Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(drafe @ 2009 07 27, 14:35)
kiek tu uz viena zurnala moki litais? ax.gif

Aš užsisakinėjau metams, tai 13 numerių kaina buvo lyg 55 svarai (maždaug 220 lt). Paskaičiavau, kad vienas numeris apie 17 lt kainuoja.
Aš čia gimtadieniui tokios dovanos užsiprašiau bigsmile.gif
Atsakyti
Stai baigtas mano mazytis darbelis ax.gif labai faina tokius dalykelius mazus gaminti wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotita: 27 liepos 2009 - 14:36
QUOTE(egliuchiux @ 2009 07 27, 13:06)
perkrauta parodyk ta savo darbeli smile.gif

Kad jis matytas jum visom turbut - kur zuikutis ant vaikucio guli, tai savo kleckui issiuvinejau smile.gif, o priedo nemoku parodyt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(joolantuukas @ 2009 07 27, 12:57)
Taip, visiskai teisingai, isplauni drungnu vangeniu su Fairy, nuvarvini, ir is abieju pusiu uzdengi ranksluosciu, po keliu minuciu lygini. Is blogosios puses, taip kryzeliai graziau isryskes. As asmeniskai nedengiu blogosios puses ranksluosciu, nes labai ilgai lyginasi, na bet priklauso nuo siuliuku, manau jei su metalizuotais, tai gal ir reikia uzdengt... g.gif 

Aciu labai uz instruktaza! 4u.gif

QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 27, 14:12)
Dėl lyginimo jau mačiau jolantuukas atsakė, o dėl rėminimo - aš esu rėminus rėminimo dirbtuvėse prie Soboro - reikėjo laukt gal pusantros savaitės, bet padarė neblogai. Tiesa, iš pradžiū buvo šiek tiek kreivai paveiksliuką ištempę - bet per dieną pataisė.
Nemažai merginų rėmina Savanoriuose, rėminimo centre netoli Aklųjų (maždaug priešais Hypermaximą).  Apie rėminimo kokybę nieko negaliu pasakyt, bet esu ten rėmus užsakinėjus - viskas buvo tvarkoj.
Jei nori pabandyt rėmint pati - pirmam temos lape yra įdėta nuoroda, kaip rėminami darbai  mirksiukas.gif

As pries pora dienu mieste irgi nusiziurejau prie Soboro kad reiktu pabandyt, tai pasinaudosiu patarimu. Tik dar prie to pacio - ten paveiksliuka nest tiesiog islyginta ir viskas? Ziurejau as kur temoj nurodyta apie ireminima, bet pabugau (priedo rusu kalboj as visai kuku-bambam)
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 07 27, 15:36)
Stai baigtas mano mazytis darbelis  ax.gif  labai faina tokius dalykelius mazus gaminti  wub.gif

Labai dailu ir grazu !!!
Pritariu - labai smagu tokius mazus dalykiukus gaminti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 27, 15:10)
Aš užsisakinėjau metams, tai 13 numerių kaina buvo lyg 55 svarai (maždaug 220 lt). Paskaičiavau, kad vienas numeris apie 17 lt kainuoja.
Aš čia gimtadieniui tokios dovanos užsiprašiau  bigsmile.gif

brangokai iseina rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos kryziuku myletojos biggrin.gif 4u.gif
Kiek groziu cia visos prisiuvinejusios bigsmile.gif noriu ir as pasigirti savo paskutiniuoju darbeliu. Ka tik is lankelio blush2.gif
user posted image
Atsakyti
ernesin kol kas nedazo g.gif dar su juodu siuvineju. tikiuosi kai plausiu neuzdazys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 07 27, 16:07)
Sveikos kryziuku myletojos  biggrin.gif  4u.gif
Kiek groziu cia visos prisiuvinejusios  bigsmile.gif noriu ir as pasigirti savo paskutiniuoju darbeliu. Ka tik is lankelio  blush2.gif
user posted image

na jau koks grozis.. gal schema turi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 27, 16:12)
ernesin kol kas nedazo g.gif  dar su juodu siuvineju. tikiuosi kai plausiu neuzdazys unsure.gif

Būtinai parašyk, kai sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile19 @ 2009 07 27, 16:20)
na jau koks grozis.. gal schema turi? smile.gif

Aciu aciu blush2.gif Va schemutes, jei kam prireiks mirksiukas.gif
http://i670.photobuc.../1450803166.jpg
http://i670.photobuc.../1450902173.jpg
Atsakyti
Dantiste --> Labai grazus paukstukas siuvinesi toliau kitus? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 07 27, 14:07)
Sveikos kryziuku myletojos  biggrin.gif  4u.gif

Koks fainuolis, tas paukstukas (as ji zvirbliu vadinu). Turiu visus keturis, pagal metu laikus, gal kada prisiruosiu imtis ju. Labai dailus tavo kryziukai 4u.gif
Dar noriu pagirti ankstesnius darbelius, peledziuka su monetomis, ir biskorniukas grazus.saunuoles merginos, labai grazu 4u.gif
O tulpiu laukas irgi sparciai einasi i prieki bigsmile.gif
As, tai nesugalvoju kokio darbelio noreciau imtis, katina pabaigiau, per savaitgali dar ir pova padariau (neuzilgo ikelsiu foto) Tiesa pasakius, tai mane labai vilioja tos dideles orchidejos, bet prisibijau ju imtis, nes per penkmeti nebaigsiu doh.gif O gal ryztis didesniam darbui...Cia jau turbut padrasinimo ieskau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti