Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(egliuchiux @ 2009 07 28, 11:10)
na pvz 5,7 ,8 zenklai DMC yra dvi spalvos o va ANCHOR tai viena ... o tu siuvinejai tai ir emei viena siula toki kita kitoki ?

Ne, man nebuvo dubliuotų siūlų. Bet siuvinėjant atskirus plotus tikrai nesimato jokio skirtumo tarp siūlų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 28, 12:33)
Ne, man nebuvo dubliuotų siūlų. Bet siuvinėjant atskirus plotus tikrai nesimato jokio skirtumo tarp siūlų. g.gif

tai tu sio paveikslo nesiuvinejai ?
Atsakyti
egliuchiux,aš tavo vietoj siuvinėčiau tuos dvigubus siūlus vienos firmos siūlais,nes ten norima išgauti tam tikrą atspalvį,o jei imsi skirtingas firmas gali nutikt taip ,kad tie atspalviai nesižiūrės gražiai ar tiesiog netiks viens prie kito ,aš tikrai nesiuvinėčiau taip kaip sakai,jei įmanoma gauti tokių siūlų kaip reikia pagal schemą..gaila paskui darbo ,kai tiek nueita o norisi ardyt...aišku jei viena ar kelias spalvas pasirinkt iš trūkstamų kitos firmos,tai dar gal ir nieko ,kaip Florestina sakė,bet tokios plonybės ,kai imamas dviejų skirtingų atspalvių siūlas,ir norima išgaut subtilumą kažkokį atspalviuose,manau ,derėtų taip ir siuvinėt,nes gali negaut norimo rezultato.nu kažkaip man taip atrodo ir viskas ,bet tai tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
as dazniausiai klaidas pamatau po kiek laiko, tada nekyla ranka ardyt, o ant virsaus uzsiuvineju. jei tai didelis 1spalvos plotas tada tik praardau
Atsakyti
nu tai tada kalnas gaunasi ant tos vietos kur suklydai ir dar labiau matosi blush2.gifaš esu irgi suklydusi ne kartą ,tai kryželis per žemai tai per daug į šoną ir pamatau per vėlai ,kad išardyt ir jau griūna viskas ir reikia suktis kažkaip ,visa laimė ,kad mano tie darbeliai nebuvo simetriški ,tai išsisukau,antraip reiktų ardyt ,bet viena galiu pasakyt ,suklyst lengviau ,kai nėra medžiaga pažymėta,dabar kai pasižymiu ,tai vieni juokai apskaičiuot kur kryžiukas turi būt ,daug lengviau siuvinėt ,neveltui sugalvotas tas išsiplaunantis markeris lotuliukas.gif ,o šiaip tai tas klaidas matau tik aš ,kai žinau kur jas padariau ,niekas kitas jų nemato,tai širdies neskauda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 07 28, 11:55)
sveikutes ... noreciau jusu patarimo... gal kas siuvinejot sita ?
user posted image
kaip siulus emet ?
user posted image
ten kur du numeriukai parasyti tai imti viena toki viena toki? o jei siuvineciau su DMC bet ten kur dvi spalvos tai imciau ANCHOR viena spalva ... ar geriau rusies nemaisyti ?

aciu  ax.gif

nu seip tai niekas nemaiso viename darbelyje skirtingu firmu siulu.renkiesi arba DMC arba ANCHOR.paprastai taip parasoma ir norodomi 2 variantai ir renkiesi viena.tikiuosi aiskiai minti isreiskiau
Atsakyti
Pasirodau kad dirbu, ne tinginiauju.
Po truputi judu i prieki. Aisku, cia tik maza dalele to, koks turetu buti baigtas darbas.

user posted image
Atsakyti
dideliam as ant virsaus as darau, o mazam tai tenka ardyt, niekaip nepasisleps smile.gif

o kas cia bus? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 28 liepos 2009 - 12:16
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 28, 13:15)
dideliam as ant virsaus as darau, o mazam tai tenka ardyt, niekaip nepasisleps smile.gif
o kas cia bus?  bigsmile.gif

Jei manes klausi - tai kada nors tolimoje ateityje bus stai kas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 28, 13:14)
Pasirodau kad dirbu, ne tinginiauju.

nu jau visai nemažai pasistūmėjai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 28, 13:26)
nu jau visai nemažai pasistūmėjai  bigsmile.gif

Man kartais irgi taip atrodo, bet kai pasiziuriu koks turetu buti baigtas tai net siurpas nukrato - cia tik maza, labai maza dalis viso darbo. unsure.gif
Atsakyti
gal ir man atsiusk shemute su paveiksliuku 4u.gif kada nors gal ateisiu iki jo rolleyes.gif
Atsakyti