Florestina > visai sparčiai tavo laivas auga
Ypač turint omeny, kad ardyt teko
QUOTE(drafe @ 2009 07 27, 07:59)
labas rytas siuvinetojos
butu idomu suzinoti,ar jus perkate uzsienietisku zurnalu skirtu siuvineti kryzeliu per interneto svetaines?jeigu perkate tai is kokiu svetainiu internetiniu?
as cia viena tikia radau,bet nezinau ar patikima:
http://coricamo.com/?iLang=2
Aš esu užsisakiusi iš čia:
www.crossstitchermagazine.co.uk
Gaunu jau pusę metų, viskas tvarkoje, visus numerius gavau
QUOTE(perkrauta @ 2009 07 27, 12:29)
Sveikutes, norejau jusu patarimo
Baigiau siuvinet darbeli ir dabar ka daryt
? (turbut kvailiau negalima paklaust, bet kad niekada nedariau didesnio darbelio)
Perskaiciau cia anksciau temelej kad reik praskalaut su drungnu vandenuku ir fairy ir tada ant ranksluoscio. Is to man kyla klausimas - paveiksliuko veidas (geroji puse) eina ant ranksluoscio, ir taip lygint reik? Kad geroji puse ir butu ant ranksluoscio, o kaip su blogaja? Ar ja reik uzdengt ranksluosciu ar tiesiogiai lygint?
Ir kaip su reminimu - ar jus nesat kazkur specialiai kur remina (gal ka parekomenduotumet Kaune)? Taip noriu greiciau pakabint darbeli
Dėl lyginimo jau mačiau jolantuukas atsakė, o dėl rėminimo - aš esu rėminus rėminimo dirbtuvėse prie Soboro - reikėjo laukt gal pusantros savaitės, bet padarė neblogai. Tiesa, iš pradžiū buvo šiek tiek kreivai paveiksliuką ištempę - bet per dieną pataisė.
Nemažai merginų rėmina Savanoriuose, rėminimo centre netoli Aklųjų (maždaug priešais Hypermaximą). Apie rėminimo kokybę nieko negaliu pasakyt, bet esu ten rėmus užsakinėjus - viskas buvo tvarkoj.
Jei nori pabandyt rėmint pati - pirmam temos lape yra įdėta nuoroda, kaip rėminami darbai