Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Jau septintą kartą mes susitinkame šioje stebuklingoje temoje 4u.gif Džiugu, kad mūsų gretos didėja, į pūkuotukus įsimyli vis daugiau ir daugiau žmonių wub.gif Jau ir Lietuvoje organizuojamos parodos, kuriuose gali dalyvauti ne tik autorinės lėlės, bet ir mūsų mylimieji teddy meškiukai thumbup.gif Tai kad, mergaitės, stengkites, kad galėtumė d thumbup.gif lyvauti tokiose parodose kartu drinks_cheers.gif

Įkvepimui Judy Paul darbai:

user posted image

Daugiau yra jos saite http://www.luxembears.com/

O čia vyriokas darbuojasi - Robert Formon - jam 27 metai bigsmile.gif

user posted image

Daugiau jo saite http://www.bearhearts.com/home.htm

Kadangi PICASA albumai dažnai panaikinami dėl griežtų moderatorių reikalavimų, tai man teko paslepti beveik visas iškarpas mūsų albume rolleyes.gif Bet dabar jūs galėsite visas iškarpas (o greitai jų bus žymiai daugiau, nes mano kompas jau sprogsta nuo prikauptų lobių doh.gif ) mano bloge. Ieškoti reikia pagal žymę "teddy bear free patterns" (žymės randasi blogo panelėje iš dešinės).

Iškarpas ir knygas ieškoti ČIA

VI-ta meškiukinė tema

Na ir kukliai parodysiu savo naują meilę Tiffani:

user posted image

Daugiau nuotraukų yra arba mano bloge, arba mano asmenineje SM temukeje mirksiukas.gif
Atsakyti
Atkeliauju į naują temukę ir aš smile.gif
Im- Bear, kokia žavi naujoji meškytė. Labai įdomi.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 20, 14:36)
Atkeliauju į naują temukę ir aš  smile.gif
Im- Bear, kokia žavi naujoji meškytė. Labai įdomi.

Sveika, Arbatele ))) Aciukas, tik cia ne meskyte, o katyte, bet visvien malonu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 07 20, 13:04)

O čia vyriokas darbuojasi - Robert Formon - jam 27 metai  bigsmile.gif

user posted image

Daugiau jo saite http://www.bearhearts.com/home.htm

labai charakteringi, sakyčiau matosi, kad vyriški. Beje maniškis vos ne kasdien čiupyja mano meškį ir tuos kur siunvu, galiausiai neiškentęs matyt jau sako parodysi kaip daryt? Va čia tai man liuks būtų jei užsikrėstų thumbup.gif

Im-bear katytė labai aristokratiška. Taip gražiai ausyčių praporcija su galva ir nosis kokia. tik komplimentai wub.gif
Atsakyti
dragonfly*, kaip būtų faina, jei ir tavo vyras prisijungtų prie mūsų kompanijos bigsmile.gif

O dėl katytės - labai norėjau būtent didelių ausyčių ir pačiai labai patiko wub.gif , tik vyras mano iš manes vis žvengė - sako gal drambliuką nusprendei pasiuti? Pavadink ji Hortonu doh.gif Niu mano vyras mėgsta mano žveriukams komplimentus specifinius skirt...
Atsakyti
Siaubas, visą dieną seku seku, ar dar nėra naujos temos, ir štai jau Im-bear mane bara - ko neprisiregistruoji naujoje temoje lotuliukas.gif
Registruojuos.

Ooo, valio, atspėjau kad katytė thumbup.gif (einu į tavo temą pasižiūrėti daugiau)

O to vyruko meškiukus jau seniai esu mačius, įdomūs tokie, labai man patinka. Kruopštumo netrūksta tikrai.
Atsakyti
Prisirašau ir aš naujuose namučiuose. Gražių visoms įkvėpimo akimirkų 4u.gif .

Pasikartosiu, bet dar kartą noriu pagirt Im-bear katinukę thumbup.gif . Labai moteriška ir subtili mergaitė wub.gif .

Mane pačią pastaruoju metu kažkaip patraukė ant vintažinio tipo meškinų, kur nučiupinėti visi tokie atrodo smile.gif. Labai smalsu, Im-bear, (klausiu kaip pagrindinės mūsų visų mokytojos) ar yra kažkokios specifinės taisyklės sendintų (kaip suprantu, antique) meškinų kūrimui? Žinoma, nebūtina visko laikytis, bet vistiek smalsu smile.gif. Neklausiu per az, nes gal ir kitoms bus įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Zhuvycia, as galvojau, kad tu pirma busi lotuliukas.gif

pudra, del antik styliaus meskiuku - pagal taisykles turi buti naudojama viena is klasikiniu iskarpu ( o klasikiniu irgi buna skirtingu - vokisku, anglisku ir t.t. ) - na ta prasme, anime stylius ir antik stylius nelabai suderinami dalykai, nors kai kurie tedistai toki derini kartais panaudoja, ir kartais visai, sakyciau, sekmingai.
Tokio meskio kailiukas turi buti sendinamas - aliejiniais dazais, patina, kava/cinamonu - kaip kas patinka. Galima truputi vietomis nuskusti kailiuka, padaryti alia susiutas skylutes. Nosis gali buti siuvinejama truputuka kreivai ir su tarpeliais - na lygtai siulai susigulejo...
Akys gali buti stiklines - geriausiai juodos, gali buti matines. Taip pat naudojamos taip vadinamos juodos batu sagos.
Kemsamas toks meskis su pjuvenom, arba tokias medzio "makaronais" - neisivaizduoju kaip tai vadinasi lietuviskai g.gif
Na dar galima naudoti tokiems meskiams balso dezutes, bet butinai kartonines, o ne plastikines.
Atrodo tiek, jei ka dar prisiminsiu - parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 20 liepos 2009 - 19:13
Dėkui, Im-bear, turėsiu omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
pudra, mirksiukas.gif

Mergaites, i savo bloga idejau 2 naujas meskiuku iskarpas - jos tikrai nuostabios!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ir as, vakar pamavciusi, kad temele baigta, jau laukiau nesulaukiau naujosios 4u.gif
Prisidedu prie kitu meskiuku gerbeju biggrin.gif
Im-bear, tavo Tiffani nuostabi!!!!!!! thumbup.gif O kai dar turiu katems siplnybe, tai man isvis, viskas, kas su jom - laaaaabai patinka smile.gif
Atsakyti
Labutis, jei priimsit, tai ir aš jau užsikrėčiau meškiukų liga. Nežinau, gal tai bus tik vienas pabandymas, gal daugiau bus matyt ax.gif
Turiu kelis klausymus susijusius su siuvimu.

Siūnu galvytę, ją išverčiau prikimšau sintepono. Dabar apačioje lieka skylė-ją užsiūt ar pasislėps siuvant prie kūno?
Nuprkau nosytę ir akytes prisukamas. Kada jas įdėti-ar kai dar nekištas sinteponas, ar geriau tokiu nenaudoti?
Labai lauksiu, jei kas galės padėt rolleyes.gif
Atsakyti