QUOTE(Dvi @ 2009 07 20, 21:07)
O čia mano naujausias darbas - metrikas krikšto dukrai (šleiva tik nuotrauka, darbas nekreivas
). Rytoj užsakinėsiu rėmus, tai greitai pargrįšiu jau su įrėmintu.
Kada ir spėji viską? Labai mielas šitas metrikiukas, lauksiu ir įrėminto varianto
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 07 20, 21:53)
Pasakų pilis - tik aš nežinočiau kur tokią pritaikyti - sau siuvinėji ar dovanų/
QUOTE(dovyda @ 2009 07 21, 01:04)
ufffff.....nuraminai
MB zviegia susiriesdamas ir isivaizduodamas kaip as savo VISUS siuvinejimo siulus skalbiu po viena ir balkone ant virvutes dziaustau
Laki pas žmogų vaizduotė
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 21, 08:03)
aš irgi siuvinėjau DMC 115 siūlais, niekas nieko nenudažė, net neskalbiau. (Dėmės ant medžiagos jau buvo
)
Oje koks grožis - kaulinu schemutę -
vilma_adomaviciene@yahoo.de
Kaip jūs siuvinėjat tais melanžiniais siūlais - po vieną X ar visą eilę iš karto ar dar kokiu kitokiu principu?
QUOTE(dovyda @ 2009 07 21, 12:12)
klausimuka turiu
vakar siuvinejimo magijoj uzsakyma padariau, is karto apmokejau, o siandien ziuriu- statusas vis dar nepasikeites, vis dar laukiama
gal kas uzsakinejot is cia, kazkaip keistai ilgai keiciasi, nes is kasiulu man per kelias valandas viskas susitvarke
Priklauso nuo banko - dauguma nurašymus-užskaitymus daro 12.00 val. jei dar ne iš to pačio banko pavedimas - gali užtrukti ir ilgiau.
O visai pamiršau
Pingvinai La finito :
Ką darai, jei pamatai savo EX visą kruviną, bėgiojantį tavo kieme ir šaukiantį pagalbos? Teisingas atsakymas:
Išlieki rami, užsitaisai ir šauni dar kartą...