes nezinojau, ko tiketis...

o dabar zinau, tai kinkos dreba... ir ne tik del nosies, bet ir del sujungimu, snukucio apkirpimo...

man tas pats doh.gif , nesu jungusi dar laugh.gif bus čia mums lotuliukas.gif
Atsakyti
Baikit merginos kuklintis. As irgi nefotogeniska irnesakyk.gif Bet mes jau beveik gimines ,o dar viena kitos ne nemaciusios lotuliukas.gif
Papildyta:
O del nosiu, tai pritariu drinks_cheers.gif Va uzvakar viena issiuvinejau, tai nuo nosies net prakaitas varvejo karsta.gif lotuliukas.gif Bet vis tiek smagu, nors kreivoka gavosi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 28, 15:45)
Nežinau, nuo pat mažumės nemėgau fotografuotis  schmoll.gif , bėgdavau kuo toliau blykstę pamačius unsure.gif

ačiū už nuorodėlę, reiks pasidairyt bigsmile.gif

Aš apie nosį ir bijau pagalvot, na manau viskam savo laikas.

O kas atsitinka, kai nusifotografuoji? Na, vistiek šiais laikais tai neišvengiama, juolab norisi palikti atsiminimą vaikams, anūkams, įsiamžinti su draugais, tėvais ir pan. Tad tenka turbūt nors ir nenorom atsisukti į objektyvą?
Aš irgi nelinkusi labai jau eksponuotis virtualioje erdvėje, bet kažkokio diskomforto tikrai nejausiu, juk nei širdies neskaudės, nei ką blogo padariusi būsiu, kad nepatogiai jausčiausi, nei dar kažkokių neigiamų jausmų kilti negali. Tai ko bijoti? O jei kas ir atpažins užsukęs į šią temą, tai tik smagiau bus, manau tik pasidžiaugs kartu, jog prieškalėdiniu laikotarpiu tokiems puikiems darbeliams laiko suradau biggrin.gif
Čia aš taip skatinu visas pasirašyti tai idėjai atsiųsti nuotrauką su savim ir savo kūrinėliu mirksiukas.gif

Dėl prizų.Buvo man mintis kilusi-visoms dalyvėms pasiūlyti po prizą įsteigti, kad visos apdovanotos būtų. Juk Kalėdos smile.gif Bet ar bus tada stimulas stengtis, jei žinosi, kad bet kokiu atveju prizą gausi g.gif na, nebent, jei nominacijos būtų tik kelios (na, kokios 5-6-7), ir būti nominuotai taptų prestižo reikalas, o visos kitos dalyvės gautų paskatinamuosius prizus.
Kaip jūs į tai? Ar tai utopinis planas?
Atsakyti
Na kai nufotografuoja profesionalas, dar pakoreguoja, tai viskas čiki. Bet šiaip nesižaviu savimi nuotraukose, na nesvarbu, jei nuspręsit kad reikia, niekur nedingsiu, teks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 28, 17:16)
Na kai nufotografuoja profesionalas, dar pakoreguoja, tai viskas čiki. Bet šiaip nesižaviu savimi nuotraukose, na nesvarbu, jei nuspręsit kad reikia, niekur nedingsiu, teks  cool.gif

Jauciu, pauksciuk, kad teks tau pas profesionala su savo kurineliu varyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 10 28, 16:20)
Jauciu, pauksciuk, kad teks tau pas profesionala su savo kurineliu varyt  mirksiukas.gif

jei randu sponsorių, tai tada pažadu pasvarstyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 28, 17:16)
Na kai nufotografuoja profesionalas, dar pakoreguoja, tai viskas čiki. Bet šiaip nesižaviu savimi nuotraukose, na nesvarbu, jei nuspręsit kad reikia, niekur nedingsiu, teks  cool.gif

Na, moteros, nigaliu visai... iskankinot negyvai... Sedziu darbe ir uzuot apie darbus galvociau, vis mintis, kad gal visgi koki vakareli kita atrasciau, neduoda ramiai dirbti... Uzkreiciat kaip reikiant...
Prisidedu, jeigu galite, irasykite mane atgal i sarasa lotuliukas.gif Pamasciau, kad kaip nors, atrasiu laiko tokiam sventam dalykui, kaip bendrai kurybai smile.gif biggrin.gif
Nusifotkint su autorium - manau tiesiog butinas dalykas. Kai mintyse matai adresata, zymiai smagiau bendrauti. O tai internetas ir telfonai atima ta didziausia malonuma - bendrauti gyvai. Taigi ne zurnalo virseliui renkam foto, o siaip, susipazinimui smile.gif
Prie prizu steigimo prisideciau. Galiu taip pat ka nors is rankdrabiu padaryti - pvz, sage su frivolite.
O jegiu daugiau butu norinciu bendrauti gyvai - as visom keturiom uz. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 10 28, 15:57)
tikrai gi taip gali būt, tai netiks tada mano prizas, o aš taip mėgstu auskarus daryt  tongue.gif Tai ką tada prašmatnesnę kokią segę suraitysiu? Aš norėčiau apdovanot už kažkokį netikėtą, nematytą sprendimą ar šiaip kažką nestandartinio padaryto  ax.gif nežinau kaip čia tiksliai įvardint nominaciją

QUOTE(rulle @ 2009 10 28, 16:10)
Dragonfly* tai gi daryk,kas tau patinka,ne visi gi metalui alergiski tongue.gif Ar dabar jau reiks  savo Kaledinius norus surasyti g.gif  lotuliukas.gif As tai uz meeta,bo paskui kur islys su kokiu  neaiskiu tekstu g.gif ,cia,kaip apie save spaudoje radau,kad su lelemis zaidziu blink.gif

Teisingai, gi visiems su prizais neįtiksi, ir ne dėl jų gi stengiamės - ką gausi, tą, svarbiausia - bendras reikalas ir nominacijos.

QUOTE(ievuschka @ 2009 10 28, 17:08)
O kas atsitinka, kai nusifotografuoji? Na, vistiek šiais laikais tai neišvengiama, juolab norisi palikti atsiminimą vaikams, anūkams, įsiamžinti su draugais, tėvais ir pan. Tad tenka turbūt nors ir nenorom atsisukti į objektyvą?
Dėl prizų.Buvo man mintis kilusi-visoms dalyvėms pasiūlyti po prizą įsteigti, kad visos apdovanotos būtų. Juk Kalėdos  smile.gif Bet ar bus tada stimulas stengtis, jei žinosi, kad bet kokiu atveju prizą gausi  g.gif na, nebent, jei nominacijos būtų tik kelios (na, kokios 5-6-7), ir būti nominuotai taptų prestižo reikalas, o visos kitos dalyvės gautų paskatinamuosius prizus.
Kaip jūs į tai? Ar tai utopinis planas?

Na, aš irgi jau tikrai ne ta fotogeniškoji, o ir pas profesionalą čia, Elikuose, sunku būtų nueiti, manau lotuliukas.gif Bet koks gi skirtumas - ne fotokonkursas čia, o tiesiog, kad žinotum, kaip kuri atrodo, tikrai, kaip Jurginėlis sakė, esam beveik giminės, o dar viena kitos nematėm.
O dėl prizų, taigi bus bus tas stimulas, gal juokauji, Ievushka doh.gif Juk svarbiausia nominacija - įdomu, ar mano meškiukas bus pats netikėčiausias ar pats kalėdiškiausias, o gal pats labiausiai nevykęs. Dėl to ir verta stengtis 4u.gif

Kaip smagu kaip smagu čia toks sujudimas, tikrai kaip pernai wub.gif
Atsakyti
Na va tik neuzsukau dvi dieneles i temele, o cia jau tiek visko smile.gif
Maciau ir save sarasiuke, tai dabar jau teks dalyvaut biggrin.gif Ir kailiuko kaip tik turiu, bus proga dabar ji panaudot pagal paskirti, nes taip ir uzsiguletu, nes kazkaip vis bijau is tikro meskiukinio kailiuko siut, tai vis atidedu ji sonan.
Atsakyti