Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(Raudona Vysnia @ 2009 07 26, 21:06)
Moterytes, bukit geros, patarkit kur Klaipedoje DMC siuliukus ir medziagyte perkat... Skubiai reikia...  blush2.gif  verysad.gif

Žardės 'iki' esančioje parduotuvikėje, Debrecene buvusio 'Vaikų pasaulio' apačioje esančioje perduotuvikėj 4u.gif

Gali ir siuvinėjimomagijoj. internetu, savininkė klaipėdietė, į namus atveža ir pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 26 liepos 2009 - 20:13
Reska thumbup.gif

Radvileee thumbup.gif

Gražiai pasidarbavot merginos bigsmile.gif

O čia mano antras siuvinys ir pirmas ant lino ax.gif Tik iš kart atsiprašau už nuotrauku kokybe blush2.gif Avyte bandysiu kelt ant užrašų knygutės blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kodel? @ 2009 07 26, 21:28)
Reska  thumbup.gif

Radvileee  thumbup.gif 

Gražiai pasidarbavot merginos  bigsmile.gif

O čia mano antras siuvinys ir pirmas ant lino  ax.gif  Tik iš kart atsiprašau už nuotrauku kokybe  blush2.gif  Avyte bandysiu kelt ant užrašų knygutės  blush2.gif 

kokie lygūs kryžiukai, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kodel? @ 2009 07 26, 21:28)
Reska  thumbup.gif

Radvileee  thumbup.gif 

Gražiai pasidarbavot merginos  bigsmile.gif

O čia mano antras siuvinys ir pirmas ant lino  ax.gif  Tik iš kart atsiprašau už nuotrauku kokybe  blush2.gif  Avyte bandysiu kelt ant užrašų knygutės  blush2.gif 

siaip tai viskas matyt ax.gif labai daili avyte thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 26 liepos 2009 - 20:32
Kodėl?
Dailus kryželiai jusu wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu ciotka avyte wub.gif
Atsakyti
Kodėl? --> Labai diali avyte wub.gif Nuostabus gryzeliai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blizgutis11: 26 liepos 2009 - 20:41
Pauksciukas , labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės ax.gif Aš labai stengiausi ax.gif Tik kaži kaip knygute pavyks apvilkti blush2.gif
Dar karteli ačiū friends.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 26, 20:40)
Puikiai išsiuvinėjai 4u.gif , tik ar man vaidenas, ar medžiagytė plėmuota  g.gif  blush2.gif

Nesivaidena, ji tikrai plėmuota, bet tai nėra nešvari, tai yra Zweigart linas Belfast Vintage.
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 07 26, 21:47)
Nesivaidena, ji tikrai plėmuota, bet tai nėra nešvari, tai yra Zweigart linas Belfast Vintage.

blush2.gif
lauksim galutinio rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
nu merginos istrukau ir as ,turiu sveciu is toli apleidau sita puslapiuka.nu as suzaveta pauksciuko darbu ,o apie kieki darbeli tyliu,saunuole,kaip tu speji neisivaizduoju.man geda blush2.gif .
Atsakyti