Rufi fantastiski zuikiai
blizguti, tau dekui uz gera linkiuka
Rufi nuostabus paveiksliukas, aš tai tikrai tokio negalėčiau užmesti į kampą...
Tute28 nuostabūs darbeliai, ir pagalvėlė labai simpatiška. O gyvūnų paveikslėlis smagiai siuvinėjosi? Nes daug šviesios spalvos, man jei daug vienos spalvos, kažkaip greitai atsibosta ir reikia iš paskutiniųjų užbaiginėti... Vajė, kaip noriu siuvinėti...
Tute28 nuostabūs darbeliai, ir pagalvėlė labai simpatiška. O gyvūnų paveikslėlis smagiai siuvinėjosi? Nes daug šviesios spalvos, man jei daug vienos spalvos, kažkaip greitai atsibosta ir reikia iš paskutiniųjų užbaiginėti... Vajė, kaip noriu siuvinėti...
tute28 - pirmasis paveikslelis tai super iskart ne taip karsta pasidare, ziemos gaiva padvelke
QUOTE(cacukas @ 2009 07 30, 09:58)
Rufi nuostabus paveiksliukas, aš tai tikrai tokio negalėčiau užmesti į kampą...
Oi kiek vargo buvo su tais gyvunais. Jau taip nusibodo ji siuvinet,nes spalvos beveik vienodos ir viskas pusiniu. Bet su tuo paveiksliuku savo valia lavinau.Kol nepabaigiau,tol nieko naujo nepradejau. Nes kitaip buciau numetus i sona.
saunuole kad nenumetei... fantastika
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 30, 12:00)
Hello visoms.
---------
Tute28 - kokie fainus darbeliai. Man ta pagalvele tai labai patiko !!! Sauniai padirbeta.
Agnesk - oho koks didelis darbas!!! Bandysiu speti - o cia viena spalva siuvineta? Ta prasme, pereinanciu atspalviu?
---------
Tute28 - kokie fainus darbeliai. Man ta pagalvele tai labai patiko !!! Sauniai padirbeta.
Agnesk - oho koks didelis darbas!!! Bandysiu speti - o cia viena spalva siuvineta? Ta prasme, pereinanciu atspalviu?
Aciu uz pagyras, taip pereinanciu spalvu siuliukas.
QUOTE(tute28 @ 2009 07 30, 09:53)
<Na va. Mano paskutiniai sedevrai.Tikiuosi ivertinsit.Aisku,iki tobulumo dar toli,bet man vistiek grazu.
QUOTE(agnesk @ 2009 07 30, 10:53)
Sveikos,
Noreciau ir as prie jusu temeles prisijungti
Pasirodysiu su savo paskutiniu darbu
O cia mano procesas
Noreciau ir as prie jusu temeles prisijungti
Pasirodysiu su savo paskutiniu darbu
O cia mano procesas
labai grazus darbeliai