Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(Arveda @ 2009 07 27, 22:58)
Sveikutės  4u.gif  Drįstu įsibrauti pas jus į svečius  ax.gif  Nu jau tiek visokių grožių prisižiūrėjau  bigsmile.gif  Man tolokai dar iki jūsų  blush2.gif 
Bet ateinu ne tuščiomis  rolleyes.gif  Atnešu parodyti 2 savo darbelius  ax.gif  Pirmieji mano darbeliai, bet tikėkimės kad jų bus daugiau mirksiukas.gif  Nes žiūrint i jūsų darbus norisi tiek visko išbandyti  4u.gif  thumbup.gif 

Labai grazus ir dailus darbeliai wub.gif
Labai patiko karvute jei galima schema i blizgutis11@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2009 07 27, 20:58)
Sveikutės  4u.gif  Drįstu įsibrauti pas jus į svečius  ax.gif  Nu jau tiek visokių grožių prisižiūrėjau  bigsmile.gif  Man tolokai dar iki jūsų  blush2.gif 
Bet ateinu ne tuščiomis  rolleyes.gif  Atnešu parodyti 2 savo darbelius  ax.gif  Pirmieji mano darbeliai, bet tikėkimės kad jų bus daugiau mirksiukas.gif  Nes žiūrint i jūsų darbus norisi tiek visko išbandyti  4u.gif  thumbup.gif 

Sveika prisijungus. Gražūs tavo darbeliai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 27, 21:43)
na ir brangi tavo dovana blink.gif  smile.gif  wub.gif
ir pinigeliai ir ranku darbas ir dar tokia mintis nereali thumbup.gif

Ai kaip jubiliejui tai normaliai. Smagu dovanoti, kai zinai, kad zmogui patiks ir ivertins ne tik tai, kad pinigai tikri, o ir tai, kad daryta butent jam ir savom rankom.

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 27, 21:48)
Jau paziurejau tavo tinklapyje  blush2.gif  Puiki ideja  blush2.gif

Aciu, aciu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Blizgutis11 jau išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Arveda
Sveikinu prisijungus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ssamantaa 4u.gif

2saulyte2 4u.gif Pinigų medelis tai tikrai be galo gražus thumbup.gif Gal būtų galima schemute ax.gif Tikrai labai labai šauni dovana jubiliejui thumbup.gif arveda0124@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arveda: 27 liepos 2009 - 21:26
Arveda, sveika prisijungus į mūsų būrį drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Visų darbeliai superiniai, net nespėju peržiūrėt per dieną kiek prirašot..... O aš va per darbus ir per svečius (visi dabar traukia prie jūros smile.gif ) tik po kokią valandėlę prisėdu... Tad ir pasirodyt nelabai ką turiu...... Gal šią savaitę kiek pasistūmėsiu į priekį, va tada ir pasigirt galėsiu..... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Arveda,labai gražu ,tik kitiems darbeliams palik daugiau medžiagėlės iš kraštų ,ne mažiau 5 cm iš kiekvieno krašto,kad rėmint būtų lengviau 4u.gif ,kai pati tiek kiek tu palikdavau ,tai ir perspėju ,tai yra perduodu savo nedidelę patirtį... blush2.gif blush2.gif blush2.gif o šiaip viskas puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2009 07 27, 23:25)
ssamantaa  4u.gif

2saulyte2  4u.gif  Pinigų medelis tai tikrai be galo gražus  thumbup.gif  Gal būtų galima schemute  ax.gif  Tikrai labai labai šauni dovana jubiliejui  thumbup.gif  arveda0124@gmail.com

Jei galima ir man blizgutis11@gmail.com
Atsakyti
Čiole drinks_cheers.gif 4u.gif
Ir aš neilgai pasėdžiu prie siuvinėjimų blush2.gif Nes dar ir neriu ir mezgu, tai kai reikia savo laisvalaiki ant visų išdalinti, tai ne kas ir lieka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 07 27, 22:27)
Arveda,labai gražu ,tik kitiems darbeliams palik daugiau medžiagėlės iš kraštų ,ne mažiau 5 cm iš kiekvieno krašto,kad rėmint būtų lengviau 4u.gif ,kai pati tiek kiek tu palikdavau ,tai ir perspėju ,tai yra perduodu  savo nedidelę patirtį... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif o šiaip viskas puiku thumbup.gif

Zundyte ačiukas 4u.gif O kad palikti reikia daugiau reikia tai žinau, bet jau vėlu ax.gif Jau kitiems tai tikrai daugiau paliksiu blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2009 07 27, 22:25)
ssamantaa  4u.gif

2saulyte2  4u.gif  Pinigų medelis tai tikrai be galo gražus  thumbup.gif  Gal būtų galima schemute  ax.gif  Tikrai labai labai šauni dovana jubiliejui  thumbup.gif  arveda0124@gmail.com

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 27, 22:27)
Jei galima ir man blizgutis11@gmail.com

Issiunciau. Ten keli pavyzdziai yra tu pinigu medziu. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai labai 4u.gif Jau gavau 4u.gif
Atsakyti