labas rytas visom na satai ir as pasirodysiu su savo darbeliais.pirmas buvo katinas antras buvo puodelis kuri padovanojau mamai su gimimo diena ir dabar siuvineju houmeri
atsiprašau už kokybe
kokie jusu siuvinejimo tempai mano tai vezlio zingsniu, nors atrodo labai jau greit einasi
QUOTE(Toli @ 2009 07 19, 22:20)
Neardyciau. Ir su pilnais atrodo labai gerai, nebent virsuj kokios labai ryskios spalvos fone. Labiausiai siuvinejime nekenciu ardyti. Uzima beveik tiek pat laiko, kiek siuvineti. Jei butu koks vanduo fone, tai jau tektu ardyti. O beje, ar bus backstich'as?
jau TIKRAI neardysiu tas fonas man sueda visa laika praktiskai pabandysiu i virsu tuos pusinius padaryt, ziuresiu kaip atrodys, jei i virsu tie kryziukai praretes jei ka, tai antra puse kryzelio pridesiu pasirodysiu, kai pameginsiu, padesit nusprest BS turi buti, bet ten taip kazkaip nelabai dailiai pavyzdyje atrodo, bet man noretusi jo
Papildyta:
QUOTE(Vysniukee @ 2009 07 20, 08:20)
Gražus darbelis bus Beje, o kokio jis dydžio?
na mazdaug 24X34cm, tai gabalas toks sakyciau nemazas
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 07 20, 10:35)
aš irgi turiu jų schemą, buvau jau visus siūlus ir medžiagą užsisakius, pas mamą jau buvo nukeliavę, bet manos siuntinys pakeliui pas mane dingo nežinau, kas jai į galvą šovė, kad tąkart jo neužregistravo, tai dabar gaudyk vėją laukuos
nuostolis
Papildyta:
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 20, 09:04)
Sveikos merginos
gražių darbų prikrižiavojot. astulios pakabutis-mergytė labai fainuolis ir džeinės paveikslas nuostabiai jau dabar atrodo.. įsivaizduoju koks grožis bus pabaigus
aš šį savaitgalį pagaliau įrėminau senai siuvinėtą katiną nes buvo proga padovanoti. (kai įrėminau pasirodė, lyg viršuje taip ir prašosi kokio užrašo, bet jau nieko nebekeičiau..)
na ir atvirutė prie to paties:
tik už nekokias nuotraukas atsiprašau.
gražių darbų prikrižiavojot. astulios pakabutis-mergytė labai fainuolis ir džeinės paveikslas nuostabiai jau dabar atrodo.. įsivaizduoju koks grožis bus pabaigus
aš šį savaitgalį pagaliau įrėminau senai siuvinėtą katiną nes buvo proga padovanoti. (kai įrėminau pasirodė, lyg viršuje taip ir prašosi kokio užrašo, bet jau nieko nebekeičiau..)
na ir atvirutė prie to paties:
nuotaikinga dovana , gaudyk balioneli
Papildyta:
QUOTE(samanta4444 @ 2009 07 20, 11:09)
labas rytas visom na satai ir as pasirodysiu su savo darbeliais.pirmas buvo katinas antras buvo puodelis kuri padovanojau mamai su gimimo diena ir dabar siuvineju houmeri
atsiprašau už kokybe
atsiprašau už kokybe
mazi smagus darbeliai sekmes
tyli_tyla, nuostabi atvirutė ir tikrai originali
samanta4444 - labai grazus tas kaciukas man jei gali schemute to katinelio ikelk
Tyli_tyla
Tas katinas tai
Tas katinas tai
QUOTE(Metija @ 2009 07 20, 13:24)
samanta4444, kuo žymėjai medžiagą siuvinėdama Simpsoną? Šaunuolė, kad siuvinėji, stengies, bet tokie subraukymai jau įrėminus tai visiškai nedera prie paveiksliuko
cia toks lankelis,pakolkas zymiuos su piestuku
Dėkui merginos už pagyrimus ir katinui ir atvirutei. katiną jau daugelis buvo matę
aha, vietos ten išties daugiau, bet nenorėjau kad katinas kabotų aukštai nuo apačios. man pačiai ten to užrašo smarkiai netrūksta, jo pritrūko kitiems mačiusiems
o rėmas ir man labai patiko, tokį ir įsivaizdavau šitam paveikslėliui. Bet visigi prabanga tie rėmai, maniau bus pigiau už šį 30 lt sumokėjau.
