Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

labas rytas visom na satai ir as pasirodysiu su savo darbeliais.pirmas buvo katinas antras buvo puodelis kuri padovanojau mamai su gimimo diena ir dabar siuvineju houmeri 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
atsiprašau už kokybe
Atsakyti
wub.gif kokie jusu siuvinejimo tempai swoon.gif mano tai vezlio zingsniu, nors atrodo labai jau greit einasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 07 19, 22:20)
Neardyciau. Ir su pilnais atrodo labai gerai, nebent virsuj kokios labai ryskios spalvos fone. Labiausiai siuvinejime nekenciu ardyti. Uzima beveik tiek pat laiko, kiek siuvineti. Jei butu koks vanduo fone, tai jau tektu ardyti. O beje, ar bus backstich'as?

jau TIKRAI neardysiu doh.gif tas fonas man sueda visa laika praktiskai biggrin.gif pabandysiu i virsu tuos pusinius padaryt, ziuresiu kaip atrodys, jei i virsu tie kryziukai praretes ax.gif jei ka, tai antra puse kryzelio pridesiu mirksiukas.gif pasirodysiu, kai pameginsiu, padesit nusprest drinks_cheers.gif BS turi buti, bet ten taip kazkaip nelabai dailiai pavyzdyje atrodo, bet man noretusi jo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vysniukee @ 2009 07 20, 08:20)
Gražus darbelis bus  thumbup.gif  Beje, o kokio jis dydžio?  rolleyes.gif

na mazdaug 24X34cm, tai gabalas toks sakyciau nemazas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 07 20, 10:35)
aš irgi turiu jų schemą, buvau jau visus siūlus ir medžiagą užsisakius, pas mamą jau buvo nukeliavę, bet manos siuntinys pakeliui pas mane dingo  verysad.gif  nežinau, kas jai į galvą šovė, kad tąkart jo neužregistravo, tai dabar gaudyk vėją laukuos  4u.gif

nuostolis verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 20, 09:04)
Sveikos merginos  4u.gif
gražių darbų prikrižiavojot. astulios pakabutis-mergytė labai fainuolis  bigsmile.gif ir džeinės paveikslas nuostabiai jau dabar atrodo.. įsivaizduoju koks grožis bus pabaigus  wub.gif
aš šį savaitgalį pagaliau įrėminau senai siuvinėtą katiną  blush2.gif nes buvo proga padovanoti. (kai įrėminau pasirodė, lyg viršuje taip ir prašosi kokio užrašo, bet jau nieko nebekeičiau..)
user posted image
na ir atvirutė prie to paties:

tik už nekokias nuotraukas atsiprašau.

nuotaikinga dovana drinks_cheers.gif , gaudyk balioneli 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(samanta4444 @ 2009 07 20, 11:09)
labas rytas visom na satai ir as pasirodysiu su savo darbeliais.pirmas buvo katinas antras buvo puodelis kuri padovanojau mamai su gimimo diena ir dabar siuvineju houmeri 4u.gif

atsiprašau už kokybe

mazi smagus darbeliai thumbup.gif sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
tyli_tyla, nuostabi atvirutė ir tikrai originali thumbup.gif
Atsakyti
tyli_tyla, paveiksliukas ir atvirutė - labai dailūs 4u.gif Man patiko katino rėmas. Gal ten kiek per daug vietos viršuje lyginant su apačia, tai todėl tau ir noris ten užrašo. Bet čia tik šiaip mintys, tyli_tyla, tikrai paveiksliukas labai dailus ir nereikia ten jokio užrašo wub.gif
Atsakyti
samanta4444 - labai grazus tas kaciukas man wub.gif jei gali schemute to katinelio ikelk 4u.gif
Atsakyti
samanta4444, kuo žymėjai medžiagą siuvinėdama Simpsoną? g.gif Šaunuolė, kad siuvinėji, stengies, bet tokie subraukymai jau įrėminus tai visiškai nedera prie paveiksliuko ax.gif
Atsakyti
Tyli_tyla
Tas katinas tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 07 20, 13:24)
samanta4444, kuo žymėjai medžiagą siuvinėdama Simpsoną?  g.gif  Šaunuolė, kad siuvinėji, stengies, bet tokie subraukymai jau įrėminus tai visiškai nedera prie paveiksliuko  ax.gif

cia toks lankelis,pakolkas zymiuos su piestuku
Atsakyti
Dėkui merginos už pagyrimus ir katinui ir atvirutei. 4u.gif katiną jau daugelis buvo matę rolleyes.gif
QUOTE(Metija @ 2009 07 20, 13:20)
Man patiko katino rėmas.  daug vietos viršuje lyginant su apačia, tai todėl tau ir noris ten užrašo.

