Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

Kotita > daili adatinė 4u.gif Ir Dantistės paukščiukas labai mielas wub.gif

QUOTE(perkrauta @ 2009 07 27, 15:44)
As pries pora dienu mieste irgi nusiziurejau prie Soboro kad reiktu pabandyt, tai pasinaudosiu patarimu. Tik dar prie to pacio - ten paveiksliuka nest tiesiog islyginta ir viskas? Ziurejau as kur temoj nurodyta apie ireminima, bet pabugau (priedo rusu kalboj as visai kuku-bambam)

Taip, paveiksliuką reikia išlygintą nunešt smile.gif

QUOTE(drafe @ 2009 07 27, 15:50)
brangokai iseina rolleyes.gif

Aha, brangokai... Pati nebūčiau užsisakinėjus - bet va dovanų pasiprašiau ir gavau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 07 27, 16:53)
Dantiste --> Labai grazus paukstukas siuvinesi toliau kitus? wub.gif

Gal kada veliau, dabar zadu sitos damos imtis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(necka @ 2009 07 27, 16:58)
As, tai nesugalvoju kokio darbelio noreciau imtis, katina pabaigiau, per savaitgali dar ir pova padariau (neuzilgo ikelsiu foto) Tiesa pasakius, tai mane labai vilioja tos dideles orchidejos, bet prisibijau ju imtis, nes per penkmeti nebaigsiu doh.gif O gal ryztis didesniam darbui...Cia jau turbut padrasinimo ieskau  biggrin.gif  blush2.gif

Žinoma kad ryžkis mirksiukas.gif Didelis pabos - tarpe mažesnių darbelių pasidarysi. O pabaigus kažką mažo, nereiks galvot ko čia griebtis - galėsi vėl prie didžiojo grįžt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2009 07 27, 17:00)
Gal kada veliau, dabar zadu sitos damos imtis  biggrin.gif

Man nerodo paveikslėlio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 27, 17:02)
Man nerodo paveikslėlio sad.gif

g.gif gal taip rodys http://picasaweb.goo...240185971396082
Atsakyti
Tik nuėjau pasiuvinėti, o jau kiek gražių pabaigtuvių atsirado. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(drafe @ 2009 07 27, 14:50)
brangokai iseina rolleyes.gif

Žurnalų gali atsisiųsti iš čia.. Aš nemažai bulgariškų tokių fainučių atsisiunčiau. Čia reikia siųsti sms ir gausi slaptažodį, su juo 14 d. gali siųstis žurnalus, tik baigiantis tam laikotarpiui tuo pačiu numeriuku pasiųsk STOP, kad nutrauktų tą sutartį. Nes praėjus dviem savaitėm vėl ją pratęs. Ten yra 20 Lt registracijos mokestis, o už jį per dvi savaites kiek prisisiųsi tiek bus tavo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 07 27, 16:07)
Sveikos kryziuku myletojos  biggrin.gif  4u.gif
Kiek groziu cia visos prisiuvinejusios  bigsmile.gif noriu ir as pasigirti savo paskutiniuoju darbeliu. Ka tik is lankelio  blush2.gif

Koks simpatiskas !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 07 27, 18:00)
Gal kada veliau, dabar zadu sitos damos imtis  biggrin.gif

Labai daili moteriske 4u.gif
Atsakyti
Na,stai, mano katinas ir povas.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Necka ,tikrai drąsiai imkis didelio darbelio ,nes ,žinok ,tokia palaima paima ,kai pamatai KAD PATI PADAREI TOKĮ GROŽĮ,tai visi vargeliai pasimiršta...Žinoma ,tas pats jausmas aplanko ir su mažu darbeliu ,bet didelis darbelis ir palaima didesnė wub.gif wub.gif ...Aš va pasirodysiu ,baigiu išmučint savo pintinukę,bet išmučint tai tik todėl ,kad fonas labai nuobodžiai siuvinėjasi ,nors nebedaug liko ,tik viršus ir tai ne viskas iš eilės o tik tokiais šuorais,tai dabar tik rankos niežti ,kaip gi čia greičiau pabaigt ,manau ,su mano tempais tai savaitės reiks blush2.gif ..o paskui eilė sudaryta darbams siuvinėt ,jau mažiausiai 6 darbus esu numačiusi ir net siūlus turiu,tai net neįsivaizduoju ,kaip galima nežinot ,ką siuvinėt lotuliukas.gif ,man problema ,ką siuvinėt pirmiausiai ir kaip padaryt ,kad para ilgesnė būtų doh.gif lotuliukas.gif ,o aplamai ,viso gyvenimo tikrai neužteks,kad išsiuvinėt viską kas man gražu... blush2.gif

user posted image

PS visų darbeliai labai dailūs ,o jau tas pasišiaušęs Paška,tai iš vis ištirpau wub.gif wub.gif .gal galima schemutę jo ir visų tos serijos žvirbliukų į manociuja@gmail.com ? išsisaugojau kompe ,bet ji labai nedidelė,,neįžiūriu kur koks simboliukas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 27 liepos 2009 - 16:44
Kotita, Dantiste,Zundyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 27, 16:38)

PS visų darbeliai labai dailūs ,o jau tas pasišiaušęs Paška,tai iš vis ištirpau wub.gif  wub.gif .gal galima schemutę jo ir visų tos serijos žvirbliukų į  manociuja@gmail.com  ? išsisaugojau kompe ,bet ji labai nedidelė,,neįžiūriu kur koks simboliukas blush2.gif

Mano albume yra visi keturi. Kiek žinau esi mano draugų saraše.

Necka, labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(necka @ 2009 07 27, 17:37)
Na,stai, mano katinas ir povas.

labai grazus darbeliai 4u.gif
o pova ant 14 aidos siuvinejai? 4u.gif
Atsakyti