Aciu labai
QUOTE(Arveda @ 2009 07 27, 22:47)
Ačiū labai labai Jau gavau
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 27, 23:03)
Aciu labai
Prasom, prasom - negi gaila.
QUOTE(Arveda @ 2009 07 27, 19:58)
Sveikutės Drįstu įsibrauti pas jus į svečius Nu jau tiek visokių grožių prisižiūrėjau Man tolokai dar iki jūsų
Bet ateinu ne tuščiomis Atnešu parodyti 2 savo darbelius Pirmieji mano darbeliai, bet tikėkimės kad jų bus daugiau Nes žiūrint i jūsų darbus norisi tiek visko išbandyti
Bet ateinu ne tuščiomis Atnešu parodyti 2 savo darbelius Pirmieji mano darbeliai, bet tikėkimės kad jų bus daugiau Nes žiūrint i jūsų darbus norisi tiek visko išbandyti
Grazus darbeliai. Ypac karvyte nuotaika pakelia.
QUOTE(zundyte @ 2009 07 27, 17:38)
Necka ,tikrai drąsiai imkis didelio darbelio ,nes ,žinok ,tokia palaima paima ,kai pamatai KAD PATI PADAREI TOKĮ GROŽĮ,tai visi vargeliai pasimiršta...Žinoma ,tas pats jausmas aplanko ir su mažu darbeliu ,bet didelis darbelis ir palaima didesnė ...Aš va pasirodysiu ,baigiu išmučint savo pintinukę,bet išmučint tai tik todėl ,kad fonas labai nuobodžiai siuvinėjasi ,nors nebedaug liko ,tik viršus ir tai ne viskas iš eilės o tik tokiais šuorais,tai dabar tik rankos niežti ,kaip gi čia greičiau pabaigt ,manau ,su mano tempais tai savaitės reiks ..o paskui eilė sudaryta darbams siuvinėt ,jau mažiausiai 6 darbus esu numačiusi ir net siūlus turiu,tai net neįsivaizduoju ,kaip galima nežinot ,ką siuvinėt ,man problema ,ką siuvinėt pirmiausiai ir kaip padaryt ,kad para ilgesnė būtų ,o aplamai ,viso gyvenimo tikrai neužteks,kad išsiuvinėt viską kas man gražu...
aukso zodziai pas mane galvoj eile gal jau kilometrine, ka toliau daryt labai grazi bus tavo pintine as va irgi su savo afrikieciais dar vis mucinuosi irgi su fonu....o jau siulai ir medziagele kitam darbeliui tiesiog is stalciaus sokineja
Labas rytas. Dar karteli ačiū visoms už šilta priėmima
Noriu pasipasakot ant kokios medžiagos siuvinėju Ta karvytė siuvinėta ant Aidos, pirktos rankdarbių pardėj, o tas juodas baltas siluetas siuvinėtas ant aidos 18 , pirktos Anglijoj. Medžiaga truputuka skiriasi. Angliška minkštesne, bet siuvinejasi O kaina Lietuvoj pirktos Aidos metras kainavo 63 litai, O Angliškos 12 litu už metra Dabar nete žiūrinėjau lino kainas Anglijoj kilogramas lino nuo 24 iki 40 litu Yra ir storesnio ir plonesnio Ir visokiu visokiausiu spalvų
Aidos nusipirkau 2 metrus, o lino prašysiu kad sesuo nupirktu
O dabar einu pradėsiu siuvinėt batukus metrikui
Noriu pasipasakot ant kokios medžiagos siuvinėju Ta karvytė siuvinėta ant Aidos, pirktos rankdarbių pardėj, o tas juodas baltas siluetas siuvinėtas ant aidos 18 , pirktos Anglijoj. Medžiaga truputuka skiriasi. Angliška minkštesne, bet siuvinejasi O kaina Lietuvoj pirktos Aidos metras kainavo 63 litai, O Angliškos 12 litu už metra Dabar nete žiūrinėjau lino kainas Anglijoj kilogramas lino nuo 24 iki 40 litu Yra ir storesnio ir plonesnio Ir visokiu visokiausiu spalvų
noriu pagirti 2saulyte2 pinigų medį - originali ir kūrybiška dovana
zundytės pintinė aišku įspūdinga
dovyda, nuotraukų stengiamės necituoti
2saulyte2 as ir noriu pinigu medziu 7taskeboruze@gmail.com
o fona pusiniais kryziukais pacios sumastot daryt,ar pagal schema?
Arveda tavo sese galetu bizniuka prasisukti su tom medziagom
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 28, 09:22)
noriu pagirti 2saulyte2 pinigų medį - originali ir kūrybiška dovana
oiiii...matyt praleidau...sorriux pasitaisysiu
QUOTE(necka @ 2009 07 27, 19:22)
Labai grazi ir originali dovana
Merginos, zinau,kad esat siuvinejusios si grozi, norejau paklausti, ant kokios medziagos siuvinejot, nes nerandu pas save aprasymo? Nu labai as noriu ju ant savo sienos
Merginos, zinau,kad esat siuvinejusios si grozi, norejau paklausti, ant kokios medziagos siuvinejot, nes nerandu pas save aprasymo? Nu labai as noriu ju ant savo sienos
Aš siuvinėjau ant 14
Puikūs darbai tik nespėju visų atskirai pagirti , atsiprašau
Labas rytas !!!
O kur tu ziurineji? Kokioj parduotuvej?
Papildyta:
issiusta.
QUOTE(Arveda @ 2009 07 28, 09:11)
Labas rytas. Dar karteli ačiū visoms už šilta priėmima
O kur tu ziurineji? Kokioj parduotuvej?
Papildyta:
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 28, 09:31)
2saulyte2 as ir noriu pinigu medziu 7taskeboruze@gmail.com
issiusta.