Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(tute28 @ 2009 07 30, 09:53)
<Na va. Mano paskutiniai sedevrai.Tikiuosi ivertinsit.Aisku,iki tobulumo dar toli,bet man vistiek grazu.

blink.gif kokie nuostabūs darbai wub.gif o pagalvėlės mielumas wub.gif

QUOTE(agnesk @ 2009 07 30, 10:53)
Pasirodysiu su savo paskutiniu darbu  ax.gif

man kažko nieko nerodo g.gif

dabar jau rodo thumbup.gif bet koks dydis, kiek darbo ir kantrybės reikėjo blink.gif šauniai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 30 liepos 2009 - 10:12
Dekui, na pas mane tai rodo g.gif
Cia darbas buvo siuvinetas paskutiniais nestumo menesiais, buvau uzsibrezusi kad iki gimdymo pabaigti, tai ir pabaigiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesk: 30 liepos 2009 - 10:13
Na ir darbu grazumas blink.gif wub.gif
agnesk ---> Labai grazus darbelis wub.gif Ir dar toks didelis ir spalvotas blink.gif thumbup.gif
Tute28 ---> Labai grazus darbeliai labai patiko gyvunai jei galima schemute i blizgutis11@gmail.com
dovyda --> Uz koki tinklapiuka? doh.gif Ai prisiminiau uz ta kur vien geles? g.gif
Na o as ruosiuos taip pat pasirodyti kiek esu padariusi blush2.gif Bet vis neprisiruosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokie grožiai, aš apakus. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Tute, miela pagalvėlė wub.gif

Agnesk, ohmy.gif olialia kiek darbo čia tau buvo! šaunuolė thumbup.gif labai gražus ornamentas ir paveikslas.
jei neklystu ir milka tokį turi išsiuvinėjusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 30, 12:45)
Tute, miela pagalvėlė  wub.gif

Agneskohmy.gif olialia kiek darbo čia tau buvo! šaunuolė  thumbup.gif labai gražus ornamentas ir paveikslas.
jei neklystu ir milka tokį turi išsiuvinėjusi  bigsmile.gif

Taip milka mano sesuo, as pamaciau pas ja ir pati uzsimaniau lotuliukas.gif
tik as reminau su stiklu nvat ir foto ne kokia, spindi stiklas smile.gif unsure.gif
Atsakyti
Jo, pas mane tai fantazija atsoko nuo tokiu paveikslu grozio thumbup.gif wub.gif

SAUNUOLES!!! :

Agnesk, o kokie cia siulai, nes schema as jo turiu, bet be rakto, turbut gyvenime neprisiversciau tokio didelio siuvineti, bet siaip idomu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rufi: 30 liepos 2009 - 10:58
Darbo tempai vis didėja ir jau vėl reikalinga: NAUJA TEMA.
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2009 07 30, 12:55)
Jo, pas mane tai fantazija atsoko nuo tokiu paveikslu grozio thumbup.gif  wub.gif

SAUNUOLES!!! :

Agnesk, o kokie cia siulai, nes schema as jo turiu, bet be rakto, turbut gyvenime neprisiversciau tokio didelio siuvineti, bet siaip idomu?

kai uzsivedziau tai visai greit issisiuvinejo, siuliukas dmc nr. 111 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 30, 12:57)
Darbo tempai vis didėja ir jau vėl reikalinga: NAUJA TEMA.

Oi net nepastebejau kad jau tema baigiasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesk @ 2009 07 30, 10:53)
Sveikos,
Noreciau ir as prie jusu temeles prisijungti  blush2.gif  ax.gif
Pasirodysiu su savo paskutiniu darbu  ax.gif

O cia mano procesas  smile.gif

Sveikos, už tokį nuostabų darbą galiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif (nors ką ir sakyt, jei viena sesė gabi, tai ir kita ko gero seka jos pėdomis g.gif g.gif ) O norėjau paklaust, ar sunkiai suvinėjasi ant spalvotos medžiagos?...
Atsakyti
QUOTE(agnesk @ 2009 07 30, 11:52)
Taip milka mano sesuo, as pamaciau pas ja ir pati uzsimaniau  lotuliukas.gif

nu kaip faina thumbup.gif
Atsakyti