Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

Aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2009 07 27, 22:47)
Ačiū labai labai  4u.gif  Jau gavau  4u.gif

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 27, 23:03)
Aciu labai smile.gif

Prasom, prasom - negi gaila. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2009 07 27, 19:58)
Sveikutės  4u.gif  Drįstu įsibrauti pas jus į svečius  ax.gif  Nu jau tiek visokių grožių prisižiūrėjau  bigsmile.gif  Man tolokai dar iki jūsų  blush2.gif 
Bet ateinu ne tuščiomis  rolleyes.gif  Atnešu parodyti 2 savo darbelius  ax.gif  Pirmieji mano darbeliai, bet tikėkimės kad jų bus daugiau mirksiukas.gif  Nes žiūrint i jūsų darbus norisi tiek visko išbandyti  4u.gif  thumbup.gif 

Grazus darbeliai. Ypac karvyte nuotaika pakelia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 27, 17:38)
Necka ,tikrai drąsiai imkis didelio darbelio ,nes ,žinok ,tokia palaima paima ,kai pamatai  KAD PATI PADAREI TOKĮ GROŽĮ,tai visi vargeliai pasimiršta...Žinoma ,tas pats jausmas aplanko ir su mažu darbeliu ,bet didelis darbelis  ir palaima didesnė wub.gif  wub.gif ...Aš va pasirodysiu ,baigiu išmučint savo pintinukę,bet išmučint tai tik todėl ,kad fonas labai nuobodžiai siuvinėjasi ,nors nebedaug liko ,tik viršus ir tai ne viskas iš eilės o tik tokiais šuorais,tai dabar tik rankos niežti ,kaip gi čia greičiau pabaigt ,manau ,su mano tempais tai savaitės reiks blush2.gif ..o paskui eilė sudaryta darbams siuvinėt ,jau mažiausiai 6 darbus esu numačiusi ir net siūlus turiu,tai net neįsivaizduoju ,kaip galima nežinot ,ką siuvinėt lotuliukas.gif ,man problema ,ką siuvinėt pirmiausiai ir kaip padaryt ,kad para ilgesnė būtų doh.gif  lotuliukas.gif ,o aplamai ,viso gyvenimo tikrai neužteks,kad išsiuvinėt viską kas man gražu... blush2.gif

user posted image

aukso zodziai thumbup.gif pas mane galvoj eile gal jau kilometrine, ka toliau daryt doh.gif labai grazi bus tavo pintine thumbup.gif as va irgi su savo afrikieciais dar vis mucinuosi ax.gif irgi su fonu....o jau siulai ir medziagele kitam darbeliui tiesiog is stalciaus sokineja lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Dar karteli ačiū visoms už šilta priėmima 4u.gif
Noriu pasipasakot ant kokios medžiagos siuvinėju ax.gif Ta karvytė siuvinėta ant Aidos, pirktos rankdarbių pardėj, o tas juodas baltas siluetas siuvinėtas ant aidos 18 , pirktos Anglijoj. Medžiaga truputuka skiriasi. Angliška minkštesne, bet siuvinejasi thumbup.gif O kaina blink.gif Lietuvoj pirktos Aidos metras kainavo 63 litai, O Angliškos 12 litu už metra bigsmile.gif Dabar nete žiūrinėjau lino kainas doh.gif Anglijoj kilogramas lino nuo 24 iki 40 litu thumbup.gif Yra ir storesnio ir plonesnio mirksiukas.gif Ir visokiu visokiausiu spalvų thumbup.gif
Aidos nusipirkau 2 metrus, o lino prašysiu kad sesuo nupirktu blush2.gif

O dabar einu pradėsiu siuvinėt batukus metrikui mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu pagirti 2saulyte2 pinigų medį - originali ir kūrybiška dovana thumbup.gif
zundytės pintinė aišku įspūdinga bigsmile.gif

dovyda, nuotraukų stengiamės necituoti mirksiukas.gif
Atsakyti
2saulyte2 as ir noriu pinigu medziu 4u.gif 7taskeboruze@gmail.com

o fona pusiniais kryziukais pacios sumastot daryt,ar pagal schema? unsure.gif
Arveda tavo sese galetu bizniuka prasisukti su tom medziagom mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 28, 09:22)
noriu pagirti 2saulyte2 pinigų medį - originali ir kūrybiška dovana  thumbup.gif
zundytės pintinė aišku įspūdinga  bigsmile.gif

dovyda, nuotraukų stengiamės necituoti  mirksiukas.gif

oiiii...matyt praleidau...sorriux blush2.gif pasitaisysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 28 liepos 2009 - 08:37
QUOTE(necka @ 2009 07 27, 19:22)
Labai grazi ir originali dovana  bigsmile.gif

Merginos, zinau,kad esat siuvinejusios si grozi, norejau paklausti, ant kokios medziagos siuvinejot, nes nerandu pas save aprasymo? Nu labai as noriu ju ant savo sienos  ax.gif

Aš siuvinėjau ant 14 4u.gif

Puikūs darbai wub.gif tik nespėju visų atskirai pagirti , atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas !!!

QUOTE(Arveda @ 2009 07 28, 09:11)
Labas rytas. Dar karteli ačiū visoms už šilta priėmima  4u.gif 
Noriu pasipasakot ant kokios medžiagos siuvinėju  ax.gif  Ta karvytė siuvinėta ant Aidos, pirktos rankdarbių pardėj, o tas juodas baltas siluetas siuvinėtas ant aidos 18 , pirktos Anglijoj. Medžiaga truputuka skiriasi. Angliška minkštesne, bet siuvinejasi  thumbup.gif  O kaina  blink.gif  Lietuvoj pirktos Aidos metras kainavo 63 litai, O Angliškos 12 litu už metra  bigsmile.gif  Dabar nete žiūrinėjau lino kainas  doh.gif  Anglijoj kilogramas lino nuo 24 iki 40 litu  thumbup.gif  Yra ir storesnio ir plonesnio  mirksiukas.gif  Ir visokiu visokiausiu spalvų  thumbup.gif 
Aidos nusipirkau 2 metrus, o lino prašysiu kad sesuo nupirktu  blush2.gif 

O dabar einu pradėsiu siuvinėt batukus metrikui  mirksiukas.gif

O kur tu ziurineji? Kokioj parduotuvej?

Papildyta:
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 28, 09:31)
2saulyte2 as ir noriu pinigu medziu 4u.gif  7taskeboruze@gmail.com
o fona pusiniais kryziukais pacios sumastot daryt,ar pagal schema? unsure.gif
Arveda tavo sese galetu bizniuka prasisukti su tom medziagom  mirksiukas.gif  biggrin.gif

pioneer.gif issiusta.
Atsakyti
2saulyte2 kur aš Liną žiūrinėjau? www.kasiulai.lt
Atsakyti
Sveikutes. Gal kas turi kokybiska scemute,nes pas mane jau labai ssss... Jei kas pagelbetu,tai tute1979@gmail.com
user posted image
Atsakyti