Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(rita7777 @ 2009 07 28, 17:10)
mergaitės gal turite tokį šriftą?  blush2.gif  ar žinote kur rasti?

Taigi susirankiok jį iš schemos. O jei reikia lietuviško, tai tiesiog pasipaišyk ant lapo pati. Gi nesunkus kažkoks. Aš esu ir gerokai sudėtingesnius paišiusi, kai prireikė gražų šriftą susimažinti.
QUOTE(Auruze @ 2009 07 28, 21:24)
Sveikos siuvinetojos!!!
Buvau isejusi "kurybiniu atostogu" ir per ta laika pasistaciau va koki nama:

Wow bigsmile.gif bigsmile.gif Tikrai idiliškas kaimo vaizdelis wub.gif Aš tokiam į kompaniją siuvinėčiau ką nors su paršiukais arba vištom. Ką nors tokio linksmo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 29 liepos 2009 - 08:42
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 29 liepos 2009 - 09:04
QUOTE(Auruze @ 2009 07 28, 21:24)
Sveikos siuvinetojos!!!
Buvau isejusi "kurybiniu atostogu" ir per ta laika pasistaciau va koki nama:

Dar nelygintas ir neremintas, bet labai jau norejau pasirodyti!!!

Nu fantastiškai gražus darbas... ir turit jūs laiko tokiems grožiams mmmm...

mane tai ištiko siuvinėjimo krizė - išsirinkau paveiksliuką, viską susipirkau, o pasirodo - trūksta vienos schemos dalies, tai dabar taip nusivyliau, kad rankos nekyla... vo, pasiguodžiau... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 07 29, 10:24)
mane tai ištiko siuvinėjimo krizė - išsirinkau paveiksliuką, viską susipirkau, o pasirodo - trūksta vienos schemos dalies, tai dabar taip nusivyliau, kad rankos nekyla... vo, pasiguodžiau...  angel_sadangel.gif

Manęs tai nesustabdo biggrin.gif Taigi pasiieškok schemos dar kartą. Gal rasi pilną. Kai kažko labai norisi, atsisakyti svajonės negalima 4u.gif
Atsakyti
Auruze - nerealus namelis wub.gif
vilmado - nenuleisk ranku, paieskok pilnos schemutes, parodyk forume ta paveiksliuka, gal kas tures pilna schemute mirksiukas.gif ce kad neliudetum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 29, 11:03)

I foruma negalima rašyti tuščiu žinučiu ax.gif Dar neduok Dieve ispejima gausim doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 29, 10:48)
I foruma negalima rašyti tuščiu žinučiu ax.gif  Dar neduok Dieve ispejima gausim doh.gif  drinks_cheers.gif

Žinutė ne tuščia.
Man reikėjo ištrinti tai, kas skirta ne šitai temai.
Atsakyti
labai dailus ziurstukas thumbup.gif

namelis wub.gif wub.gif ir kiek darbo ideta oho

Taip pat labai graziai ryskeja tulpes rolleyes.gif

As taip pat kai labai norejau isiuvineti ugio matuokle, ir kai kurios schemose truko vieno lapo, tai tiek visur ir visiem iskvarsinau galva ax.gif kol radau reikiama varianta, dabar gal 4 schemas tas pacias turiu, ir net kai kovertuoti siulai nuzygevo i lankas su spalvom, nesustojau, viska pati atsirinkau - jau baigineju as ja - bet dar bedu per maza, matau kad apsiskaiciavau su medziaga i ilgi ir truksta koki 30 lageliu bash.gif blink.gif na bet jei tiek isuvinejau tai ka nors sugalvosiu ir vistiek pabaigsiu blush2.gif

kas liecia kita siuvinio puse, man niekada idealiai nesigaus, nes as labai nemegstu siuvineti nuo apacios, o kiek visur maciau pamokas ir seip patyrusiu siuvinetoju patarimus kad graziai gaunasi kita puse nuo apacios siuvinejant, man cia tas pats kaip knyga skaityti pradeti nuo galo - as pradedu nuo kairio virsutinio kampo ax.gif
Atsakyti
as ir esu apsiskaiciavus, tai manau pabandysiu prisiut gabaliuka medziagos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 29, 10:57)
as ir esu apsiskaiciavus, tai manau pabandysiu prisiut gabaliuka medziagos smile.gif

Esu ir as taip darius. Nieko baisaus...nesimato.
Atsakyti
oho koks namukas ... noreciau toki issiuvinet vyro tetai ... ji panasiame irgi gyvena smile.gif gal galima scemute ? blush2.gif egliuchiux@gmail.com
Atsakyti
Pirmiausia pagyrimai ziurstukui, angeliukui, meskiukui ir nameliui zinoma! thumbup.gif nameli pamaciau tai visai sirdis apsalo wub.gif
o sakot igolki.net prastos schemos g.gif o as pilna prisisiunciau doh.gif reiks atidziau foruma skaitinet ax.gif
Atsakyti