aha, vietos ten išties daugiau, bet nenorėjau kad katinas kabotų aukštai nuo apačios. man pačiai ten to užrašo smarkiai netrūksta, jo pritrūko kitiems mačiusiems rolleyes.gif
o rėmas ir man labai patiko, tokį ir įsivaizdavau šitam paveikslėliui. Bet visigi prabanga tie rėmai, maniau bus pigiau smile.gif už šį 30 lt sumokėjau.
Papildyta:
QUOTE(dovyda @ 2009 07 20, 12:44)
nuotaikinga dovana, gaudyk balioneli 4u.gif

gaudau, ačiū biggrin.gif tik va nuotraukų su žinutėmis stengiamės necituoti 4u.gif
Atsakyti
tyli_tyla, skubu pagirt tokią fainuolišką dovanėlę bigsmile.gif atvirutė labai miela, o katinas toks poniškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 07 19, 20:27)
Mergnos, na gal nesiregistruokit jūs tušča žinute temoj. Nu nykuma, kai atsidarai naują temą, o ten registracijos doh.gif Jei susiregistruosim visos, tai pirmus 15 psl. galima visiškai praleisti doh.gif

QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 19, 21:58)
Na nemanau kad tai labai blogai, atsivertus nauja tema visur taip yra, todėl problemos nematau blush2.gif

Pritariu Dvi drinks_cheers.gif
O aš manau, kad čia tos registracijos tai mažų mažiausia vaikiška, čia gal prizą kokį duoda už 1 vietą, arkaip pas gydytoją - neprisiregistravusių nepriima? Taip tikrai nėra VISUR, nu neprotingai atrodo man ta registracija - eterio teršimas.

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 20, 09:04)
Sveikos merginos  4u.gif 
aš šį savaitgalį pagaliau įrėminau senai siuvinėtą katiną  blush2.gif nes buvo proga padovanoti. (kai įrėminau pasirodė, lyg viršuje taip ir prašosi kokio užrašo, bet jau nieko nebekeičiau..)
tik už nekokias nuotraukas atsiprašau.

Nors nuotraukos ir nekokios, bet darbeliai tai šaunūs - gerai žiūrisi ir be užrašo, man - super.

QUOTE(samanta4444 @ 2009 07 20, 10:28)
sveikutes registruojuos ir as i naujus namucius 4u.gif  wub.gif

wacko.gif protest.gif devil.gif

QUOTE(dovyda @ 2009 07 20, 12:44)
jau TIKRAI neardysiu doh.gif tas fonas man sueda visa laika praktiskai biggrin.gif pabandysiu i virsu tuos pusinius padaryt, ziuresiu kaip atrodys, jei i virsu tie kryziukai praretes ax.gif jei ka, tai antra puse kryzelio pridesiu mirksiukas.gif pasirodysiu, kai pameginsiu, padesit nusprest drinks_cheers.gif BS turi buti, bet ten taip kazkaip nelabai dailiai pavyzdyje atrodo, bet man noretusi jo ax.gif

Tai jau tikrai neardyk - apsižioplinai savo nenaudai, kažkur skaičiau, kad pusinis fone - išryškina pagrindinį siuvinio siužetą, vnž. bandyk viršuje pusinį - jei matysi, kad nesižiūri - teks padaryti pilną, labai gražūs ir ryškūs tie tavo šokėjėliai mirksiukas.gif BS - kuo daugiau siuvinėju - tuo labaiu įsitikinu - man patinka, o jau vaizdą kaip pakeičia į gerąją pusę, dabar kaip tik baiginėju savo pingvinukus - tai vaizdas ryškėja akyse po kelių dygsnelių - myliu BS.

QUOTE(samanta4444 @ 2009 07 20, 14:14)
cia toks lankelis,pakolkas zymiuos su piestuku

Kažin, o kai reiks pieštuką išplauti? Ar jau išbandytas, išsiplauna?
Atsakyti