Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 27, 08:05)
Radau labai gražią bitutę wub.gif , nors lkabai seniai, bet kažkam vaikų grupui o čia prie panteros į kompaniją biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif nugi mano katina kažkas nutapė su adata biggrin.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(perkrauta @ 2009 07 27, 12:29)
Sveikutes, norejau jusu patarimo  4u.gif ...
Is to man kyla klausimas - paveiksliuko veidas (geroji puse) eina ant ranksluoscio, ir taip lygint reik? Kad geroji puse ir butu ant ranksluoscio, o kaip su blogaja? Ar ja reik uzdengt ranksluosciu ar tiesiogiai lygint?...

Taip, visiskai teisingai, isplauni drungnu vangeniu su Fairy, nuvarvini, ir is abieju pusiu uzdengi ranksluosciu, po keliu minuciu lygini. Is blogosios puses, taip kryzeliai graziau isryskes. As asmeniskai nedengiu blogosios puses ranksluosciu, nes labai ilgai lyginasi, na bet priklauso nuo siuliuku, manau jei su metalizuotais, tai gal ir reikia uzdengt... g.gif

P.S. Pauksciuk labai faina bitute wub.gif , o katinas cia siuvinetas???? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joolantuukas: 27 liepos 2009 - 11:58
perkrauta parodyk ta savo darbeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joolantuukas @ 2009 07 27, 12:57)

P.S. Pauksciuk labai faina bitute  wub.gif , o katinas cia siuvinetas???? bigsmile.gif

aham, siuvinėtas thumbup.gif
Atsakyti
VAAAUUU lotuliukas.gif Na man truksta zodziu thumbup.gif Maniau kad cia nuotrauka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 27, 08:05)

o čia prie panteros į kompaniją biggrin.gif

Aha man šita tokia fainutė, primena mano močiutės katytę. Jau ankščiau esu ją užmačiusi. Turiu viltį ją išsiuvinėti. wub.gif

Labai gražūs visų darbeliai. wub.gif

O aš parodysiu savo procesus:
Tulpės:
user posted image

Laivelis:
user posted image

Dabar eisiu suruošiu sriubą ir griebsiu rėmą į rankas.
Atsakyti
paskaitykit
http://www.sekunde.l...=read&tid=15019
Atsakyti
Florestina > visai sparčiai tavo laivas auga bigsmile.gif Ypač turint omeny, kad ardyt teko mirksiukas.gif

QUOTE(drafe @ 2009 07 27, 07:59)
labas rytas siuvinetojos smile.gif
butu idomu suzinoti,ar jus perkate uzsienietisku zurnalu skirtu siuvineti kryzeliu per interneto svetaines?jeigu perkate tai is kokiu svetainiu internetiniu?
as cia viena tikia radau,bet nezinau ar patikima:
http://coricamo.com/?iLang=2

Aš esu užsisakiusi iš čia: www.crossstitchermagazine.co.uk
Gaunu jau pusę metų, viskas tvarkoje, visus numerius gavau biggrin.gif

QUOTE(perkrauta @ 2009 07 27, 12:29)
Sveikutes, norejau jusu patarimo  4u.gif
Baigiau siuvinet darbeli ir dabar ka daryt biggrin.gif? (turbut kvailiau negalima paklaust, bet kad niekada nedariau didesnio darbelio)
Perskaiciau cia anksciau temelej kad reik praskalaut su drungnu vandenuku ir fairy ir tada ant ranksluoscio. Is to man kyla klausimas - paveiksliuko veidas (geroji puse) eina ant ranksluoscio, ir taip lygint reik? Kad geroji puse ir butu ant ranksluoscio, o kaip su blogaja? Ar ja reik uzdengt ranksluosciu ar tiesiogiai lygint?
Ir kaip su reminimu - ar jus nesat kazkur specialiai kur remina (gal ka parekomenduotumet Kaune)? Taip noriu greiciau pakabint darbeli smile.gif blush2.gif

Dėl lyginimo jau mačiau jolantuukas atsakė, o dėl rėminimo - aš esu rėminus rėminimo dirbtuvėse prie Soboro - reikėjo laukt gal pusantros savaitės, bet padarė neblogai. Tiesa, iš pradžiū buvo šiek tiek kreivai paveiksliuką ištempę - bet per dieną pataisė.
Nemažai merginų rėmina Savanoriuose, rėminimo centre netoli Aklųjų (maždaug priešais Hypermaximą). Apie rėminimo kokybę nieko negaliu pasakyt, bet esu ten rėmus užsakinėjus - viskas buvo tvarkoj.
Jei nori pabandyt rėmint pati - pirmam temos lape yra įdėta nuoroda, kaip rėminami darbai mirksiukas.gif
Atsakyti
as prisedau atsipalaidavimui toki suniuka siuvineju, vyrui staigmenele bus smile.gif su muline siulais turiu biski likuciu, bet kaip jie man painiojasi doh.gif dar ir medziagos likuti radau. manau vakare jau galesiu parodyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 27, 14:12)

Aš esu užsisakiusi iš čia: www.crossstitchermagazine.co.uk
Gaunu jau pusę metų, viskas tvarkoje, visus numerius gavau  biggrin.gif

kiek tu uz viena zurnala moki litais? ax.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti, kiek maždaug Kaune kainuotų 30x40 cm paveikslo rėminimas? Nes neįsivaizduoju kokios kainos..
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 07 27, 14:30)
as prisedau atsipalaidavimui toki suniuka siuvineju, vyrui staigmenele bus smile.gif  su muline siulais turiu biski likuciu, bet kaip jie man painiojasi doh.gif  dar ir medziagos likuti radau. manau vakare jau galesiu parodyt rolleyes.gif

Inesiuuu, o šie siūlai nedažo medžiagytės? ax.gif
Atsakyti