QUOTE(dragonfly* @ 2009 10 28, 15:57)
tikrai gi taip gali būt, tai netiks tada mano prizas, o aš taip mėgstu auskarus daryt

Tai ką tada prašmatnesnę kokią segę suraitysiu? Aš norėčiau apdovanot už kažkokį netikėtą, nematytą sprendimą ar šiaip kažką nestandartinio padaryto

nežinau kaip čia tiksliai įvardint nominaciją
QUOTE(rulle @ 2009 10 28, 16:10)
Dragonfly* tai gi daryk,kas tau patinka,ne visi gi metalui alergiski

Ar dabar jau reiks savo Kaledinius norus surasyti

As tai uz meeta,bo paskui kur islys su kokiu neaiskiu tekstu

,cia,kaip apie save spaudoje radau,kad su lelemis zaidziu
Teisingai, gi visiems su prizais neįtiksi, ir ne dėl jų gi stengiamės - ką gausi, tą, svarbiausia - bendras reikalas ir nominacijos.
QUOTE(ievuschka @ 2009 10 28, 17:08)
O kas atsitinka, kai nusifotografuoji? Na, vistiek šiais laikais tai neišvengiama, juolab norisi palikti atsiminimą vaikams, anūkams, įsiamžinti su draugais, tėvais ir pan. Tad tenka turbūt nors ir nenorom atsisukti į objektyvą?
Dėl prizų.Buvo man mintis kilusi-visoms dalyvėms pasiūlyti po prizą įsteigti, kad visos apdovanotos būtų. Juk Kalėdos

Bet ar bus tada stimulas stengtis, jei žinosi, kad bet kokiu atveju prizą gausi

na, nebent, jei nominacijos būtų tik kelios (na, kokios 5-6-7), ir būti nominuotai taptų prestižo reikalas, o visos kitos dalyvės gautų paskatinamuosius prizus.
Kaip jūs į tai? Ar tai utopinis planas?
Na, aš irgi jau tikrai ne ta fotogeniškoji, o ir pas profesionalą čia, Elikuose, sunku būtų nueiti, manau

Bet koks gi skirtumas - ne fotokonkursas čia, o tiesiog, kad žinotum, kaip kuri atrodo, tikrai, kaip
Jurginėlis sakė, esam beveik giminės, o dar viena kitos nematėm.
O dėl
prizų, taigi bus bus tas stimulas, gal juokauji, Ievushka

Juk svarbiausia nominacija - įdomu, ar mano meškiukas bus pats netikėčiausias ar pats kalėdiškiausias, o gal pats labiausiai nevykęs. Dėl to ir verta stengtis
Kaip smagu kaip smagu čia toks sujudimas, tikrai kaip pernai