Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 28, 07:40)
Aš siuvinėjau ant 14  4u.gif

Aciu, Pauksciuk, As galvojau, kad ant lino siuvinejot.
Atsakyti
Sveikos,

labai seniai siuvinejau ir iskilo klausimas, jei nurodyta siuvineti su 2 siulais, juos kai iveriate i adata juk dar perlenkiate, tai gaunasi, kad siuvineti reikia su keturgubu siulu ar dar syki lenkti nereikia? g.gif

Nzn ar aiskai parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute as @ 2009 07 28, 09:23)
Sveikos,

labai seniai siuvinejau ir iskilo klausimas, jei nurodyta siuvineti su 2 siulais, juos kai iveriate i adata juk dar perlenkiate, tai gaunasi, kad siuvineti reikia su keturgubu siulu ar dar syki lenkti nereikia?  g.gif 

Nzn ar aiskai parasiau  blush2.gif

Tikrai nereikia, lenkti per puse, nes, kaip ir sakot, gausis jau keturgubas siulas, ir bus labai jau storai.
Atsakyti
jei taip darysi tai bus keturgubas mirksiukas.gif ir pritvirtint labai sudėtinga ,o daryk taip ,pamėginsiu parašyt kuo aiškiau blush2.gif
aš paimu viena siūlą iš gijos,lenkiu jį pusiau.viename gale gaunasi kilputė kitame du galiukai,paskui tą galą kur kilputė įveriu į adatą,(tačiau tą galą tik todėl veriu ,nes lengvai įsiveria ,galima ir kitą verti ,kaip kam patogiau mirksiukas.gif ),ir pertraukiu per adatą taip kad jis būtų ilgesnis nei tas galas kur du siūlo galiukai.Tada bedu adatą į audinį siuvinėt kryželį ir pertraukiu siūlą per dvi audinio skylutes nepilnai,taip kad blogojoje pusėje būtų ir adata ir ta kilputė,ir tiesiog perveriu adata per tą kilputę ,tiesiog patraukus siūlą iki galo siūlas užsifiksuoja blogojoje pusėje be jokio mazgo thumbup.gif ir toliau jau siuvinėju likusią pirmojo kryžiuko dalį ir viskas kas seka po to..ufff,nu ir paaiškinau ,bet gal suprasi blush2.gif ..tada gaunasi ir siūlas tik dvigubas ir pradžia be mazgų...mane čia šitam forume merginos išmokino ,iki tol mazgiojau doh.gif ir keikiausi rolleyes.gif karsta.gif
Atsakyti
as panasiai darau, tik su dviem siulais. gale nemazgoju, o ilgesni palieku. kai kryziuka padarau paskui perkaisau ta gala.nezinau ar suprantamai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(necka @ 2009 07 28, 11:31)
Tikrai nereikia, lenkti per puse, nes, kaip ir sakot, gausis jau keturgubas siulas, ir bus labai jau storai.

QUOTE(zundyte @ 2009 07 28, 11:33)
jei taip darysi tai bus keturgubas  mirksiukas.gif  ir pritvirtint labai sudėtinga ,o daryk taip ,pamėginsiu parašyt kuo aiškiau blush2.gif
aš paimu viena siūlą iš gijos,lenkiu jį pusiau.viename gale gaunasi kilputė kitame du galiukai,paskui tą galą kur kilputė įveriu į adatą,(tačiau tą galą tik todėl veriu ,nes lengvai įsiveria ,galima ir kitą verti ,kaip kam patogiau mirksiukas.gif ),ir pertraukiu per adatą taip kad jis būtų ilgesnis nei tas galas kur du siūlo galiukai.Tada bedu adatą į audinį siuvinėt kryželį ir pertraukiu siūlą per dvi audinio skylutes nepilnai,taip kad blogojoje pusėje būtų ir adata ir ta kilputė,ir tiesiog perveriu adata per tą kilputę ,tiesiog patraukus siūlą iki galo siūlas užsifiksuoja blogojoje pusėje be jokio mazgo thumbup.gif  ir toliau jau siuvinėju likusią pirmojo kryžiuko dalį ir viskas kas seka po to..ufff,nu ir paaiškinau ,bet gal suprasi blush2.gif ..tada gaunasi ir siūlas tik dvigubas ir pradžia be mazgų...mane čia šitam forume merginos išmokino ,iki tol mazgiojau doh.gif ir keikiausi rolleyes.gif  karsta.gif

Aciu labai uz paaiskinimus smile.gif , reikes padaryti kaip Zundyte rasei, tikrai gerai ir mazgu nera thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš pradžioj mazgelius rišdavau doh.gif O dabar darau kaip Zundytė thumbup.gif Tik aš kažkur buvau radusi vaizdine medžiaga ax.gif
Atsakyti
Inesiuuu,aš irgi taip dariau pradžioj,bet kiek paskui laiko užima tas visų galų sukaišiojimas doh.gif ,gal net daugiau nei siuvinėjimas pats,pamėgink taip daryt kaip sakiau ,tada pradžioj siūlo visai nereikia niekur slėpti ,o gale tai tik baigiant siuvinėt apsuki apie jau esančius blogojoje pusėje siulelius ir gatava thumbup.gif ,ir eini toliau ..pamėgink ,pamatysi kaip patiks ir sakysi ,kur aš anksčiau buvau ,jei taip sau malonumą trumpinau mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkaip niekada nesove i galva rist mazgeliu smile.gif nors tiek tu darbeliu teturiu blush2.gif man beda su kryzeliu lygumu doh.gif

siandien nufotkinsiu kaip atrodo mano antroji puse. man pirma sunkiau, o kitus slepiu po jau esanciais, taip pat ir uzbaigiu siula. jokio vargo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 28 liepos 2009 - 10:51
sveikutes ... noreciau jusu patarimo... gal kas siuvinejot sita ?
user posted image
kaip siulus emet ?
user posted image
ten kur du numeriukai parasyti tai imti viena toki viena toki? o jei siuvineciau su DMC bet ten kur dvi spalvos tai imciau ANCHOR viena spalva ... ar geriau rusies nemaisyti ?

aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 07 28, 10:55)

ten kur du numeriukai parasyti tai imti viena toki viena toki? o jei siuvineciau su DMC bet ten kur dvi spalvos tai imciau ANCHOR viena spalva ... ar geriau rusies nemaisyti ?

aciu  ax.gif

Siuvinėdama princesę dvi spalvas naudojau Anchor, nes DMC tokių neradau, prašė palaukti dvi savaites kol gaus. Tai paėmiau Anchor ir nieko neatsitiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 28, 12:06)
Siuvinėdama princesę dvi spalvas naudojau Anchor, nes DMC tokių neradau, prašė palaukti dvi savaites kol gaus. Tai paėmiau Anchor ir nieko neatsitiko. 4u.gif

na pvz 5,7 ,8 zenklai DMC yra dvi spalvos o va ANCHOR tai viena ... o tu siuvinejai tai ir emei viena siula toki kita kitoki ?
Atsakyti