Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(Dvi @ 2009 07 21, 08:44)
aciuks.gif visoms

biggrin.gif Kodel prazuvus siela? As gi niekur nedingau biggrin.gif

Dvi, man atrodo kad, mes turime forumiete su niku Prazuvusi siela ir pagirimas buvo skirtas jai hihihi.gif

Grazus visu labai darbai, ir kiek daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 07 21, 11:22)
Dvi, man atrodo kad, mes turime forumiete su niku Prazuvusi siela ir pagirimas buvo skirtas jai hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
klausimuka turiu ax.gif vakar siuvinejimo magijoj uzsakyma padariau, is karto apmokejau, o siandien ziuriu- statusas vis dar nepasikeites, vis dar laukiama schmoll.gif gal kas uzsakinejot is cia, kazkaip keistai ilgai keiciasi, nes is kasiulu man per kelias valandas viskas susitvarke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 21, 12:12)
klausimuka turiu ax.gif vakar  siuvinejimo magijoj uzsakyma padariau, is karto apmokejau, o siandien ziuriu- statusas vis dar nepasikeites, vis dar laukiama schmoll.gif gal kas uzsakinejot is cia, kazkaip keistai ilgai keiciasi, nes is kasiulu man per kelias valandas viskas susitvarke doh.gif

Viskas ten gerai man buvo, aš iš abiejų esu užsakinėjus.
Atsakyti
Nu ką... grįžau ppietaut... ištraukiau savo "gėrį". Nieko ten geresnio sad.gif. Lyginant net marlę dažo ph34r.gif Dar tos siūlo spalvos pabluko, tai vaizdzialis išvis gun_rifle.gif

Na reik pasitikėt savo nuojautom: DMC man visada nebuvo prie širdies, tik šite "gražuoliai" sužavėjo. Vat ir pridirbo jie man angel_sadangel.gif Dar lankelis sulūžo, ai, nu....... gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 20, 21:07)
O čia mano naujausias darbas - metrikas krikšto dukrai (šleiva tik nuotrauka, darbas nekreivas smile.gif ). Rytoj užsakinėsiu rėmus, tai greitai pargrįšiu jau su įrėmintu.

Kada ir spėji viską? Labai mielas šitas metrikiukas, lauksiu ir įrėminto varianto mirksiukas.gif

QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 07 20, 21:53)

Pasakų pilis - tik aš nežinočiau kur tokią pritaikyti - sau siuvinėji ar dovanų/

QUOTE(dovyda @ 2009 07 21, 01:04)
ufffff.....nuraminai 4u.gif MB zviegia susiriesdamas ir isivaizduodamas kaip as savo VISUS siuvinejimo siulus skalbiu po viena ir balkone ant virvutes dziaustau lotuliukas.gif

Laki pas žmogų vaizduotė lotuliukas.gif

QUOTE(liepsnike @ 2009 07 21, 08:03)
blink.gif aš irgi siuvinėjau DMC 115 siūlais, niekas nieko nenudažė, net neskalbiau. (Dėmės ant medžiagos jau buvo hihihi.gif )

Oje koks grožis - kaulinu schemutę - vilma_adomaviciene@yahoo.de
Kaip jūs siuvinėjat tais melanžiniais siūlais - po vieną X ar visą eilę iš karto ar dar kokiu kitokiu principu?

QUOTE(dovyda @ 2009 07 21, 12:12)
klausimuka turiu ax.gif vakar  siuvinejimo magijoj uzsakyma padariau, is karto apmokejau, o siandien ziuriu- statusas vis dar nepasikeites, vis dar laukiama schmoll.gif gal kas uzsakinejot is cia, kazkaip keistai ilgai keiciasi, nes is kasiulu man per kelias valandas viskas susitvarke doh.gif

Priklauso nuo banko - dauguma nurašymus-užskaitymus daro 12.00 val. jei dar ne iš to pačio banko pavedimas - gali užtrukti ir ilgiau.

O visai pamiršau doh.gif Pingvinai La finito :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmado: 21 liepos 2009 - 12:00
QUOTE(vilmado @ 2009 07 21, 12:58)
O visai pamiršau  doh.gif  Pingvinai La finito :

Nu gražūs kokie bigsmile.gif Ir spėju kad siuvinėt nebuvo sunku, lopiniukai vienspalviai nemaži thumbup.gif
Atsakyti
Kada ir spėji viską? Labai mielas šitas metrikiukas, lauksiu ir įrėminto varianto  mirksiukas.gif

Nežinau user posted image

Pingvinai superovi wub.gif Gal visą seriją siuvinėsi? Ten gi jų dar daugiau yra.
Atsakyti

Kokie gražūs pingvinukai rolleyes.gif Gal galima būtų schemutę gauti? blush2.gif
Atsakyti
Schema issiusiu, nors ji nera kokybiska. Pingvinai thumbup.gif , as schema irgi turiu, gal kada siuvinesiu.

Su melanziniais galima siuvineti 2 budais - po viena kryziuka arba eilutemis. Jei elutes ilgesnes, tai antru budu kryziukai gausis tokie paplauke persiliejanciomis spalvomis

user posted image

, o po viena kryziuka grazesnis ir tikslesnis spalvu perejimas gaunasi.
Atsakyti
Sveikutes, noreciau paklausti, gal kas zinote apie siuvinejima kryzeliu kai schema padaro is nuotraukos su veidu?
Atsakyti
QUOTE(onexyte @ 2009 07 21, 13:29)
Sveikutes, noreciau paklausti, gal kas zinote apie siuvinejima kryzeliu kai schema padaro is nuotraukos su veidu?

Aš dabar siuvinėju nuotrauką http://public.fotki....auske/procesas/
Atsakyti