Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(Mur mur @ 2009 07 20, 23:17)
jei zinot, kad siulas dazys, apsidraudziant ji reikia isplauti pries siuvinejima. isdziuvus galima padaryti kontrolini ir dar karta imerkti i vandeni ir paziureti ar nebedazo  4u.gif

as nakciai nedrisciau palikti, jei dazo.

jetau! blink.gif visus siulus perplaut pries siuvinejima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 20, 22:41)
Nugi su  DMC pirmą kartą siuvinėjau  doh.gif

pala pala, o tau čia taip paprasti medvilniniai DMC nudažė? g.gif šiaip jie man niekad nedažė, tik melanžiniai truputį, bet ir tai lengvai išsiplovė 4u.gif
Atsakyti
niu as siuvinejau dmc 115 ir man truputuka medziaga paruzavavo biggrin.gif bet issiplove paprasciausia, dariau kaip bet koki siuvinuka i drugna vandeni su truputi fairi ax.gif ir viskas balta , svaru ax.gif

Dvi metrika tiesiog pasaka labai grazus wub.gif

prazuvusi siela niu ir darbstuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 20 liepos 2009 - 23:13
QUOTE(dovyda @ 2009 07 20, 21:48)
negasdink! jau uzsisakiau DMC siuliukus tulpiu paveikslui wacko.gif kas ten darosi??!!

tikrai nebijok, DMC siulai nedažo mirksiukas.gif juk pati matei ne viena darba pas mane, visi siuvinėti DMC siulais mirksiukas.gif

QUOTE(dovyda @ 2009 07 20, 22:38)
jetau! blink.gif visus siulus perplaut pries siuvinejima? unsure.gif

ne, čia kalba eina apie rankom dažytus melanžinius siulus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 07 20, 16:16)
Sveikos darbštuolės  4u.gif

Jau tiek gražių darbelių parodėt, kad ir man nagai niežti pasirodyti savuosius- siuvinėju iškart du  blush2.gif

Antrasis- turėjo būt dovana mamai gimtadieniui, bet turbūt bus tik Kalėdoms  blush2.gif
user posted image
.

Pilis tai labai grazi bus, tik nelabai suprantu ka mamytei siuvineji? Kaip i paukscio sparna panasu? g.gif

Dvi, metrikiukas labai grazus, ir dar nematytas 4u.gif

QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 07 20, 19:53)
Sveikos merginos 4u.gif

Oho, kokie bokstai bigsmile.gif ir visai nebedaug liko, lauksim jau pabaigto. Kokia ateitis, tos pilies? Savo namams, ar dovana kam?
Mano katinas jau ryt bus baigtas,tai turbut neiskesiu ir pasirodysiu dar nereminta ax.gif Tikrai suviliojo Pauksciuko ideja, patupdyti ji ant kokio tasiuko, tik nesu jo siuvus, o ir medziagos cia nelabai zinau kur nusipirkt, tai turbut teks remint. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 07 21, 00:29)
tikrai nebijok, DMC siulai nedažo  mirksiukas.gif  juk pati matei ne viena darba pas mane, visi siuvinėti DMC siulais  mirksiukas.gif
ne, čia kalba eina apie rankom dažytus melanžinius siulus  smile.gif

ufffff.....nuraminai 4u.gif MB zviegia susiriesdamas ir isivaizduodamas kaip as savo VISUS siuvinejimo siulus skalbiu po viena ir balkone ant virvutes dziaustau lotuliukas.gif
Atsakyti
labas tytas visoms siuvinetojoms mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 07 20, 23:04)
jei neklystu 14

aciu tau labai uz suteikta informacija 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 21, 01:04)
ufffff.....nuraminai 4u.gif MB zviegia susiriesdamas ir isivaizduodamas kaip as savo VISUS siuvinejimo siulus skalbiu po viena ir balkone ant virvutes dziaustau lotuliukas.gif

Dzeine jau atsake drinks_cheers.gif ypac reikia skaityti etiketes kitu firmu siuliuku, kurie buvo rankiniu budu dazyti "hand dyed", dar buna uzrasoma "wash colorfastness not guaranteed".

siuvineju nemaza darba melanziniais silkiniais siulais. deja tenka kiekviena matkeli praskalbti ax.gif is 5 matkeliu jau 3 ploviau. panasu, kad 5 matkeliu neuzteks.

Atsakyti
Labas rytas, mergaitė 4u.gif
prazuvusi siela, labai gražūs darbeliai! thumbup.gif
Dvi, tiesiog nepakartojama! thumbup.gif

Turiu tokį klausimėlį.. Noriu padaryti atviruką, kurio viršus būtų siuvinėtas, bet vat nesugalvoju, kaip prie kartono siuvinį pritvirtinti.. Gal turite kokių minčių? g.gif
Atsakyti
blink.gif aš irgi siuvinėjau DMC 115 siūlais, niekas nieko nenudažė, net neskalbiau. (Dėmės ant medžiagos jau buvo hihihi.gif )

user posted image

Turiu tokį klausimėlį.. Noriu padaryti atviruką, kurio viršus būtų siuvinėtas, bet vat nesugalvoju, kaip prie kartono siuvinį pritvirtinti..

Siuvinys įklijuojamas tarp 2 popieriaus lapų. Sulankstyk lapą į 3 dalis, kai 2 suklijuosi tarpusavyje gausis paprasta atvirutė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 21 liepos 2009 - 07:06
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 21, 08:03)
blink.gif aš irgi siuvinėjau DMC 115 siūlais, niekas nieko nenudažė, net neskalbiau. (Dėmės ant medžiagos jau buvo hihihi.gif )

Siuvinys įklijuojamas tarp 2 popieriaus lapų. Sulankstyk lapą į 3 dalis, kai 2 suklijuosi tarpusavyje gausis paprasta atvirutė

Gražus darbelis 4u.gif
Ir labai ačiū už patarimą dėl atvirutės 4u.gif
Atsakyti
aciuks.gif visoms
QUOTE(amiyra @ 2009 07 21, 00:11)
Dvi metrika tiesiog pasaka labai grazus  wub.gif
prazuvusi siela niu ir darbstuole  thumbup.gif

biggrin.gif Kodel prazuvus siela? As gi niekur nedingau biggrin.gif
Atsakyti