Papildyta:
gaudau, ačiū tik va nuotraukų su žinutėmis stengiamės necituoti
QUOTE(Metija @ 2009 07 20, 13:20)
Man patiko katino rėmas. daug vietos viršuje lyginant su apačia, tai todėl tau ir noris ten užrašo.
aha, vietos ten išties daugiau, bet nenorėjau kad katinas kabotų aukštai nuo apačios. man pačiai ten to užrašo smarkiai netrūksta, jo pritrūko kitiems mačiusiems
o rėmas ir man labai patiko, tokį ir įsivaizdavau šitam paveikslėliui. Bet visigi prabanga tie rėmai, maniau bus pigiau už šį 30 lt sumokėjau.
Papildyta:
QUOTE(dovyda @ 2009 07 20, 12:44)
nuotaikinga dovana, gaudyk balioneli
gaudau, ačiū tik va nuotraukų su žinutėmis stengiamės necituoti
tyli_tyla, skubu pagirt tokią fainuolišką dovanėlę atvirutė labai miela, o katinas toks poniškas
QUOTE(Dvi @ 2009 07 19, 20:27)
Mergnos, na gal nesiregistruokit jūs tušča žinute temoj. Nu nykuma, kai atsidarai naują temą, o ten registracijos Jei susiregistruosim visos, tai pirmus 15 psl. galima visiškai praleisti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 19, 21:58)
Na nemanau kad tai labai blogai, atsivertus nauja tema visur taip yra, todėl problemos nematau
Pritariu Dvi
O aš manau, kad čia tos registracijos tai mažų mažiausia vaikiška, čia gal prizą kokį duoda už 1 vietą, arkaip pas gydytoją - neprisiregistravusių nepriima? Taip tikrai nėra VISUR, nu neprotingai atrodo man ta registracija - eterio teršimas.
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 20, 09:04)
Sveikos merginos
Nors nuotraukos ir nekokios, bet darbeliai tai šaunūs - gerai žiūrisi ir be užrašo, man - super.
QUOTE(samanta4444 @ 2009 07 20, 10:28)
sveikutes registruojuos ir as i naujus namucius
QUOTE(dovyda @ 2009 07 20, 12:44)
jau TIKRAI neardysiu tas fonas man sueda visa laika praktiskai pabandysiu i virsu tuos pusinius padaryt, ziuresiu kaip atrodys, jei i virsu tie kryziukai praretes jei ka, tai antra puse kryzelio pridesiu pasirodysiu, kai pameginsiu, padesit nusprest BS turi buti, bet ten taip kazkaip nelabai dailiai pavyzdyje atrodo, bet man noretusi jo
Tai jau tikrai neardyk - apsižioplinai savo nenaudai, kažkur skaičiau, kad pusinis fone - išryškina pagrindinį siuvinio siužetą, vnž. bandyk viršuje pusinį - jei matysi, kad nesižiūri - teks padaryti pilną, labai gražūs ir ryškūs tie tavo šokėjėliai BS - kuo daugiau siuvinėju - tuo labaiu įsitikinu - man patinka, o jau vaizdą kaip pakeičia į gerąją pusę, dabar kaip tik baiginėju savo pingvinukus - tai vaizdas ryškėja akyse po kelių dygsnelių - myliu BS.
QUOTE(samanta4444 @ 2009 07 20, 14:14)
cia toks lankelis,pakolkas zymiuos su piestuku
Kažin, o kai reiks pieštuką išplauti? Ar jau išbandytas, išsiplauna?