Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu - 71 tema

QUOTE(kodel? @ 2009 07 25, 12:29)
Ačiū Paukščiuk  4u.gif  O jei siuvinėji 2*2 tai man kažkaip ir mažokai atrodo iš 2 gijų siuvinėt. Galima ir trim gijom  ax.gif 

Galima ir trim, bet man asmeniškai per storai, jei spalvų daugiau, sunku siuvinėt būna smile.gif , nors priklauso dar koks lino tankumas mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujas mano darbelis

user posted image
Atsakyti
Puikus darbukas wub.gif , gražiai įgyvendintas thumbup.gif , o monetos pinigėliusneša ar laimę?
Atsakyti
LABAI GRAZUS DARBELIS thumbup.gif
Atsakyti
Reska --> Nuostabus darbelis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 25, 13:20)
Puikus darbukas wub.gif , gražiai įgyvendintas  thumbup.gif , o monetos pinigėliusneša ar laimę?

Ši pelėdžiukė neša sėkmę versle. Pagyvensim- pamatysim mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 07 25, 13:08)
Ši pelėdžiukė neša sėkmę versle. Pagyvensim- pamatysim  mirksiukas.gif  thumbup.gif

tikėkimės kad neš visko... ir sėkmę ir pinigus thumbup.gif
gražus pelėdžiukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 07 25, 12:08)
Naujas mano darbelis

Labai gražu. thumbup.gif

O šiandien klaidos ieškojau ilgai ir nuobodžiai. O tada mačiau, kad ji ne ten, kur ieškau. Dabar jau turėtų pajudėti darbelis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 25 liepos 2009 - 19:02
Izida, Reska,
nuostabūs darbai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 25, 20:36)
Labai gražu. thumbup.gif

O šiandien klaidos ieškojau ilgai ir nuobodžiai. O tada mačiau, kad ji ne ten, kur ieškau. Dabar jauturėtų pajudėti darbelis. ax.gif

Man taspats buvo, ir neradau koki pusvalandi klaidos, o veliau gera plota teo išardyt verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Šiandien sugrįžom nuo ežeriuko - buvo labai smagu siuvinėjant gamtoj pasėdėt biggrin.gif Sodybos savininkas labai nustebo, kad dar yra rankdarbiais užsiimančių lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labai sužavėjo Izidos darbelis - gyriau dar neįrėmintą, o įrėmintas iš viso nepakartojamas wub.gif Ir dar daug kitų labai dailių kitų mergaičių darbelių radau bigsmile.gif

Kodėl? > manau, kad siuvinėk su 2 siūliukais, pas tave linas 32 ct mirksiukas.gif

QUOTE(libaja @ 2009 07 22, 20:12)
Man labai patyinka lankelis-rėmelis. Toks guminukas. O patinka todėl, kad yra
1) ovalus, patogu ranka laikyt;
2) nėra jokio prisuktuko, pypsiuko ar dar kokio galiuko, kur kliūva siūlas.

Aš irgi su tokiu siuvinėju drinks_cheers.gif Bet man lankelio reikia tik linui, ant aidos man patogiau be nieko ax.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 24, 15:45)
padovanok braškę  wub.gif
[ar vyšnę  biggrin.gif
o gal saldaus mėgėja  lotuliukas.gif

Paukščiuk, manęs į tą albumą neįsileidžia - gal galėtum man šias schemutes į paštą permest blush2.gif erankdarbiai@gmail.com Toks grožis bigsmile.gif

Naujas mano darbelis

Dailu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergeles. Ojoj kaip seniai pas jus buvau atklydus. Praeita savaitgali turejom dvieju dienu giminaicio trisdesimtmecio svente, vakar pakrikstijom savo maule. Dabar jau galesiu dazniau atvaryti cia pasigrozeti darbais ir pagaliau galesiu prisesti prie savuju pradetu tulpiu.
QUOTE(Izida @ 2009 07 24, 00:42)
Kazkam zadejau savo mergina parodyti ireminta, tai tesiu pazada.

Nu nerealiai atrodo. Tas remas tai super super kaip sauniai parinktas ir be galo graziai ziurisi.

Naujas mano darbelis

Stebini savo darbais ir siuvinejimo spartumu !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti