Rodausi savo darbą, skirtą dovanai trisdešimtmečio proga pusseserės vyrui.
''Pinigų medis''.
Pradėta: 2009-06-28
Baigta: 2009 - 07 -17
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 27, 15:02)
Žinoma kad ryžkis Didelis pabos - tarpe mažesnių darbelių pasidarysi. O pabaigus kažką mažo, nereiks galvot ko čia griebtis - galėsi vėl prie didžiojo grįžt
Papildyta:
Man nerodo paveikslėlio
Papildyta:
Man nerodo paveikslėlio
QUOTE(zundyte @ 2009 07 27, 15:38)
Necka ,tikrai drąsiai imkis didelio darbelio ,nes ,žinok ,tokia palaima paima ,kai pamatai KAD PATI PADAREI TOKĮ GROŽĮ,tai visi vargeliai pasimiršta...Žinoma ,tas pats jausmas aplanko ir su mažu darbeliu ,bet didelis darbelis ir palaima didesnė ...Aš va pasirodysiu ,baigiu išmučint savo pintinukę,bet išmučint tai tik todėl ,kad fonas labai nuobodžiai siuvinėjasi ,nors nebedaug liko ,tik viršus ir tai ne viskas iš eilės o tik tokiais šuorais,tai dabar tik rankos niežti ,kaip gi čia greičiau pabaigt ,manau ,su mano tempais tai savaitės reiks ..o paskui eilė sudaryta darbams siuvinėt ,jau mažiausiai 6 darbus esu numačiusi ir net siūlus turiu,tai net neįsivaizduoju ,kaip galima nežinot ,ką siuvinėt ,man problema ,ką siuvinėt pirmiausiai ir kaip padaryt ,kad para ilgesnė būtų ,o aplamai ,viso gyvenimo tikrai neužteks,kad išsiuvinėt viską kas man gražu...
PS visų darbeliai labai dailūs ,o jau tas pasišiaušęs Paška,tai iš vis ištirpau .gal galima schemutę jo ir visų tos serijos žvirbliukų į manociuja@gmail.com ? išsisaugojau kompe ,bet ji labai nedidelė,,neįžiūriu kur koks simboliukas
PS visų darbeliai labai dailūs ,o jau tas pasišiaušęs Paška,tai iš vis ištirpau .gal galima schemutę jo ir visų tos serijos žvirbliukų į manociuja@gmail.com ? išsisaugojau kompe ,bet ji labai nedidelė,,neįžiūriu kur koks simboliukas
Aciu, merginos, man turbut ir reikia spyrio is sono, nes saves spardymas nepadeda Na, as irgi turiu gan nemaza sarasa norimu darbeliu, tik vat dabar neapsisprendziu kuriam teikti pirmenybe sau noriu tu orchideju, vaikas mano dar neturi metrikiuko, o kur dar visa gimine laukianti dovanu Todel jau kelios dienos kaip neapsisprendziu.
O sita pintine tai nuostabaus grozio ji man kaip nuotrauka atrodo.
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 27, 16:02)
Taip, ant 14
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 07 27, 15:53)
Aciu Florestina uz gera zodi
Florestina ačiū už info,pasidairysiu pas tave
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 27, 17:09)
''Pinigų medis''.
''Pinigų medis''.
Labai dailu.
Povas ir kaitnas nuostabus
Na o pintine Net ant stalo priseilejau
Gaila nerodo pinigu medzio nei vienos foto
Na o pintine Net ant stalo priseilejau
Gaila nerodo pinigu medzio nei vienos foto
QUOTE(zundyte @ 2009 07 27, 17:38)
Kad as kur nuorodas daviau tai tik tokio dydzio schemas ir turiu bet man tai normaliai matosi
O jau tavo pintine kokia nereali As kai paziuriu i tokius didelius darbelius tai man turbut gyvenimo neuztektu toki issiuvinet
2saulyte2 --> labai faina ideja su pinigeliais
O vat man iskilo problema. Apsiciupinejau kad kanvos tik nedidelis gabalas likes. Kazi ar uztektu tai moteriskei siuvinejant palikti sonuose po 3.5 cm krastus? jos pacios plotis 18 cm iseina
[quote=zundyte,2009 07 27, 16:38]
Necka ,tikrai drąsiai imkis didelio darbelio ,nes ,žinok ,tokia palaima paima ,kai pamatai KAD PATI PADAREI TOKĮ GROŽĮ,tai visi vargeliai pasimiršta...Žinoma ,tas pats jausmas aplanko ir su mažu darbeliu ,bet didelis darbelis ir palaima didesnė ...Aš va pasirodysiu ,baigiu išmučint savo pintinukę,bet išmučint tai tik todėl ,kad fonas labai nuobodžiai siuvinėjasi ,nors nebedaug liko ,tik viršus ir tai ne viskas iš eilės o tik tokiais šuorais,tai dabar tik rankos niežti ,kaip gi čia greičiau pabaigt ,manau ,su mano tempais tai savaitės reiks ..o paskui eilė sudaryta darbams siuvinėt ,jau mažiausiai 6 darbus esu numačiusi ir net siūlus turiu,tai net neįsivaizduoju ,kaip galima nežinot ,ką siuvinėt ,man problema ,ką siuvinėt pirmiausiai ir kaip padaryt ,kad para ilgesnė būtų ,o aplamai ,viso gyvenimo tikrai neužteks,kad išsiuvinėt viską kas man gražu...
Bus tikrai labai grazus Patikek,kai kas pamato pas mane si paveiksla virtuveje kabanti,tai nelabai patiki,kad jis siuvinetas. O kai isitikina,lieka suzaveti
Bus tikrai labai grazus Patikek,kai kas pamato pas mane si paveiksla virtuveje kabanti,tai nelabai patiki,kad jis siuvinetas. O kai isitikina,lieka suzaveti
Dantiste ,nu aš irgi ne savaitę siuvinėju,o nuo spalio 17 d iš pradžių labai po biskutį stumiausi ,tarpuose dar 5 darbelius mažesnius padariau,bet kuo arčiau pabaiga tai tuo didesnis noras greičiau pabaigt ,tai tikiuosi per savaitę pabaigt ,pasirodysiu sekantį kartą jau tik su pabaigtu ,nebegaliu čia tiek tempt .O žvirbliukų gali nebesiųst ,Florestina man jau savo albume juos parodė,jau turiu ,bet vistiek ačiū už rūpestį
Juratere,aš irgi virtuvėj kabinsiu,noriu greičiau pabaigt,gal suspėsiu dar su nuolaida įrėmint,vis pigiau ,kaip sau tai pinigų gaila...
Juratere,aš irgi virtuvėj kabinsiu,noriu greičiau pabaigt,gal suspėsiu dar su nuolaida įrėmint,vis pigiau ,kaip sau tai pinigų gaila...
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 27, 16:58)
Aha, brangokai... Pati nebūčiau užsisakinėjus - bet va dovanų pasiprašiau ir gavau
puiki dovana tau cia teko
QUOTE(Florestina @ 2009 07 27, 17:23)
Žurnalų gali atsisiųsti iš čia.. Aš nemažai bulgariškų tokių fainučių atsisiunčiau. Čia reikia siųsti sms ir gausi slaptažodį, su juo 14 d. gali siųstis žurnalus, tik baigiantis tam laikotarpiui tuo pačiu numeriuku pasiųsk STOP, kad nutrauktų tą sutartį. Nes praėjus dviem savaitėm vėl ją pratęs. Ten yra 20 Lt registracijos mokestis, o už jį per dvi savaites kiek prisisiųsi tiek bus tavo.
tai,kad man cia rodo kad visu pirma kazkoki koda reikia suvesti issiuntusi zinute,o ta zinute kainuoja 10 litu gal as ka ne taip darau
QUOTE(necka @ 2009 07 27, 17:37)
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 27, 18:09)
''Pinigų medis''.
''Pinigų medis''.
labai grazus abieju darbeliai
QUOTE(drafe @ 2009 07 27, 18:02)
tai,kad man cia rodo kad visu pirma kazkoki koda reikia suvesti issiuntusi zinute,o ta zinute kainuoja 10 litu gal as ka ne taip darau
Aš gi ten esu registruotas vartotojas. Ankščiau ten buvo nemokama registracija, o dabar girdėjau, kad mokestį uždėjo. O si8stis =urnalus gali tik registruoti vartotojai.
QUOTE(Florestina @ 2009 07 27, 19:09)
Aš gi ten esu registruotas vartotojas. Ankščiau ten buvo nemokama registracija, o dabar girdėjau, kad mokestį uždėjo. O si8stis =urnalus gali tik registruoti vartotojai.
na ka tada kai turesiu pinigeliu reikes uzsiregistruoti tenais o ten visa pilnai zurnala galima atsisiusti?
aha Florestina ,man irgi įdomu ar ten pilna žurnalą parsisiųst galima ir ar gerai schemos matosi? esu ten jau seniai užsiregistravusi tai galėčiau surizikuot?ir aplamai nelabai randu kur ten sumokėt reikia ,man atrodo ,kad aš kažkada parsisiunčiau žurnala pagal ten duotą nuorodą ,bwet man jo neatidaro ,tikriausiai todėl ,kad nesumokėta ,bet kur sumokėt ta sms tai aš nerandu