evitele o kodėl gėda , kiekviena darbuojamės pagal savo galimybes ir norą
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 23, 15:42)
bet va pasirodysiu "kavos berniuka"
atsidarinėjau su viltim, kad bus kažkas panašaus į garsiąją mergaitę QUOTE(Reska @ 2009 07 26, 10:35)
Pradėjau įgyvendinti Paukščiuko pasiūlytą idėją. Bus dėžutė žiedams
Tau nedažė siūlai?
noras begalinis yra bet galimybes kol kas neleidzia ,yra paskui ka begiot po namus turiu maza namu darkytoja,bet prisedu zinoma jau po truputi.nu fantastika tavo darbeliai,ir auksines rankos.
QUOTE(libaja @ 2009 07 26, 22:40)
Tau nedažė siūlai?
Dažė, bet išsiskalbė. Jau ne pirmą darbelį siuvinėju šiais siūlais, tai buvau ramesnė, nei pirmą kart. Tada tai galvojau šakės, neišsiplaus
QUOTE(ernesin @ 2009 07 26, 23:18)
tai reikia tuos siūliukus išsivyti po vieną?
Kiek schemone nurodyta tiek ir imi siuliukų, dažniausiai tai būna 2, o backstich'as vienu siuliuku. Tai kiek reikia tiek ir atsikerpi.
labas rytas siuvinetojos
butu idomu suzinoti,ar jus perkate uzsienietisku zurnalu skirtu siuvineti kryzeliu per interneto svetaines?jeigu perkate tai is kokiu svetainiu internetiniu?
as cia viena tikia radau,bet nezinau ar patikima:
http://coricamo.com/?iLang=2
butu idomu suzinoti,ar jus perkate uzsienietisku zurnalu skirtu siuvineti kryzeliu per interneto svetaines?jeigu perkate tai is kokiu svetainiu internetiniu?
as cia viena tikia radau,bet nezinau ar patikima:
http://coricamo.com/?iLang=2
QUOTE(Izida @ 2009 07 24, 00:42)
Nuostabu...
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 27, 09:05)
buk gerute atsiusk man i eimeila sita grazia bitute
mano emeilas: drafester@gmail.com
QUOTE(drafe @ 2009 07 27, 09:07)
aš jos neturiu išsisaugojusi, bet įkėliau tau į AŽ
Sveikutes, norejau jusu patarimo
Baigiau siuvinet darbeli ir dabar ka daryt ? (turbut kvailiau negalima paklaust, bet kad niekada nedariau didesnio darbelio)
Perskaiciau cia anksciau temelej kad reik praskalaut su drungnu vandenuku ir fairy ir tada ant ranksluoscio. Is to man kyla klausimas - paveiksliuko veidas (geroji puse) eina ant ranksluoscio, ir taip lygint reik? Kad geroji puse ir butu ant ranksluoscio, o kaip su blogaja? Ar ja reik uzdengt ranksluosciu ar tiesiogiai lygint?
Ir kaip su reminimu - ar jus nesat kazkur specialiai kur remina (gal ka parekomenduotumet Kaune)? Taip noriu greiciau pakabint darbeli
Baigiau siuvinet darbeli ir dabar ka daryt ? (turbut kvailiau negalima paklaust, bet kad niekada nedariau didesnio darbelio)
Perskaiciau cia anksciau temelej kad reik praskalaut su drungnu vandenuku ir fairy ir tada ant ranksluoscio. Is to man kyla klausimas - paveiksliuko veidas (geroji puse) eina ant ranksluoscio, ir taip lygint reik? Kad geroji puse ir butu ant ranksluoscio, o kaip su blogaja? Ar ja reik uzdengt ranksluosciu ar tiesiogiai lygint?
Ir kaip su reminimu - ar jus nesat kazkur specialiai kur remina (gal ka parekomenduotumet Kaune)? Taip noriu greiciau pakabint darbeli