QUOTE(egliuchiux @ 2009 07 27, 13:06)
perkrauta parodyk ta savo darbeli
Kad jis matytas jum visom turbut - kur zuikutis ant vaikucio guli, tai savo kleckui issiuvinejau
, o priedo nemoku parodyt
Papildyta:
QUOTE(joolantuukas @ 2009 07 27, 12:57)
Taip, visiskai teisingai, isplauni drungnu vangeniu su Fairy, nuvarvini, ir is abieju pusiu uzdengi ranksluosciu, po keliu minuciu lygini. Is blogosios puses, taip kryzeliai graziau isryskes. As asmeniskai nedengiu blogosios puses ranksluosciu, nes labai ilgai lyginasi, na bet priklauso nuo siuliuku, manau jei su metalizuotais, tai gal ir reikia uzdengt...
Aciu labai uz instruktaza!
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 27, 14:12)
Dėl lyginimo jau mačiau jolantuukas atsakė, o dėl rėminimo - aš esu rėminus rėminimo dirbtuvėse prie Soboro - reikėjo laukt gal pusantros savaitės, bet padarė neblogai. Tiesa, iš pradžiū buvo šiek tiek kreivai paveiksliuką ištempę - bet per dieną pataisė.
Nemažai merginų rėmina Savanoriuose, rėminimo centre netoli Aklųjų (maždaug priešais Hypermaximą). Apie rėminimo kokybę nieko negaliu pasakyt, bet esu ten rėmus užsakinėjus - viskas buvo tvarkoj.
Jei nori pabandyt rėmint pati - pirmam temos lape yra įdėta nuoroda, kaip rėminami darbai
As pries pora dienu mieste irgi nusiziurejau prie Soboro kad reiktu pabandyt, tai pasinaudosiu patarimu. Tik dar prie to pacio - ten paveiksliuka nest tiesiog islyginta ir viskas? Ziurejau as kur temoj nurodyta apie ireminima, bet pabugau (priedo rusu kalboj as visai kuku-bambam)