Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(vilmado @ 2009 07 20, 15:24)
nu neprotingai atrodo man ta registracija

Iš tiesų tai yra tokios plepalų temos kaip "Bendraminčiai" ir pan. Jose susirenkama tiesiog paplepėti. Ten nesiskaičiuoja žinutės. Ten ir yra visokios registracijos, plepalai apie viską, kas ant seilės užeina.. Atmenu, buvo "Kertelėj sielai" tema, kuri virto plepalais ir ją iškėlė į bendraminčius. Paskui daug kas ieškojo ir piktinosi, bet jei jau plepalai - tai ir vieta jiems yra.

Na, nemanau, kad kartais negalima nė kiek nukrypti, juk visi esam žmonės, bet nuolatinės registracijos tikrai ištempia temą. Ateini pasižiūrėt kas naujo - o ten vis registracijos... Čia mano nuomonė wub.gif

Sorry už offtopic 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 20 liepos 2009 - 15:07
QUOTE(JuodaKatytė @ 2009 07 20, 12:21)
samanta4444 - labai grazus tas kaciukas man  wub.gif jei gali schemute to katinelio ikelk  4u.gif

Ir man jis labai gražus, turiu jo schemutę ir planuoju siuvinėti, čia yra japoniškas sėkmės palinkėjimas:

user posted image

Nu bet ir tempai pas jus. Tik porai dienų dingau ir kiek grožių pridaryta. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 20 liepos 2009 - 15:29
QUOTE(Florestina @ 2009 07 20, 16:29)
Ir man jis labai gražus, turiu jo schemutę ir planuoju siuvinėti, čia yra japoniškas sėkmės palinkėjimas:

... tik siuvinėk ant smulkios kanvos, tada gražiau atrodys kontūras, ne taip matysis 'laipteliai'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 20 liepos 2009 - 16:09
Aciu Florestina uz schemute ir Dvi uz patarima, abiems po 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir dar pamąstymui. Mano bendradarbė jį siuvinėjo oranžiniu siūlu. Gavosi toks ryžikas.
Atsakyti
http://swappons.kaze...es,a391445.html
Sveikos darbstuolytes 4u.gif Gal kuri esat siuvinejusi is sios serijos damutes ,jei taip tai ant kokios medziagos siuvinejot g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingius272: 20 liepos 2009 - 16:11
QUOTE(Ingius272 @ 2009 07 20, 17:09)
http://swappons.kaze...es,a391445.html
Sveikos darbstuolytes 4u.gif Gal kuri esat siuvinejusi is sios serijos damutes ,jei taip tai ant kokios medziagos siuvinejot g.gif  biggrin.gif

Kitam forume merginos siuvinėja bendą procesą. Ant lino arba evo atrodo žymiai gražiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 20 liepos 2009 - 16:29
QUOTE(Dvi @ 2009 07 20, 18:23)
Kitam forume merginos siuvinėja bendą procesą. Ant lino atrodo žymiai gražiau.

bet jei ant aidos tai ant kokio nr graziau atrodytu g.gif ar nebutu per daug didelis ant nr 14 g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 07 20, 17:27)
bet jei ant aidos tai ant kokio nr graziau atrodytu g.gif ar nebutu per daug didelis ant nr 14 g.gif  ax.gif

Aš imčiau smulkesnę. Kaip ir kontūrinio katino, taip ir damutės mažiau kris į akis 'laipteliai', visas darbas bus gražesnis. Šiaip labai gražus dizainas, labai gerao atrodo, nebūtina siuvinėti juodą - galima rinktis kitą puslapy duotą spalvą. Kitam forume viena mergina juodą galvą papuošė melanžiniu siūlu siuvinėte skrybėle - patikėkit, atrodo nerealiai gražiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta4444 @ 2009 07 20, 14:14)
cia toks lankelis,pakolkas zymiuos su piestuku
nono.gif žiūrėk, kad netektų gailėtis...
QUOTE(vilmado @ 2009 07 20, 15:24)
BS - kuo daugiau siuvinėju - tuo labaiu įsitikinu - man patinka, o jau vaizdą kaip pakeičia į gerąją pusę, dabar kaip tik baiginėju savo pingvinukus - tai vaizdas ryškėja akyse po kelių dygsnelių - myliu BS.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir visai nesudėtinga...

Ką tik baigiau vyrui dovaną daryt tongue.gif gaila,negaliu pasirodyt, fotiko nėr... atostogauja su šeimyna kaime hihihi.gif Teks pasirodyt jau įrėmintą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 20, 18:00)
Ką tik baigiau vyrui dovaną daryt  tongue.gif gaila,negaliu pasirodyt, fotiko nėr... atostogauja su šeimyna kaime hihihi.gif Teks pasirodyt jau įrėmintą  bigsmile.gif

Man patinka dovanos vyrams ax.gif Lauksiu pasirodant 4u.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės 4u.gif

Jau tiek gražių darbelių parodėt, kad ir man nagai niežti pasirodyti savuosius- siuvinėju iškart du blush2.gif
Pirmasis- svajonių namelis visas BS- atgaiva dūšiai
user posted image
Antrasis- turėjo būt dovana mamai gimtadieniui, bet turbūt bus tik Kalėdoms blush2.gif
user posted image
Tik gaila, kad fotografuojant telefonu nesimato tikrųjų spalvų...
Atsakyti