Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

Rufi fantastiski zuikiai thumbup.gif

blizguti, tau dekui uz gera linkiuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 29 liepos 2009 - 22:25
<Na va. Mano paskutiniai sedevrai.Tikiuosi ivertinsit.Aisku,iki tobulumo dar toli,bet man vistiek grazu.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Rufi nuostabus paveiksliukas, wub.gif aš tai tikrai tokio negalėčiau užmesti į kampą... schmoll.gif

Tute28 nuostabūs darbeliai, ir pagalvėlė labai simpatiška. wub.gif O gyvūnų paveikslėlis smagiai siuvinėjosi? Nes daug šviesios spalvos, man jei daug vienos spalvos, kažkaip greitai atsibosta blush2.gif ir reikia iš paskutiniųjų užbaiginėti... rolleyes.gif Vajė, kaip noriu siuvinėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 30 liepos 2009 - 09:02
tute28 - pirmasis paveikslelis tai super thumbup.gif iskart ne taip karsta pasidare, ziemos gaiva padvelke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 07 30, 09:58)
Rufi nuostabus paveiksliukas,  wub.gif aš tai tikrai tokio negalėčiau užmesti į kampą...  schmoll.gif

Tute28 nuostabūs darbeliai, ir pagalvėlė labai simpatiška.  wub.gif O gyvūnų paveikslėlis smagiai siuvinėjosi? Nes daug šviesios spalvos, man jei daug vienos spalvos, kažkaip greitai atsibosta  blush2.gif ir reikia iš paskutiniųjų užbaiginėti... rolleyes.gif Vajė, kaip noriu siuvinėti...

Oi kiek vargo buvo su tais gyvunais. Jau taip nusibodo ji siuvinet,nes spalvos beveik vienodos ir viskas pusiniu. Bet su tuo paveiksliuku savo valia lavinau.Kol nepabaigiau,tol nieko naujo nepradejau. Nes kitaip buciau numetus i sona.
Atsakyti
Tute28 thumbup.gif thumbup.gif Be galo gražu 4u.gif Pagalvėlė kokia miela wub.gif
Atsakyti
saunuole kad nenumetei... fantastika wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noreciau ir as prie jusu temeles prisijungti blush2.gif ax.gif
Pasirodysiu su savo paskutiniu darbu ax.gif
user posted image

O cia mano procesas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesk: 30 liepos 2009 - 09:54
Hello visoms.
---------
Tute28 - kokie fainus darbeliai. Man ta pagalvele tai labai patiko !!! Sauniai padirbeta.

Agnesk - oho koks didelis darbas!!! Bandysiu speti - o cia viena spalva siuvineta? Ta prasme, pereinanciu atspalviu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 30 liepos 2009 - 10:00
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 30, 12:00)
Hello visoms.
---------
Tute28 - kokie fainus darbeliai. Man ta pagalvele tai labai patiko !!! Sauniai padirbeta.

Agnesk - oho koks didelis darbas!!! Bandysiu speti -  o cia viena spalva siuvineta? Ta prasme, pereinanciu atspalviu?  ax.gif

Aciu uz pagyras, taip pereinanciu spalvu siuliukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 07 30, 09:53)
<Na va. Mano paskutiniai sedevrai.Tikiuosi ivertinsit.Aisku,iki tobulumo dar toli,bet man vistiek grazu.

QUOTE(agnesk @ 2009 07 30, 10:53)
Sveikos,
Noreciau ir as prie jusu temeles prisijungti  blush2.gif  ax.gif
Pasirodysiu su savo paskutiniu darbu  ax.gif
O cia mano procesas  smile.gif

labai grazus darbeliai smile.gif
Atsakyti
Aisku. Is arti kai pamaciau foto taip ir pagalvojau. Ale kaip graziai gaunasi !!! Toks margas darbas - atrodo kad cia tiek daug atspalviu ivairiu naudota. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Geras reikalas tie margi siuliukai. thumbup.gif
Atsakyti