Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(zundyte @ 2009 07 28, 11:33)
jei taip darysi tai bus keturgubas  mirksiukas.gif  ir pritvirtint labai sudėtinga ,o daryk taip ,pamėginsiu parašyt kuo aiškiau blush2.gif

o man iškilo klausimas. Kai baigiat siuvinėt tokiu būdu užkišę siūlą, ant adatos lieka nebe viena ilga, bet dvi trumpos siūlo gijos g.gif Ar jūs taip visos siuvinėjat, kad žinot, kiek siūlo atsikirpti, kad po to likusį siūlgalį lieka tik išmest blush2.gif Ar ką darot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 28, 12:14)
Pasirodau kad dirbu, ne tinginiauju.
Po truputi judu i prieki. Aisku, cia tik maza dalele to, koks turetu buti baigtas darbas.

Šaunuolė stumiesi su darbeliu į priekį. thumbup.gif Aš tai irgi atsakau į laiškus ir maunu siuvinėti, gana šiandien pašalinių darbų.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 28, 13:38)
gal ir man atsiusk shemute su paveiksliuku 4u.gif  kada nors gal ateisiu iki jo  rolleyes.gif

Parasyk savo el.pasto adresa.

QUOTE(Florestina @ 2009 07 28, 14:02)
Šaunuolė stumiesi su darbeliu į priekį. thumbup.gif  Aš tai irgi atsakau į laiškus ir maunu siuvinėti, gana šiandien pašalinių darbų.

Aciu uz ivertinimus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 07 28, 13:47)
o man iškilo klausimas. Kai baigiat siuvinėt tokiu būdu užkišę siūlą, ant adatos lieka nebe viena ilga, bet dvi trumpos siūlo gijos  g.gif Ar jūs taip visos siuvinėjat, kad žinot, kiek siūlo atsikirpti, kad po to likusį siūlgalį lieka tik išmest blush2.gif Ar ką darot? 4u.gif

doh.gif aha man irgi taip buna, bet nesuku as galvos del to per labiausiai, tiesiog tada pradedama uzkisu siulo gala uz kitu siuliuku mirksiukas.gif be to dar siuvinejant buna kad reikia daryti mix'us (imti viena siula vieno atspalvio, kita kito), o jau tada jokiu siulu lenkimu per puse negali buti, gausis 4gubas ax.gif

va dar klausimukas blush2.gif ar labai visos stengiates, kad blogoji puse butu idealiai tvarkinga? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 28 liepos 2009 - 13:31
QUOTE(dovyda @ 2009 07 28, 14:28)
va dar klausimukas blush2.gif ar labai visos stengiates, kad blogoji puse butu idealiai tvarkinga? ax.gif

aš, kad ir kaip stengiuos, nu nesigauna man idealiai sutvarkyt antros pusės blush2.gif matyt, per mažai stengiuos biggrin.gif
Atsakyti
niekada nebus idealu nes visada gali buti idealiau... kaip man iseina taip ir darau ... aisku nepalieku siulu kabaroti ... stengiuos sutvarkyti ...
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 28, 13:28)

Nesistengiu, svarbu, kad siūlai nekabotų.
Atsakyti
Maža dovanėlė, žiurstukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 28, 17:05)
Maža dovanėlė, žiurstukas smile.gif

koks simpatiskas ziurstukas wub.gif
Atsakyti
paukščiuk, kaip miela wub.gif
Atsakyti
Paukščiuk, puiki dovanėlė. Aš irgi pasiuvinėjau tulpes, dabar ir pabendrauti galima. ax.gif
Atsakyti
user posted image
mergaitės gal turite tokį šriftą? blush2.gif ar žinote kur rasti?
Atsakyti